Őszi szerelmi varázslatok párkeresőknek



Végezd el az alábbi mágiák bármelyikét pénteken, növekvő hold idején!Egyszerű Tarot mágia: Szükséged lesz két rózsaszín gyertyára, a Tarot Szeretők lapjára, egy piros fonalra, 1 téged ábrázoló fotóra és 1 tál rózsavízre. Ha nincs Tarot kártyád, akkor az is jó, ha kinyomtatod a Szeretők lapot.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy meggyújtod két rózsaszín gyertyát, amiket köss össze piros fonallal. Ezután fogd a téged ábrázoló fényképet, amit helyezz a rózsavízbe.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd a kezeid közé a Tarot lapot, képzeld el, hogy az téged és a párodat ábrázolja, valamint érezd, hogy milyen lesz párkapcsolatban élned. Ha úgy érzed, hogy ezt sikerült elég jól elképzelned és beleélned magad, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Megidézem a Szeretők lapjának energiáját, hogy keljen útra és keresse meg haladéktalanul társamat, kit a sors nekem szánt. Hozzák el őt nekem az ősz szelei, és vele együtt a boldogságomat is!”

A varázsszavak után helyezd a fényképet a vízbe, és hagyd ott egész éjszakára. A gyertyákat biztonságos körülmények között égesd le, aztán reggel mosd meg az arcodat a rózsavízzel! Ezt követően már csak annyit kell tenned, hogy szárítsd meg a fotót és a Tarot lapot, amiket aztán tégy egy biztos helyre, ahol hagyd ott őket az ősz végéig!

Egyszerű gyertyamágia: Ha ezt a gyors és könnyű, szerelmi varázslatot próbálnád ki a őszi párkeresésed sikere érdekében, akkor szükséged lesz egy narancsszínű gyertyára, egy téged ábrázoló képre, mézre és egy kis chiliporra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd azzal a szertartás, hogy a narancsszínű gyertyába karcolod a szerelem szót, majd kend be mézzel, és szórd meg némi chiliporral. Ezután tedd a gyertyát a téged ábrázoló fényképre.

Ha ezzel is kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyát, majd mondd el ezt a varázsigét:

„Felragyogott a remény fénye, amely beragyogja életemet. Vezessen el ez a fény a kedvesemhez, hogy az ősszel végre párra leljek!”

A varázsszavak után csak annyit kell tenned, hogy hagyd leégni a gyertyát.

Borostyánkő varázs: Ha ezzel a gyors és könnyű szerelmi varázslattal szeretnél segítséget kérni az őszi párkereséshez, akkor szükséged lesz egy rózsaszín gyertyára, egy kis papírdarabra, egy borostyánkőre, egy tollra és egy kis piros zsákocskára.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor azzal kell kezdened a varázslatot, hogy megtisztítod a borostyánkövet. Ezután gyújtsd a rózsaszín gyertyát, majd fogd a kis papírdarabot, amire írj le mindent, amire az új pároddal kapcsolatban vágysz.

Ha ezzel végeztél, akkor hajtogasd össze a papírt, majd mondd el az alábbi varázsigét:

„Látlak magam előtt, érezlek a szívemben, itt az ideje, hogy az ősszel megjelenj az életemben!”

A varázsszavak után tedd a párnád alá a borostyánkövet az éjszakára. Másnap a cetlit és a borostyánkövet helyezd el egy kis piros zsákocskába, amit tarts magadnál az ősz végéig!

Aphrodité szerelmi varázslata: Ahhoz, hogy ezt a gyors és könnyű, őszi szerelmi varázslatot elvégezd, szükséged lesz két darab rózsaszín gyertyára, egy tálra, madaraknak szánt magvakra, ugyanis ahhoz, hogy ezt szertartást elvégezd, Aphrodité, a szerelem istennőjének szent állatainak, a verebeknek a segítségét kell kérned.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a varázslatot, hogy a tálba teszel két maréknyit a madaraknak szánt magból. Ezután gyújtsd meg a két rózsaszín gyertyát, majd fogd a kezeid közé a tálat, és képzeld el, hogy boldog szerelmi kapcsolatban élsz.

Mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyenek áldottak ezek a magvak, mert minden egyes szem az én szívem egy darabja. Szívből adom ezt az étket, hogy Aphrodité hírnökei megtalálják az igaz kedvesemet, azután elhozzák őt nekem.”

A varázsszavak után már csak annyi a dolgod, hogy másnap a tálból szórd a madáretetőbe a magvakat, hogy a verebek elfogyasszák, és közben mondd el ezt a varázsigét:

„Egyetek, és repüljetek, vezessétek el hozzám szerelmemet!”

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló