Őszi Tarot horoszkóp Kostól a SzűzigNeked mit üzen a jóskártya?Kos: Kos jegyed alapján a Bolond, az Uralkodó és a Mágus Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, aminek hónapjaiban arra kell a legjobban figyelned, hogy vedd észre és kövesd a jeleket, ugyanis azok segítségével követheted a sorsodat az évszakban.

A Tarot lapok arra kérnek, hogy bízz a megérzéseidben, és legyen bátorságod megmutatni a világnak, hogy ki vagy valójában! 2022 őszén nyugodtan támaszkodj a képességeidre és a tehetségedre, ugyanis most muszáj eltökéltnek és céltudatosnak lenned!

Bika: Bika jegyűként az Akasztott ember, a Hold és a Szeretők Tarot lapokat kaptad 2022 őszére. Ezek alapján arra számíthatsz az évszakban, hogy valaki nem lesz őszinte veled a környezetedből. Mivel a megérzéseid vezethetnek rá, hogy ki lesz ez a személy, ezért eszedbe se jusson elnyomni azokat!

Emellett azt is üzenik neked a csillagjegyed alapján kapott Tarot lapok, hogy többféleképpen is szembe kell nézned a valósággal az őszi hónapokban!

Ikrek: A csillagjegyed alapján a Remete, a Főpap és a Világ Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, ezért ha az utóbbi időben elbizonytalanodtál a sorsoddal és/vagy a munkáddal kapcsolatban, esetleg valamilyen trauma ért, akkor nyugodtan kérj segítséget az évszakban!

A neked osztott Tarot lapok szerint az a legfontosabb feladatod az őszi hónapokban, hogy tanuld meg, hogy nem kell mindent egyedül végigcsinálnod, nem kell némán szenvedned, és sokkal jobb, ha megosztod valakivel a terheidet.

Rák: A csillagjegyed alapján 2022 őszére kapott Tarot lapok az Akasztott ember, az Igazság és a Szerencsekerék. Ezek alapján arra számíthatsz, hogy a problémás (például jogi) ügyeid, rád nézve kedvező fordulatot vesznek az évszakban.

Ugyanakkor úgy érezheted, hogy vannak bizonyos dolgaid, amelyekkel nem haladsz az őszi hónapokban. Ebben nem tévedsz, ugyanis egy kisebb akadályozó erő lesz rád hatással a szerelem vagy a karrier terén, ám ez jó okkal történik, ugyanis vannak dolgok, amiket először alaposan át kell gondolnod, hogy tényleg akarod-e őket, szükséged van-e rájuk, mert csak így kerülheted el azt, hogy rossz útra lépj.

Ha meghozod ezeket a döntéseket 2022 őszén, akkor később látni fogod, hogy ezek egy sorsfordító változás előjelei voltak. Ez a változás hamarosan kezdetét veszi az életedben.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján a Szerencsekerék, a Szeretők és a Végítélet Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, ezért arra kell számítanod, hogy szinte minden a feje tetejére áll az életedben. Új, sorsszerű események következhetnek be az évszakban, de egyáltalán nem biztos, hogy ezek pozitívak lesznek rád nézve.

Ezek a változások az életed bármely területén megtörténhetnek, így a szerelemben is. Ha nincs párod, akkor ez megváltozhat az őszi hónapokban. Ha kapcsolatban élsz, akkor új irányt vesz a viszonyotok, ami jelentheti annak megerősödését, vagy megszakadását is.

A neked osztott Tarot lapok szerint 2022 őszén biztos, hogy lesznek dolgok az életedben, amelyek véget érnek, míg más dolgok csak most fognak elkezdődni. Most erősen érezheted a karma munkáját a mindennapjaidban.

Szűz: 2022 őszére a Főpapnő, a Kiegyenlítődés és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad, ezért Szűz jegyed alapján az a legfontosabb, hogy bízz a megérzéseidben, mert azok fogják elárulni, hogy melyik útra kell lépned!

Ha szeretnéd a helyes irányba terelni az életedet, akkor nem szabad csak a tények és a logika alapján döntened, ugyanis bátran követned kell a belső hangod tanácsait is! Ha cselekszel, akkor minden esetben légy megfontolt, mert most semmibe sem szabad hirtelen felindulásból beleugranod!

Légy türelmes akkor is, ha üzletet kötsz, vállalkozást indítasz, új párt keresel, vagy már kapcsolatban élsz! A neked osztott Tarot lapok szerint az lesz legjobb, ha csak sodródsz az árral, mert az évszakban minden akkor fog bekövetkezni, amikor annak eljött az ideje! 2022 őszén jó esélyed van arra, hogy megalapozd a jövődet, méghozzá az életed minden területén.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló