Őszi Tarot horoszkóp Mérlegtől a Halakig



Neked mit üzen a jóskártya?Mérleg: Mérlegként a Világ, a Csillag és a Kiegyenlítődés Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, aminek hónapjaiban valóra válhat egy régi álmod a szerelem vagy a karriered terén. Ez jelentheti azt, hogy például megszerzed az álommunkádat, az álompárodat, esetleg beteljesül a szerelmi életed.

Azt kizárólag te tudhatod, hogy mi a titkos vágyad, ugyanis a neked osztott Tarot lapok csak annyit árulnak el, hogy az jó eséllyel valóra válik 2022 őszén, aminek időszakában minden meg fog változni az életedben.

Skorpió: Skorpió jegyűként a Főpapnő, az Akasztott ember és a Szerencsekerék Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, aminek időszakában sorsszerű eseményekben lesz részed. Az évszakban több dolog is meg fog változni az életedben, de csak akkor, ha nem próbálsz ellenállni!

Jól fogsz járni az őszi hónapokban, ha hallgatsz a megérzéseidre, és azt teszed, amit azok súgnak. Ha hajlandó leszel együttműködni a sorssal, akkor végre felpörögnek az események körülötted, mozgásba lendül az életed, és ráléphetsz a célodhoz vezető útra.

Ugyanakkor a pozitív változások mellett negatívak is bekövetkezhetnek 2022 őszén, aminek időszakában kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan állsz hozzá a változáshoz.

Nyilas: A csillagjegyed alapján a Halál, a Kiegyenlítődés és a Világ Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, aminek hónapjaiban néhány jó és rossz változás elkerülhetetlenül bekövetkezik az életedben, méghozzá azért, hogy így tereljen jó irányba az élet.

Az évszakban tehát teljes megújulásra számíthatsz. Ezzel kapcsolatban fontos, hogy ne akarj azonnal túlesni az összes változáson! A legjobb az lesz, ha nem teszel semmit, hanem csak hagyod, hogy a változások mindent elrendezzenek körülötted.

Ugyanakkor annyit megtehetsz, hogy nekiállsz a félelmeid és a már nem működő szokásaid elengedésének. 2022 őszének végére érezni fogod a változást, látni fogod az előtted megnyíló új utakat és sikert fogsz aratni az életed több területén is.

Bak: Bak jegyed alapján az Erő, a Hold és a Nap tarot lapokat kaptad 2022 őszére, aminek hónapjaiban alaposan meg kell válogatnod, hogy kinek mit mondasz el, mert könnyen lehet, hogy valaki csak arra vár, hogy adj a kezébe valamit, amivel keresztbe tehet neked.

Emellett azt is üzenik a neked osztott Tarot lapok, hogy továbbra is higgy a vágyaidban, légy állhatatos és kitartó, mert az évszakban minden esélyed meglesz arra, hogy sikert érj el, ugyanis amellett, hogy megvan benned az erő, a tehetség, még az égiek is támogatnak, és a szerencse is melléd áll! Ha 2022 őszén nem adod fel, kitartóan dolgozol a céljaidért, akkor az életed több területén is sikert könyvelhetsz el az évszakban.

Vízöntő: Az Erő, az Uralkodónő és a Diadalszekér Tarot lapokat kaptad 2022 őszére a csillagjegyed alapján, ezért úgy érezheted, hogy tele van buktatókkal és akadályokkal az évszak, de te nem futamodhatsz meg, ugyanis nem marad jutalom nélkül, ha bátran szembenézel a kihívásokkal.

A neked osztott Tarot lapok szerint az eddiginél sokkal jobban kell bíznod az erődben és a képességeidben az őszi hónapokban, valamint légy türelmes, óvatos és tudd, hogy mikor jött el az ideje a gyors és határozott lépéseknek! Ha mindezt megteszed, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy valóra váltsd az álmaidat.

A szerelem terén házasságot, eljegyzést, esetleg gyermekáldást is hozhat a 2022-es ősz. Ha úgy látod, hogy ezekre nincs esély, akkor a családi harmóniára és boldogságra számíthatsz az évszakban.

Halak: Halak jegyed alapján az Ördög, a Torony és a Szeretők Tarot lapokat kaptad 2022 őszére, ezért új szenvedélyre bukkanhatsz, ami lehet például egy új hivatás vagy hobbi. Emellett komoly változásokra számíthatsz a szerelmi életedben, ami jelenthet például új párt, vagy házasságot.

Ugyanakkor a neked osztott Tarot lapok nem zárják ki, hogy az őszi változás negatív lesz, mert például egy harmadik személy lép be a párkapcsolatodba, ugyanis most hajlamos leszel a hűtlenségre.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló