Ez lesz a legfőbb dolog, amit ősszel tudnod kell!



Ha választasz egy lapot az alábbiak közül, akkor megkapod a misztikus jógi neked szóló üzenetét! 1. A verebet fogó világtalan ember: Nem kizárt, hogy jelenleg még nem tudod, hogy hogyan javulhat a helyzeted, vagy miként érheted el a célodat. Ha így van, akkor ne idegeskedj, mert időben rá fogsz jönni a megoldásra, ráadásul rendelkezel minden szükséges képességgel a sikerhez, még akkor is, ha ezzel egyelőre nem vagy tisztában. 2022 őszén melletted áll a szerencse, úgyhogy csak tedd, amit tenned kell!

2. A tehén megvásárlása előtt bizonyosodj meg, jó-e a teje: Még mielőtt bármit elfogadnál, elvállalnál, vagy valamibe belemennél, vizsgáld meg, hogy biztos-e a dolog! Ne engedd, hogy valaki szándékosan, vagy akaratlanul, becsapjon! Légy óvatos, nehogy elcseréld a biztosat a bizonytalanra! Fogadd meg a misztikus jógi tanácsát, hogy ezzel elkerüld a csalódást.

3. Az óceán térdig ér annak, aki haldoklik: Talán maximalista vagy, ezért túl sokat akarsz, vagy képtelen vagy kilépni a komfortzónádból, és ezért nem veszed észre, hogy azt a rengeteg jó dolgot, ami az életben történik.

2022 őszén a legfőbb feladatod az, hogy vedd számba a szeretteidet, akik úgy fogadnak el, ahogy vagy, és adj hálát értük, ahogy az egészségedért és a munkádért is! Itt az ideje, hogy tanulj meg szívből örülni mindennek, amid van és fogadd el azokat! Ne akarj folyton még többet az élettől, mert akkor biztos, hogy megkapod, amire vágysz!

4. Ahol a tű átbújik, ott a cérna is menni fog: Oka van annak, hogy arra vágysz, amire, hiszen dolgod van vele. Az őszi hónapokban valóra válthatod a vágyadat, akkor is, ha az önmegvalósításon, az álmaid teljesítésén dolgozol, vagy azon, hogy rendbe tedd az életedet.

A misztikus jógi szerint képes vagy rá és meg tudod csinálni, ha egy kicsit jobban akarod és többet teszel érte 2022 őszén, ezért értsd úgy az üzenetét, hogy ez egy megerősítés arra, hogy érdemes küzdened, mert jó úton jársz!

5. Le kell jönnünk arról az ágról, amire felkapaszkodtunk: Lehet, hogy a misztikus jógi azt szeretné kérni tőled, hogy nyisd ki a szemedet, és vedd végre észre azt, amit eddig nem, mert talán a túl sok álmodozás miatt nem figyeltél arra, ami körülötted történik.

Ideje bátran szembenézned a valósággal, a környezeteddel, az emberekkel, és az összes helyzettel, amelyről eddig nem akartál tudomást venni! Nyisd ki a szemed 2022 őszén, mert többé nem menekülhetsz és nem élhetsz vakon!

6. Nem olyan fekete az ördög, amilyennek lefestik: Csak te érzed nehéznek és kilátástalannak a helyzetedet, mert az valójában nem annyira rossz. Még bőven van remény és megoldás a gondjaidra, úgyhogy csak hinned kell benne és megkeresned, ugyanis nem fog magától az öledbe hullani! A problémáid megoldását csak akkor találhatod meg az őszi hónapokban, ha képes leszel a bizakodásra és észreveszed a jelen lehetőségeit!

Légy optimista 2022 őszén, mert azzal rengeteg ajtót nyithatsz meg magad előtt. Ahelyett, hogy eltorzítasz mindent pusztán azért, hogy részvétet kelts másokban, vagy legyen min aggódnod, inkább felejtsd el ezeket, és törj ki a megszokásokból, mert akkor a gondjaidat is megszünteted!

7. Szúrágta betűk a fában: Mostanában túl sok minden köti le a figyelmedet, de az is lehet, hogy szűklátókörű vagy, ezért nemcsak, hogy a készülő dolgokat és előjeleket nem veszed észre az őszi hónapokban, hanem még a környezeteddel szemben is figyelmetlen vagy.

Lépj ki a mókuskerékből, lassíts, meditálj 2022 őszén, mert ha ezt nem teszed meg, akkor csak elrohansz az élet és a szeretteid mellett, aminek következményeként képtelen leszel tenni a váratlan események ellen.

8. Mindenkinek megvan a saját aggodalma: Az őszi hónapokban próbáld ezt meg, mert ha megteszed, akkor látni fogod, hogy lesz, aki neked segít. Rá fogsz jönni, hogy milyen jó, hogy nem kell egyedül lenni és egyedül küzdeni, mert kapsz segítséget a környezetedtől, ha hajlandó vagy azt elfogadni, ám ehhez előbb neked segítened másoknak!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló