Tudd meg, hogy mire számíthatsz a hat bolygó retrográdjától!



Mire számíthatsz a Merkúr, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó hátráló mozgásától szeptember 10-től október 1-ig?Kos: A hat bolygó retrográdja közül a Jupiteré a te jegyedben zajlik, és egy mérges, régi konfliktust hozhat vissza a Mérlegben járó Merkúrral szembekerülve. Ezzel kapcsolatban a feladatod az, hogy vizsgáld meg, hogy mit tettél, azt jól tetted-e, és a mostani eszeddel tudnád-e higgadtabban intézni a konfliktust! Ha úgy érzed, hogy most sokkal jobban kezelnéd a helyzetet, akkor erre lehetőséget kapsz október 1-ig.

Bika: Csupa régi dolog miatt borulhatsz ki, ezért tedd fel magadnak a kérdést, hogy megéri-e bosszankodnod, mert akkor rájössz, hogy semmi értelme olyasmin mérgelődni, ami már elmúlt.

Ikrek: A hat bolygó retrográdja ellenére tele vagy lendülettel, célokkal és motivációval, ezért neked nem a nosztalgiáról fog szólni a szeptember 10-től október 01-ig tartó időszak, hanem arról, hogy végre megkapod a régóta várt elismeréseket.

Rák: Képes vagy megjegyezni az illatokat, ízeket, hangokat, érintéseket, képeket, ezért ha ezek közül találkozol valamelyikkel, akkor felidéződnek benned a régi érzések, ám a kérdés az, hogy ezek örömmel, vagy szomorúsággal töltenek-e el. A hat retrográd bolygó arra motivál, hogy ismerd fel, hogy mi, vagy ki juttatja eszedbe a régi ügyeket, majd engedd el azt, aki, vagy ami ezt teszi!

Oroszlán: A hat retrográd bolygó egy régi szerelmet hozhat vissza neked szeptember 10-től október 01-ig. Ez jelentheti azt, hogy találkozol az illetővel, de az sincs kizárva, hogy csak az emlék jut az eszedbe.

Szűz: Eleinte nem gyakorol rád hatást a hat bolygó retrográdja, de szeptember 23-án a Merkúr visszatér a jegyedbe, és felteszi neked a kérdést, hogy: „Vannak-e valóra nem vált vágyaid?”

Ha a válaszod az, hogy vannak, akkor azonnal cselekedj!

Mérleg: A hat bolygó retrográdja közül a Jupiter régi szerelmeket, vagy azok emlékét idézheti fel benned. Emellett túlzásokra hajlamosít, ami miatt túlzásba eshetsz az érzések intenzitásával és a valóságnál szebbnek láthatod az emlékeket, amivel veszélyeztetheted a mostani kapcsolatodat.

Skorpió: A szeptember 10-től október 01-ig tartó időszakban az a legfőbb feladatod, hogy szabadulj meg az olyan negatív érzésektől, mint a neheztelés, a düh és a bosszú, mert ezek csak mérgezik a mindennapjaidat! Ne vesztegesd az időt, hanem tedd meg ezt minél előbb, mert október 2-ától kizárólag előrenézhetsz!

Nyilas: Olyan kötekedő, kicsinyes, mindent kritizáló főnököt, kollégát vagy ügyfelet jelez a hat bolygó retrográd, akitől már azt hitted, hogy sikerült megszabadulnod, erre most újra megjelenik. Ha találkozol ezzel a személlyel, akkor káromkodás helyett inkább csak nevess, és hozd ki magadból a lehető legtöbbet!

Bak: A retrográd bolygók miatt feszültnek érezheted magad a szeptember 10-től október 1-ig tartó időszakban, amiben akkor jársz a legjobban, ha önként veted alá magad a változásoknak. Ha hajlandó leszel elébe menni a változásoknak, akkor elkerülheted, hogy azokat valahogy rád kényszerítse az élet.

Bak jegyűként tudatos, fegyelmezett ember vagy, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod, főleg akkor nem, ha nem állsz le panaszkodni másokkal.

Vízöntő: Nem szeretsz nosztalgiázni, tanulságokat levonni és visszafelé nézni, pedig most erre hajlamosítanak a hátráló mozgást végző bolygók. Kénytelen leszel szembenézni a múlttal, és meg kell vizsgálnod, hogy csinálhattad-e volna jobban, okosabban, tudatosabban.

Halak: A retrográd bolygók közül a Merkúr fog a legjobban bosszantani, ugyanis egy lassan reagáló, vontatottan beszélő, lassú felfogású embert jelez, aki lehet akár a párod is, ami még kényesebbé fogja tenni ezt a helyzetet, ami nem új a számodra.

Ha eddig nem tudtad megszokni és elfogadni a ráérős stílusát, akkor veszekedés robbanhat ki köztetek a szeptember 10-től október 01-ig tartó időszakban. Próbáld minél előbb felismerni, hogy most az ingerel, ami egyébként vonz benne!

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló