Csillagos kép-tesztVálassz egyet az alábbi képek közül, majd olvasd el, hogy mit árul el a személyiségedről a döntésed!1. csillagos kép: Elmondható rólad, hogy az életed elengedhetetlen része a változatosság, ezért nem neked való az a munka, amelyben szabályokhoz kötnek. Nagyon szereted a kihívásokat, és azokat a tevékenységeket, amelyek által karriert építhetsz, ráadásul érdekesek, és minden egyes nap új dolgot hoznak az életedbe.

A rutinfeladatokat nem szereted. Kiváló a szervezőképességed, nagyon jól tárgyalsz, mindezért érdemes lenne kamatoztatnod ezeket a tulajdonságaidat! Az általad választott csillagos kép szerint mindig mindenre van egy új ötleted, amit nem vagy rest megosztani másokkal. Ez akkor is jellemző rád, ha első hallásra szokatlan gondolattal állsz elő.

2. csillagos kép: A választásod alapján olyan személy vagy, aki nagyon jól érzi magát egyedül is, és sohasem unatkozik. Számodra a jó társaság azt jelenti, hogy a közeli barátaiddal meghitt beszélgetést folytatsz, mindenféle üres, felszínes csevegés nélkül, ugyanis nemcsak, hogy nem szereted, hanem kifejezetten idegesít, ha valaki órákon át beszél a semmiről.

Tekintve, hogy sok ember mennyire szereti az üres fecsegést, ezért ebből konfliktusaid lehetnek, különösen akkor, ha nem titkolod a véleményedet. Te képes vagy egyszerűen sarkon fordulni, és otthagyni a felszínes, unalmas embereket, mert nagyon jól tudod, hogy ennél sokkal tartalmasabb elfoglaltsággal is töltheted az idődet, méghozzá egyedül.

3. csillagos kép: Elmondható rólad, hogy a saját szerencséd kovácsa vagy. Szereted a kezedben tartani a dolgokat, így nehezen viseled a kötöttségeket. A legnagyobb vágyad az, hogy a saját ritmusodban dolgozhass a munkádban, és minden más tevékenységben. Ez azonban konfliktushoz vezethet, ha a munkahelyeden meghatározták a munkaidődet és a feladataid sorrendjét.

A kötelességtudatoddal nincs probléma, legalábbis addig, amíg nem jön valaki, aki szabályozni próbál. Talán még nem jöttél rá, de neked is vannak művészi hajlamaid, amiket érdemes lenne kibontakoztatnod. Élj ezekkel a lehetőségekkel, még abban az esetben is, ha nem keresel vele pénzt, hiszen a művészet nagyszerű szabadidős tevékenység!

4. csillagos kép: Az életedet el sem tudod képzelni a nyüzsgés, a spontaneitás nélkül, ugyanis számodra ez lételem, és élvezed az életed minden pillanatát. Elképesztő nyitottsággal állsz hozzá a világhoz, hiszen minden érdekel, ami körülötted és a világban történik.

Az általad választott csillagos kép szerint a változatosság éltet, éppen ezért utálod az unalmat, és semmiről sem akarsz lemaradni. Rád az is jellemző, hogy számodra nem létezik olyan nehéz helyzet, amelyben ne találnád meg a pozitív lehetőségeket.

A képzelőerőd utánozhatatlan, amit szívesen megmutatsz és kibontakoztatsz. Ha valaki megpróbálja akadályozni, korlátozni a fantáziád szárnyalását, akkor annak biztos, hogy nem kegyelmezel.

5. csillagos kép: A döntésed alapján jellemző rád, hogy erősen tiszteled a hagyományokat és szereted a természetességet. A feltűnést és a kihívó dolgokat egyáltalán nem kedveled. Az öltözködésben az örök divatot követed, tehát az egyszerű, visszafogott és elegáns stílust.

A környezeted szerint megbízható, szeretetre méltó személy vagy, akire mindig számíthatnak. A kiegyensúlyozott, nyugodt magatartásoddal másokra is hatást gyakorolsz, ezért amikor valaki fel tudna robbanni dühében, akkor azonnal lehiggad, ha beszélt veled néhány szót.

6. csillagos kép: A döntésed alapján jellemző rád, hogy a stílusod egyedi, elegáns, nem kirívó, a ruháidhoz utánozhatatlan érzékkel válogatod össze a kiegészítőket. Mindez jól mutatja, hogy mennyire aprólékos személyiség vagy, ugyanis az életed összes területén figyelsz a részletekre.

Imádsz művelődni. Amikor új emberekkel találkozol, akkor nagyon adsz az első benyomásra, de arra is figyelsz, hogy az ismeretlenek milyen nyomot hagytak benned, illetve milyen érzéseket váltottak ki belőled.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló