Tudd meg, hogy teljesül-e a vágyad!Ha van egy kívánságod, amiről szeretnéd tudni, hogy teljesül-e, akkor válassz egyet az alábbi lapok közül az Erdők szelleme neked szóló üzenetéért!1. A torony: Az Erdők szelleme szerint ragyogó kilátásokra és új lehetőségekre számíthatsz az életedben az első lap alapján. Emellett most esélyed lesz arra, hogy végigvedd azokat a régi kívánságaidat, el nem ért céljaidat, amelyek már nem szolgálnak téged.

Ne feledd, hogy lemaradsz az igazi jóról, ha a múltban élsz! Rá kell jönnöd, hogy mi tesz valóban boldoggá és elégedetté a jelenlegi körülményeid között! Ezt kizárólag te tudhatod, senki más!

2. Az uralkodó: Azt üzeni neked az Erdők szelleme, hogy vége annak az időszaknak, amelyben a múltban történtek miatt rágódtál. Az életben mindig minden folyamatban és változásban van, vagyis muszáj feldolgoznod, amin keresztülmentél, de most már tovább kell lépned!

Ha a kívánságod szerelemmel kapcsolatos, akkor mindenképpen tudd, hogy nem kell egy párkapcsolatban maradni, ha nem akarsz!

3. A szeretők: Azt üzeni neked az Erdők szelleme, hogy akad egy személy az életedben, akivel nincs meg az összhang, ezért érdemes lenne tárgyilagosan viselkedned vele. A sors egy soha véget nem érő történet, amiben előfordul, hogy a szerelmesekből legjobb barátok lesznek.

Ha ez számodra is ismerős, akár a párkapcsolatban, akár az élet más területeiről, akkor engedd el az illetőt, akkor is, ha az te magad vagy! Az Erdők szelleme ezzel azt üzeni, hogy a kívánságod teljesüléséhez az elengedés és a megbocsátás a kulcs.

4. A főpapnő: Az Erdők szelleme arra biztat, hogy valósíts meg végre mindent, amit régóta szeretnél! Eddig azért nem sikerült megvalósítanod az elképzeléseidet, mert folyton vártad, hogy eljöjjön a megfelelő pillanat, de ideje elfogadnod, hogy ilyen nem létezik!

Az általad választott lap alapján a lelked mélyére kell nézned ahhoz, hogy rájöjj, hogy mi a jó neked, és azt hogyan válthatod valóra. Ne feledd, hogy soha nincs késő elkezdeni!

5. A remete: Azt üzeni neked az Erdők szelleme, hogy egész nap álmodozol és a kívánságod is ezzel áll kapcsolatban. Most eljött az ideje, hogy ne csak álmodozz a vágyadról, hanem tegyél is azért, hogy valóra váltsd azt!

A jelenlegi időszak kiváló arra, hogy új dolgokat engedj be és valósíts meg az életedben. Ha a kívánságod párkereséssel kapcsolatos, akkor légy résen, mert hamarosan csodás találkozásban lehet részed!

6. Az ítélet: Azt üzeni neked az Erdők szelleme, hogy akkor kerülhetsz közelebb a kívánságod teljesítéséhez, ha rendezed egy régi adósságodat. Biztos, hogy jól tudod, hogy miről van szó!

Talán van valami, amiért még nem kértél bocsánatot, esetleg tartozol valakinek egy szívességgel? Vannak, akiknek csak egy őszinte köszönömre van szükségük. Tégy egy kis erőfeszítést azért, hogy rájöjj, hogy miként rendezheted a tartozásodat!

7. A Hold: Azt üzeni neked az Erdő szelleme, hogy a gondolataid olyan erősek, mint egy tömör drágakő, a kívánságod pedig annyira jelentőségteljes, hogy muszáj nyugodt elmével megközelítened a dolgot.

Az általad választott lap szerint a kívánságod valóra fog válni, de egyelőre a teljesülés korai fázisában jársz. Még csak most kezdted el az utat, ezért az Erdők szelleme azt tanácsolja, hogy gondold át alaposan, hogy mit szeretnél elérni, mert sok lehetőség közül választhatsz. Ne feledd, hogy minden megtett lépés egyfajta fejlődést jelent számodra, valamint elmélyülést abban, amivel jelenleg foglalkozol.

8. A halál: Azt üzeni neked az Erdők szelleme az utolsó lapon, hogy hamarosan egy dramatikus személyiségbeli változáson fogsz átesni, ez a megújulás, átalakulás pedig kapcsolatban áll a kívánságoddal.

Az általad választott lap alapján fontos, hogy nyitottan és örömmel fogadd az új énedet, hogy tanulj a korábbi tapasztalataidból, és olyan lépést tégy, amilyenre te sem számítottál. Befejeződött az automatikus döntések kora, a régi tapasztalatokból pedig legfeljebb a tanulságot mentheted át az új időszakra.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló