Így teheted jobbá az életedet!Tanácsok, amelyek által megszabadulhatsz a rossz karmától.Gyógyítsd meg a karmád: A rossz karma ellen fel kell nyitnod a harmadik szemedet. Ezt a szellemet tápláló, jólétre biztató tevékenységekkel teheted meg. Zárd be a nyitva hagyott ajtókat, engedd el a régi fájdalmat, vigasztald meg a belső gyermeked!

Keresd és tedd meg végre azokat a dolgokat, amelyek segítenek megszabadulni a régen felhalmozott rossz karmával és támogatnak a pozitív életszemlélet kialakításában. Az idő valójában kevés ahhoz, hogy minden sebet meggyógyítson, főleg akkor, ha azok mélyen gyökereznek. Csak akkor fejlődhetsz a múlton keresztül, ha teszel a karmád gyógyításáért.

Ismerd fel a saját karmádat: Ahhoz, hogy ez sikerüljön, meg kell vizsgálnod, hogy az életednek mely területein érzed jól magad és melyeken nem. Elakadtál a karriereddel? Úgy érzed, hogy a párkapcsolatodnak nincs jövője? Sok ideje vívod ugyanazt a harcot egy szeretteddel?

Mindenki szeretne egy nehézségek nélküli karmát, de ezt csak akkor kaphatod meg, ha előbb rájössz, hogy milyen akadályok vannak az életedben, és azok mikor és hogyan kezdődtek. A rossz karma ellen tett első lépés lényege az, hogy visszatérj a problémád gyökeréhez.

Bocsáss meg mindenkinek: Amellett, hogy a megbocsátás az egyik legfelszabadítóbb érzés, még könnyen kialakítható szokás is, ha elfogadod az egyetemes kegyelmet. Ha megbocsátasz, akkor megszabadulsz az olyan felesleges, negatív terhektől, mint a harag, bosszúvágy, keserűség, frusztráció.

Ne feledd, hogy a rossz karma csak táplálja a haragot, amivel azokat az embereket vonzod magadhoz, akik még több okot adnak a neheztelésre. A karma mindenki számára egyedülálló erő, tehát minden embernek egyedül kell megvívnia a saját karmikus csatáit. Ha ezt minél előbb megteszed, annál hamarabb élheted át a csodálatos felszabadulás érzését és beteljesítheted életed legnagyobb célját.

Tegyél új lépéseket: Figyelj oda saját magadra és másokra! Ne vállalj felesleges kockázatot és igyekezz kerülni a veszélyes helyzeteket! A lényeg az, hogy kizárólag úgy cselekedj és viselkedj, ahogy szeretnéd, hogy mások is tegyenek veled!

Győzd le a gyengeségeidet: El kell fogadnod, hogy nem vagy tökéletes. Te is csak ember vagy, úgyhogy neked is megvannak ugyanúgy az erősségeid és a gyengeségeid, mint mindenki másnak. Néhány területen szembe kell nézned a hibáiddal, ha meg akarsz szabadulni a rossz karmától.

Talán azt gondolod, hogy másokat könnyű kedvelni, de önmagaddal szemben nem tudsz elnéző lenni. Rá kell jönnöd, hogy a gyengeségeid valójában a rejtett erősségeid, amiket a részednek kell tekintened!

Fontos, hogy ne légy a sebezhetőséged áldozata, mert igenis képes vagy felszámolni azokat a karmikus dolgokat, amelyek miatt megrekedtél. A bátorságoddal legyőződ a hibáidat, és ennek eredményeként a karmád is megtisztul.

Hagyj fel az összes mérgező kapcsolatoddal: Soha ne érezz bűntudatot azért, mert megszakítod a kapcsolatot azokkal a személyekkel, akik csak mérgezik a lelked, az életed. Legyen barát, rokon vagy szerelem, meg kell szabadulnod attól, aki elszívja az energiádat!

Az élet alapvetően egy bonyolult játék, úgyhogy ne nehezítsd meg még jobban azzal, hogy olyanokkal tartasz kapcsolatot, akik csak még jobban megbonyolítják az életed. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy kíméletlenül kell közölnöd valakivel, hogy eleged van belőle!

Udvariasan, tisztelettel és diplomatikusan távolítsd el az életedből azokat, akik többet ártanak neked, mint használnak! Ezt nem kell túlmagyarázni! Egyszerűen csak ülj le és gondold át, hogy melyik kapcsolatodtól mit kapsz. Tartozol azzal magadnak és a karmádnak, hogy búcsút mondasz azoknak, akik csak stresszt okoznak neked, és megpróbálsz a jövőben boldogan élni.

Vállalj felelősséget: Amikor sikerül felismerned a rosszat, akkor annak érezni kezded az energiaszerkezetét. A felelősségvállalás egyáltalán nem könnyű, mivel az ember általában nem szereti önmagát hibáztatni.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló