Melyik embertípustól borulsz ki a csillagjegyed alapján?



A horoszkóp elárulja, hogy milyen viselkedéssel lehet kiakasztani.Kos: Kos jegyed alapján rendszeresen kiborítanak azok, akik folyton meg akarnak nyugtatni. Tekintve, hogy veled született lobbanékonyság jellemez, és könnyen elveszted a béketűrésedet, utálod, amikor valaki mosolyogva hajtogatja, hogy: „lazíts, nyugodj meg”. Majd megnyugszol, amikor eljön az ideje.

Bika: A csillagjegyed alapján azoktól az emberektől borulsz ki, akiket képtelenség követni, mert mindig az utolsó pillanatban változtatják meg a terveiket, fújják le a megbeszélt találkozót. Tőled viszont elvárják, hogy minden esetben légy pontos és kiszámítható. Bika jegyűként ilyen vagy, de neked is jár, hogy ugyanezt kapd vissza!

Ikrek: Ikrek jegyed alapján azok akasztanak ki, akik kéretlen tanácsokat osztogatnak, ráadásul teszik ezt úgy, hogy nincs is tapasztalatuk az adott témában. Teljes joggal utálod az észt osztó embereket, hiszen Ikrekként sok témában van jártasságod, viszont csak akkor válaszolsz, ha kérdeznek.

Rák: A horoszkóp szerint azok borítanak ki, akik az ismerkedés pillanata után rögtön bizalmaskodóan kezdenek viselkedni. Ahogy te sem öntöd ki a szíved azonnal, úgy te is elvárod, hogy senki se nézzen lelki szemetesnek rögtön az első találkozástok alkalmával.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján jellemző rád, hogy imádsz a figyelem és a társaság középpontjában lenni, valamint vidám teremtés hírében állsz. Ebből következik, hogy kiakasztanak azok, akik ellopják előled a showt, veled pedig úgy viselkednek, mintha jelen sem lennél.

Szűz: A csillagjegyed alapján kiborítanak azok, akik csámcsognak, szürcsölnek és kulturálatlan a viselkedésük. Szűz jegyűként fel tudnál robbanni, amikor valaki illetlenül viselkedik az asztalnál, összemorzsázza a terítőt, vagy úgy beszél, hogy tele a szája.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján utálod azokat, akik folyamatosan panaszkodnak és siránkoznak. Főleg akkor akadsz ki, amikor valakinek valójában semmi oka az elégedetlenségre, mégis mindig a rosszat keresi a életében.

Skorpió: Skorpió jegyűként a falra mászol azoktól, akik már akkor bocsánatot kérnek, amikor még nem is csináltak semmit, amit meg kellene bocsátanod. Utálod, ha valaki úgy kezdi a mondanivalóját, hogy „bocsánat”, „elnézést”, „ne haragudj”.

Nyilas: Az agyadra mennek azok, akik lassan, nagyon megfontoltan, hosszú körmondatokban beszélnek, minden történetük egy kisregény és nagyon sokára érkeznek el ahhoz az információhoz, ami tényleg fontos.

Bak: Az asztrológia szerint téged rengeteg minden zavar másokban, ezért nehéz egyetlen embertípust meghatározni. Ami viszont teljesen biztos, hogy kiborít az, ha valaki megbízhatatlan, vagy álszent.

Vízöntő: Vízöntőként egyszerűen nem tudod megérteni, hogy hogyan tud valaki csak szájon át lélegezni, ugyanis téged kiborít, ha valaki szó szerint tátott szájjal bámul rád. A hörgést, a szuszogást és a szörcsögést még jobban utálod.

Halak: Halak jegyed alapján a hideg futkorászik a hátadon az alakoskodó emberektől. Utálod, ha valaki úgy kezdi a mondanivalóját, hogy ne vedd sértésnek, majd mond valami nagyon sértőt. Te elvárod a másiktól, hogy legyen veled egyenes és őszinte. Ha erre képtelen, akkor inkább hallgasson!

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló