Hogyan javíthatsz az életeden az őszi hónapokban?A megérzésedre hallgatva válassz egyet az alábbi lapok közül a neked szóló üzenetért!1. Oltár – Felajánlás: Azzal javíthatsz az életeden 2022 őszén, ha felajánlod magad. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy görcsösen próbálsz változtatni a dolgaidon, inkább sodródj az árral és fogadj el, tehát csak ajánld fel magad az égieknek, és bízz bennük annyira, hogy tudd, történjék bármi, ők mindent megtesznek annak érdekében, hogy csak azzal kelljen szembenézned, amivel meg tudsz birkózni, és mindig, minden helyzetben gondodat fogják viselni.

2. Seprű – Megtisztulás: Meg kell szabadulnod a negatív energiádtól 2022 őszén. Ezt értheted hétköznap, de mágikus értelembe is. Ezt teheted például egy egyszerű tisztító rituálé segítségével, vagy elmerülhetsz egy kád tisztító fürdőbe! A testi és lelki megújulásnak rengeteg egészséges módja van, úgyhogy nyugodtan tájékozódj, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbbeket, majd próbáld ki azokat, mert általuk sokkal jobbá válhat az életed.

3. Rituálé – Hívás: A neked szóló életjavító tanács szerint tanulmányozd egy kicsit a boszorkányok életfilozófiáját. Ez nem jelenti azt, hogy légy boszorkány, vagy mindenképpen kezdj el hinni Istenben, mert csak arról van szó, hogy érdemes lenne egy kicsit tanulmányoznod a boszorkányokat, a természet iránti szeretetüket, és az alapelvüket, hogy bármit megtehetnek, amíg azzal nem ártanak másoknak.

Ha az őszi hónapokban szeretnéd jobbá tenni az életedet, akkor érdemes kicsit tanulnod a boszorkányoktól és az istenhívőktől, mert ők igazi szabadgondolkodók!

4. Főpapnő/Főpap – Felelősség: A neked szóló életjavító tanács szerint felelősséget kell vállalnod az érzéseidért, gondolataidért, tetteidért, mert csak akkor javíthatsz a helyzeteden, az életeden, ha őszinte leszel önmagaddal és másokkal!

Az általad választott lap alapján fontos, hogy soha ne tagadd le azt, hogy ki vagy valójában! Ne játssz szerepet, hanem bátran mutasd meg az igazi személyiségedet! Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit fog gondolni arról, aki valójában vagy! Nyugodtan, bátran hallgass a szívedre, tedd azt, amit jónak érzel, mert a megérzéseid igyekeznek a helyes útra vezetni téged!

5. Varázspálca – Szándék: Téged megakadályoz a boldogságban az, hogy nem vagy tisztában a szándékaiddal, vagyis fogalmad sincs, hogy mit szeretnél, mire vágysz. Amíg ezt nem tisztázod magaddal, addig minden ugyanúgy marad az életedben 2022 őszén.

A neked szóló életjavító tanács tehát az, hogy ha jobb életre vágysz, akkor tarts önvizsgálatot, és jöjj rá arra, hogy mire vágysz, mi az, ami lelkessé tesz, meg tud mozgatni, mi a valódi szándékod, amiért képes lennél küzdeni? Ha találsz valamit, amiért hajlandó vagy lépéseket tenni, akkor az lesz az, amivel megváltoztathatod az életedet az őszi hónapokban.

6. Árnyak Könyve – Titok: Bizonyos dolgok kizárólag rád tartóznak, ezért 2022 őszén azt kell megtanulnod, hogy nem kell mindig megosztanod az egész világgal a problémáidat! Az rendben van, ha beszélsz a gondjaidról, tanácsot, segítséget kérsz azok megoldásához, de az már gond, ha rendszert csinálsz abból, hogy másoknak panaszkodsz, ráadásul az ő a sajnálatuk, rossz érzéseik csak még jobban elszívják a pozitív energiádat. Természetesen nem kell folyton titkolóznod, de azt fejezd be, hogy folyton lelkiző partnert keresel!

7. Kehely – Feltöltődés: A neked szóló életjavító tanács szerint fel kell töltődnöd! Ezt tedd meg úgy, hogy amikor van rá lehetőséged, akkor kikapcsolódsz néhány napot. Érdemes lenne például elmenned valahova, de a célnak az is tökéletesen megfelel, ha csak bezárkózol otthon.

8. Familiáris – Őrző: Sokkal jobbá tehetnéd az életedet azzal, ha lenne egy őrzöd, például felvehetnéd a kapcsolatot az angyalokkal, istenekkel, akikre támaszkodhatsz a mindennapokban. Az őrződ lehet házi kedvenced is, ezért ha még nincs, akkor ideje átgondolnod, hogy tudsz-e és akarsz-e gondoskodni egyről? Ha már van házi kedvenced, akkor tanulj tőle!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló