Hogyan hat rád a Mérleg Merkúr és a Kos Jupiter szembenállása?Erre számíthatsz október végéig a csillagjegyed alapján!Kos: A Merkúr-Jupiter szembenállása vitákat jelez. Bár ezek elkerülése szinte lehetetlen, mégis legalább azok hőfokát tudod kontrollálni. Emellett egy szenvedélyes találkozásra is számíthatsz október végéig. Ez lehet egy új, vagy régi szerelem.

Bika: Tudod, hogy viták mindig voltak, vannak és lesznek, éppen ezért nem tud kihozni a sodrodból a Merkúr-Jupiter szembenállás október végéig. Eközben jobban kell figyelned az egészségedre, hiszen attól, hogy nyugodtnak mutatod magad, még ehet belül az ideg!

Ikrek: Arra kell számítanod október végéig, hogy bármikor kirobbanhat a heves vita. Igaz, hogy nem riadsz meg a hangos szótól, viszont arra figyelj, hogy kulturáltan reagálj minden esetben!

Rák: A csillagjegyed alapján jól tudod, hogy nem egy hálás szerep békéltetni a vitázó feleket, hiszen már többször megpróbáltál két ember közé állni, hogy segíts. Mivel jelenleg két retrográd bolygó okozza a szembenállást, ezért a legokosabb az lenne, ha nem követnéd el ugyanazt a hibát, amit a múltban.

Oroszlán: Nagyon vigyázz október végéig, mert a Merkúr-Jupiter szembenállás miatt olyan veszélyek leselkednek rád, amelyek például a közlekedésben következhetnek be. Megijedned nem kell, de a szokottnál jobban figyelj és légy óvatos!

Szűz: Szűz jegyűként jellemző rád a józanság, ami most abban lesz a segítségedre, hogy megtaláld a legjobban járható utat a kritikus helyzetekben. Ha sikerül a legértékesebb, legbölcsebb döntést hoznod, akkor minden rendeződni fog.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján téged minden megvisel, ami nem kap boldog befejezést. Az életben azonban ritka a happy end. A boldogtalan befejezés esetében fontos, hogy mennyit tanulsz belőle önmagadról és a világról. Hidd el, hogy csak ez számít, minden más csak önsajnálat, ami felesleges idő és energia pocsékolás!

Skorpió: Skorpió jegyed alapján nincs problémád a titkokkal, viszont a Merkúr-Jupiter szembenállás miatt többször is próbára leszel téve diszkrécióból október végéig. Ugyanakkor ez ismerős helyzet a számodra, hiszen nem először fordul elő veled idén.

Az évben már volt részed jó néhány kellemetlen helyzetben, de azokat sikerült megúsznod. Mindebből valószínű, hogy mára már megtanultad, hogy kevés a titkot titokban tartanod, ugyanis arra is oda kell figyelned, hogy ne kérkedj azzal, hogy van valami, amit te tudsz, de a többiek nem, mert ez inkorrekt viselkedés.

Nyilas: Az október végéig tartó szembenállásban részt vesz a Jupiter, az uralkodó bolygód, ezért még fontosabb, hogy hogyan reagálsz. A tüzes Kosban járva a Jupiter felesleges energiával tölti fel a hétköznapi helyzeteket is, ami miatt könnyen lefáradsz és csökken a lelkesedésed.

Ez akkor is megtörténik, ha kezdetben nagy elszántsággal vetetted bele magad például a munkába, a tanulásba, az utazásba, a szervezésbe, a párkapcsolatba vagy akár a lakásfelújításba. Október végéig tehát az lesz számodra a legnagyobb kihívás, hogy képes vagy-e folytatni, amit elkezdtél.

Bak: Bak jegyed alapján valószínű, hogy már többször megfogadtad magadnak és a szeretteidnek, hogy a jövőben nem fog a magánéleted rovására menni a karriered építése. Október végéig azonban visszahozza ezt a témát a Merkúr-Jupiter szembenállás.

Vízöntő: Az október végéig tartó Merkúr-Jupiter szembenállás hatására füstbe mehet a tanulással vagy az utazással kapcsolatos terved, ezért nagyon csalódottnak érezheted magad, amiért meghiúsul, amit már régóta terveztél. Ugyanakkor biztos, hogy voltak ennek előjelei, mivel mindkét bolygó hátráló mozgást végez, csak lehet, hogy nem vetted észre, vagy komolyan azokat.

Halak: Halak jegyed alapján mindig is kihívást jelentett számodra a pénz helyes kezelése, ugyanis vagy túl sokat költöttél, vagy túlságosan sokat spóroltál, függetlenül attól, hogy mennyiből kellett gazdálkodnod, mennyi volt a bevételed. A Merkúr-Jupiter szembenállás miatt megint ezzel kell foglalkoznod október végéig.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló