Hibák, amiket ne kövess el az év hátralevő részében!A hat dolog, amire az angyalok szerint figyelned kell!Lassan itt az év vége, ezért az angyalok elárulják, hogy milyen hibát nem szabad elkövetned, annak érdekében, hogy jól zárd a 2022-es esztendőt.

Ne csapd össze a dolgokat: Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy az emberek hajlamosak pánikba esni az év vége közeledtével. Görcsösen próbálják befejezni a függőben maradt ügyeiket, igyekeznek elvarrni minden szálat, sürgősen meg akarják valósítani a vágyaikat.

Az igaz, hogy tényleg jó, ha minél kevesebb dolgot viszel át egyik évről a másikra, de ez nem jelenti azt, hogy görcsösen kell tenni, mert azzal csak önmagadat akadályozod. Az angyalok azt kérik, hogy az idegeskedés helyett inkább leld örömödet a folyamatban, mert csak így érhetsz el eredményt!

Ne görcsölj rá a társkeresésre: Az angyalok szerint a párkeresők hajlamosak pánikba esni, hogy mindjárt vége az évnek, és ők még mindig nem élnek kapcsolatban, megint szinglin töltik az ünnepeket, amit talán még cikinek is éreznek.

Ha te is párt keresel, akkor ne kövesd el ezt a hibát! Ne foglalkozz a hiedelmekkel, és ne akarj csak azért találni valakit, mert félsz mások véleményétől! Ez azért is fontos, mert minél jobban görcsölsz azon, hogy nem találsz párt, annál jobban akadályozod magad az ismerkedésben.

Soha ne kösd határidőhöz a társtalálását! Számolj le a félelmeiddel, engedd el az elvárásokat, mert csak így találhatod meg a szerelemet!

Ne feledkezz meg a környezetedről: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy sokan elkövetik azt a hibát az év vége felé, hogy nem foglalkoznak a hideggel, és az abban élő hajléktalanokkal, kóbor állatokkal.

Te ne kövesd el ezt a hibát! Természetesen nem kell mindent megtenned azért, hogy segíts nekik, de annyit megtehetsz, amennyi módodban áll. Így például adj nekik ételt, italt, meleg holmikat, takarókat, esetleg építs egy kis kuckót a kóbor állatoknak!

Ne feledd, hogy minél több figyelmet és szeretetet szentelsz másoknak, minél többet segítesz az embereknek vagy az állatoknak, annál több gondoskodást kapsz majd vissza te is!

Ne csak az ünnepekkor találkozz a szeretteiddel: Az angyalok szerint az emberek rendszeresen úgy gondolják, hogy ősszel nincs szükség a családi találkozókra, hiszen lassan karácsony, akkor majd látják egymást a rokonokkal.

Természetesen ez érthető, ha valaki nem ápol túl jó kapcsolatot a családjával, ám mégiscsak a családodról van szó. Még nagyon sok idő van az ünnepekig, és addig bármi történhet. Ne feledd, hogy a család fontos érték az életben, ráadásul hatással van a mindennapjaidra, ezért érdemes arra törekedni, hogy minél jobb kapcsolatot ápolj velük. Az angyalok tehát azt kérik, hogy ne csak karácsonykor találkozz a családoddal!

Ne engedj a depressziónak: Ahogy közeledik az év vége, úgy lesznek egyre hosszabbak a sötét időszakok, ami miatt sokan depresszióba esnek, arra gondolnak, hogy nem érték el a kitűzött céljaikat, csak a rosszat látják az esztendőben, aminek a hátralévő hónapjaival is úgy vannak, hogy már biztos nem történik velük semmi jó.

Összességében tehát sokan elvesztik a hitüket önmagukban, az angyalokban, az istenekben és meggyőzik magukat arról, hogy kizárólag a boldogtalanság vár rájuk. Igaz, hogy a 2022-es év sok nehézséget hozott, de érezd bármennyire kilátástalannak az életedet, soha ne add fel a hitedet!

Már csak azért se, mert pont, hogy most kellene a legjobban hinned az égiekben, akik meg fogják mutatni neked a csodás képességüket!

Ne csak halottak napján tiszteljük a holtakat: Sokan csak október végén gondolnak az elhunyt szeretteikre és mennek ki a temetőkbe, ám az angyalok arra kérnek, hogy te ne csak Halottak napján és Mindenszentekkor tégy így, hanem máskor is!

Az elhunytak már nincsenek itt, de számít, hogy milyen kapcsolatot ápolsz az eltávozott szeretteiddel és az őseiddel, mert a halál nem a vég, hanem a kezdet, és a lelki békéd fontos része lehet, hogy milyen kapcsolatban állsz a halottaiddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló