Hátborzongató szellemtörténetek



Állítólag megtörtént paranormális jelenségek.Egy felakasztott boszorkány jelent meg a fényképen: A magát szkeptikusnak valló Paul Stevenson arról számolt be, hogy sikerült lefényképeznie annak a boszorkánynak arcát, aki egy szellemjárta fán keresztül beszélt hozzá.

A történet szerint a 48 éves férfi a szellemvadász barátaival járta az erdőt nottinghamshire-i Teversal Trailsnél, amikor egy útkereszteződéshez érve meghallotta, hogy az egyik fa a nevén szólítja.

Másnap Stevenson és Lee Roberts visszament a helyszínre, hogy napfénynél készítsenek néhány fényképet a fáról, majd később, amikor megnézték a fotókat, meglepve látták, hogy a fa lombjai közül egy arc nézi őket.

A páros elég gyorsan kiderítette, hogy a szellemarc egy Margaret Moore nevű nőhöz tartozhat. Állítólag a szellem bevallotta, hogy 1647-ben alkut kötött az Ördöggel azért, hogy az mentse meg az utolsó életben maradt gyermekét, miután a három első gyermeke elhunyt.

A nőt a cambs-i Ely börtönben hallgatták ki, ami során Moore bevallotta, hogy az ördög parancsára küldött egy rabot Thomas Nix megölését. Úgy tartják, hogy a halálra ítélt boszorkányt a fán akasztották fel.

Az esettel kapcsolatban Stevenson elmondta, hogy szkeptikusnak tartja magát, mert bár szeretne hinni, mégis a logikus agya mindig próbál hétköznapi magyarázatot találni, ám erre az élményére egyszerűen nem talál hihető magyarázatot. Igaz, hogy mindenki kineveti, de ő a fia életére esküszik, hogy a fa a nevét suttogta azon a sötét éjszakán.

Vigaszt nyújtó unokatestvér: 1996-ban halt meg a Redcarban élő Laura 15 éves unokatestvére. A tragédia után Laura az apja irodájában ült a számítógépnél, amikor meghallott egy dalt, amiről rögtön az unokatestvére jutott az eszébe.

Sírva fakadt, és egyszer csak úgy érezte, hogy valaki a vállára teszi a kezeit. Annyira gyengéd volt az érintés, mintha valaki vigasztalni szerette volna. Mikor Laura megnyugodott, a kezek gyorsan eltűntek.

A lány nagyon jól tudja, hogy egyedül volt a szobában, ezért csak feltételezi, hogy az elhunyt unokatestvére biztosított róla, hogy minden rendben van.

Az elhunyt apa jelzése: Les, Liverpoolból, mesélte el a világhálón, hogy 2002. december 25-én, egy nappal az apja halála után, hangos zajra riadt fel az ágyában, hajnali 3 óra körül. Először azt hitte, hogy valaki betört.

Amikor Les felkelt, hogy körbenézzen, akkor egy arctükröt és egy fogkefét talált a szőnyegen. Szerinte fizikai képtelenség, hogy azok maguktól estek le a fürdőszobai párkányról úgy, hogy a 12 méterrel arrébb lévő lépcsőn landoljanak.

Szerinte az egyetlen magyarázat az, hogy az apja így jelezte, hogy ugyan meghalt, de továbbra is mellette van, vigyáz rá.

Ollót dobáló és baba nemét megjósoló szellemek kísértenek a házban: A tanárként dolgozó 34 éves Lainey Clark és 22 éves Ben Hubbard kísértetházas videókkal vált híressé a TikTokon. Clark elmondta, hogy bár mindig is remélte, hogy léteznek szellemek, soha nem látott egyet sem az anyukája halála előtt.

Elmondása szerint a húszas éveiben járt, amikor kevéssel az anyukája halála után megjelent az álmában, és elmondta neki, hogy jól van és boldog. Clark számára annyira valóságos volt az álom, hogy annak sikerült megnyugtatnia, mert azóta hisz benne, hogy az anyukája nem szenved többé.

A nő 31 éves korában találkozott Hubbarddal, akivel ugyanabban az iskolában tanítottak, és akivel azonnal összebarátkoztak. Hamarosan Clark elhagyta a férjét, majd 2018 nyarán összeköltözött az új párjával.

Bár Clark és Hubbard otthona tökéletes volt, mégis különös zajok nem hagyták őket aludni éjszakánként. Előfordult, hogy lépteket hallottak a lépcsőn, és annak ellenére nyikorogtak a padlódeszkák, hogy egy új építésű házban élnek.

A pár szerint két szellem kísért az otthonukban. Az egyik Dave, aki mindig ott van velük, mert nem a házhoz, hanem hozzájuk kötődik. A másik Andy, aki annak a médiumnak az elhunyt testvére, aki Clark és Hubbard otthonát megvizsgálta.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló