Így hat rád az előző életed a csillagjegyed alapján!Ki lehettél korábban?Kos: A horoszkóp szerint azért jellemző rád a mostani életedben a kezdeményezőképesség és erő, amivel ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és mindenhez, amire szükséged van, hogy megtaláld önmagad és a személyiségedet, mert az előző életedben érzelmileg megbízhatatlan voltál és erősen függtél másoktól.

Bika: Az előző életedben bizonytalanság és túlzott hevesség volt rád jellemző, ráadásul sokat szenvedtél, tele voltál félelmekkel és csillapíthatatlan szenvedéllyel, így ebben az életedben megnyugvásra és stabilitásra kaptál lehetőséget az égiektől.

Ikrek: A csillagjegyed alapján úgy tűnik, hogy a szegényes kommunikáció jelentette a legnagyobb problémádat az előző életedben, ezért nem meglepő, hogy a mostani életedben rengeteg lehetőséged van arra, hogy megtanuld, hogy milyen fontos szavakkal kifejezned az érzelmeket mások felé.

Rák: A horoszkóp szerint az a legfontosabb feladatod ebben az életedben, hogy megtanuld elkötelezni magad. Légy kitartó, kerüld minél messzebbre a felületességet és az érzelmi bizonytalanságot, amit az előző életedből hoztál magaddal.

Oroszlán: A horoszkóp szerint bár előző életben megtanultál pártatlanul szeretni, nem távolodtál el másoktól, mégis valamiért az a feladatod a mostani életedben, hogy megtanulj feltételek nélkül szeretni.

Szűz: A horoszkóp szerint a mostani életedben arra szeretnének megtanítani az égiek, hogy legjobb döntést hozd, azt tedd, ami igazi örömöt okoz, az érzéseidet pedig téglánként építsd fel a bensődben.

Szűz jegyed alapján mindenképpen meg kel tanulnod egyedül boldogulni az életben, méghozzá úgy, hogy közben ne akarj másokra támaszkodni! A mostani életedben érzett bűntudat az előzőből hoztad magaddal, és ez az, amitől meg kell szabadítanod a lelkedet! A horoszkóp azt tanácsolja, hogy törődj másokkal, a sorsukkal, és igyekezz lehetőségeidhez mérten segíteni!

Mérleg: A horoszkóp szerint nagyon sok gondod lehetett azzal az előző életedben, hogy dűlőre, egyezségre juss másokkal, főleg a másik nemmel. Valószínűleg ez az oka annak, ha most félsz, tartasz másoktól, mélyen elfojtod, eltitkolod az érzéseidet, gyakran nem tudsz másokkal együttműködni és a bizalommal is vannak problémáid.

Skorpió: A horoszkóp szerint nagy érzelmeket és különleges megérzéseket kaptál az élettől, méghozzá azért, mert ezek elengedhetetlenek a boldogsághoz. Az intuíciód azért is fontos, mert általa rátalálhatsz megfelelő útra, beteljesítheted a sorsodat és megfelelhetsz a kihívásoknak.

Könnyen lehet, hogy a korábbiban elvesztettél egy számodra nagyon fontos személyt. Emiatt lehet, hogy most hajlamos vagy a szélsőséges ragaszkodásra, ha a párodról, barátaidról van szó. Időnkét akaratlanul szeretnél közelebb lenni hozzájuk, de máskor szabályosan rájuk erőlteted magad.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján az a legfontosabb feladatod ebben az életedben, hogy győzd le az előítéleteket, légy rugalmas és ismerd meg a személyiséged független és szabad oldalát! Emellett azt is meg kell tanulnod, hogy toleráld mások érzéseit, valamint miközben haladsz a saját utadon, minderre ébressz rá másokat is, ugyanis mindezzel gondod volt előző életedben.

Szeretsz utazni, ami azért remek, mert miközben új kultúrákat, embereket, szokásokat ismersz meg, úgy leszel egyre kevésbé előítéletes, és egyre inkább elfogadóvá válsz.

Bak: Az előző életedből hoztad magaddal, ha most ellentéteid vannak a hatalommal. Ez az oka, hogy nem tűrőd, ha korlátozni, ellenőrizni akarnak, vagy gyengeségnek tartod a másokhoz való kötődést.

Vízöntő: Irigység és féltékenység volt rád jellemző az előző életedben. Akkoriban mindent és mindenkit birtokolni akartál, ezért a legfőbb feladatod ebben az életedben az, hogy megszabadulj ezektől a negatív érzésektől.

Halak: Nem tudtad, hogy hogyan éld meg a valódi érzéseidet az előző életedben, és időt sem adtál magadnak arra, hogy igazán elkötelezd magad valaki mellett, ezért a mostani életedben nagyon erősek a megérzéseid.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló