Ezzel az eszközzel győzd le az ellenségeidet!A horoszkóp szerint mi a legjobb eszközöd?Kos: Bár Kosként nehezedre esik, hogy ne kezdj például versenyfutásba, hogy ne vedd fel a bokszkesztyűt, mégis érdemes lenne inkább csak mosolyognod az ellenségeidre. Hidd el, ez a legnagyobb pofon, amit csak adhatsz nekik!

Bika: Nyugodt, türelmes személyiség vagy, de az ellenségeid tisztában vannak azzal, hogy mivel idegesíthetnek fel. Mivel senkinek, de főleg neked nem tenne jót, ha felrobbannál, ezért próbáld elengedni a füled mellett a gonosz megjegyzéseket, piszkálódásokat!

Ikrek: Ikrek jegyűként az ellenségeid legyőzésének legjobb eszköze az, amit ők vetnek be ellened. A memóriád kiváló, úgyhogy könnyedén előhívod azokat az információkat, amelyekkel igazán kellemetlen helyzetbe hozhatod az ellenségeidet.

Rák: Az ellenségeiddel szemben a te legjobb eszközöd az, ha védekezés helyett inkább valami pozitívat mondasz az ellenfeledről! Például azt, hogy biztos csak azért terjeszt rémhírt, mert rossz hangulatban van. Ezzel őt kellemetlen helyzetbe hozod, magadat pedig könnyen tisztázod.

Oroszlán: A háború rossz megoldás, úgyhogy ne robbantsd ki! Sokkal jobban jársz, ha csak szokatlan, különleges programot szervezel, amire hívj meg mindenkit, győződj meg róla, hogy az ellenséged is halljon róla, aztán őt felejtsd el meghívni. Biztos, hogy te is tudod, hogy mi lesz ennek az eredménye.

Szűz: Továbbra is a lehető legnagyobb önuralommal foglalkozz a a feladataiddal, mert az ellenségeidet azzal tudod a legjobban bosszantani, ha tökéletes vagy. Ugye, hogy milyen egyszerű?

Mérleg: A horoszkóp szerint jellemző rád, hogy született békéltető, kedves, megnyerő személyiség vagy, akinek nincs sok ellensége. Ha valaki mégis kellemetlenkedik, akkor annak oka az, hogy az illető irigyli a vonzerődet és a szeretetre méltó természetedet.

Az ellenfeleid ellen a legjobb fegyvered az, ha flörtölsz, kacérkodsz, kedves és bájos vagy velük, ugyanis ezzel annyira zavarba tudod hozni őket, hogy azt sem fogják tudni, hogy maradjanak vagy inkább jó messzire fussanak előled.

Skorpió: A csillagjegyed jellemzői alapján nagyon rosszul jár az, aki az ellenséged akar lenni, ugyanis szenvedélyes és bosszúálló teremtés vagy. Skorpióként nagyon jó vagy abban, hogy másokat beszéltess, amivel rengeteg információt sikerül szerezned az adott személyről.

Emellett kiválóan manipulálod az ellenségeidet, akik ellen vesd be a legjobb fegyvered, azaz hass az érzelmeikre, szembesítsd őket mindazzal, amit megtudtál róluk! Ha ezt megteszed, akkor biztos, hogy többé nem akarnak ujjat húzni veled.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján könnyed és optimista személyiség vagy, akit nem érdekel különösebben, hogy mások mit gondolnak róla. Ha mégis szeretnéd távol tartani magadtól az ellenségeidet, akkor csak annyit kell tenned, hogy ne végy tudomást a létezésükről! Egyszerűen nézz keresztül rajtuk, mintha ott sem lennének, hiszen kevés bosszantóbb dolog van annál, mint aminkor levegőnek nézik az embert, ráadásul így fogást sem találnak rajtad.

Bak: Bak jegyűként híres vagy arról, hogy az élet összes játékában szívós, kitartó vagy, valamint szereted ezeket a végtelenségig elhúzni. Míg te elképesztően türelmes vagy, addig az ellenségeid biztos, hogy nem azok, ezért érdemes bevetned ellenük a higgadtságodat.

Ha így teszel, akkor az ellenségeid nem fogják érteni, hogy miért vagy ennyire hűvös és kimért. A horoszkóp azt tanácsolja, hogy továbbra is haladj lassan, kimérten, mert az ellenségeid fogják elkövetni az első és a második hibát is. Ugye, hogy nem kell sietni?

Vízöntő: Te minden helyzetben el tudsz sütni egy olyan poént, amin könnyesre neveti magát a környezeted, kivéve persze az ellenségeidet, akik próbáltak beléd kötni, vagy akinek a viccet szántad. Hidd el, hogy a humor a legjobb orvosság a sebekre!

Halak: Halak jegyed alapján a horoszkóp azt tanácsolja, hogy az a legjobb fegyvered az ellenségeiddel szemben, ha megkérdezed, hogy miben segíthetsz nekik, mi bántja őket.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló