Tudd meg, hogy mi az életfeladatod a csillagjegyed alapján!



Ezt a küldetést és ajándékot kaptad a Mindenhatótól!Kos: A becsület magját kaptad ajándékba, méghozzá azért, mert megvan benned a kellő méltóság ahhoz, hogy elültesd azt. Ebből következik, hogy soha ne feledd, hogy minden mag, amit elvetsz, milliószor annyit terem majd!

Bika: Bak jegyed alapján az erő ajándékával jöttél a világra. Ennek köszönhetően vagy képes vagyonná, gazdagsággá vagy igazsággá változtatni a magvakat. Mivel rengeteg türelemre van szükséged ahhoz, hogy a legjobb munkát végezd, ezért az élet folyamatosan teszteli a kitartásodat.

Ikrek: A válaszok nélküli kérdések adományával jöttél a világra, méghozzá azért, hogy így adj megértést mindenkinek azzal kapcsolatban, ami körülveszi őket, ami rejtély a számukra. Emellett a tudás ajándékával is rendelkezel, tehát azzal, hogy kiderítsd a válaszokat a kérdésekre.

Rák: Az az életfeladatod az, hogy tanítsd meg az embereket érezni. Annak érdekében, hogy teljesítsd a küldetésed a Család ajándékát kaptad, ami által a saját teljességed is többszöröződik és a családcentrikusság mintaképévé válhatsz.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján arra a küldetésre születtél, hogy mutasd meg a Mindenható teremtményeit és azok összes ragyogását a világnak. Ugyanakkor figyelj oda arra, hogy ne ess túlzásba a büszkeséggel, és ne felejtsd el, hogy ők a Mindenható teremtményei, nem a tieid!

Szűz: A horoszkóp szerint arra a feladatra születtél, hogy vizsgáld felül azt, hogy az emberiség mit csinált a Mindenható teremtményeivel és világával. A dolgod tehát az, hogy figyelmesen és alaposan vizsgál az emberek útját, és figyelmeztesd őket a hibáikra, hogy ezáltal tökéletesíthessék magukat.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján nem kaptál könnyű életfeladatot, ugyanis a te küldetésed a felelősség, vagyis a dolgod az, hogy felügyeld, hogy az emberek tisztában legyenek a mások felé irányuló tetteiknek és a saját döntéseiknek következményével.

Ahhoz, hogy ez sikerüljön, meg kell tanulniuk együttműködni és tudniuk kell, hogy milyen következményekkel járhatnak a cselekedeteik. Az életfeladatodat csak akkor tudod teljesíteni, ha mindig őszinte vagy az emberekkel, és soha nem hazudsz. Az élet odavezet, ahol viszály van, és neked adja a Szeretet erejét, amivel teljesítheted az életfeladatodat.

Skorpió: A csillagjegyed alapján te kaptad a másokba való belelátás ajándékát, ám ehhez hozzátartozik, hogy soha senkinek nem beszélhetsz arról, amit megtudtál. Skorpió jegyed alapján számítanod kell arra, hogy gyakran bántani fog, amit látsz, és nem kizárt, hogy fájdalmadban többször is elzárkózol az emberek elől, mert nem tudod elviselni a hibáikat.

A horoszkóp szerint jellemző rá, hogy nehezen bocsátasz meg, sőt, sokszor még a bosszú gondolata is megfordul a fejedben. Bár előfordul, hogy letérsz a helyes útról, mégis végül mindig visszatalálsz a Mindenhatóhoz, akitől a Céltudatosság ajándékát köszönheted.

Nyilas: Nyilas jegyed alapján arra a feladatra születtél, hogy nevettesd meg az embereket, még akkor is, ha a Mindenható Eszméjének félreértése keserűvé tette őket. Ez azért fontos küldetés, mert a nevetésen keresztül reményt adsz az embereknek, akik a reményen keresztül visszatalálnak a Mindenhatóhoz.

Bak: Azt az életfeladatot kaptad, hogy tanítsd meg az embereket dolgozni. Ez egy nehéz küldetés, ami miatt úgy érezheted, hogy rajtad múlik az egész emberiség munkája, viszont büszkén viseled ezt a terhet, hiszen mindenféle földi javat találsz az életutad során.

Vízöntő: A jövő fogalmával bízott meg téged az élet, ami azt jelenti, hogy segítened kell az embereknek meglátni a lehetőségeiket. Annak érdekében, hogy el tudd végezni az életfeladatod, megkaptad a Függetlenség ajándékát.

Halak: Az a dolgod, hogy gyűjtsd össze a Világ összes fájdalmát, amit aztán a Mindenható elé kell tenned. Annak érdekében, hogy a küldetésedet teljesíteni tudd, a Beleérző képesség ajándékát kaptad, ami képessé tesz téged arra, hogy részvétet nyújts az emberek számára.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló