Ennyire leszel szerencsés a szerelemben 2022 végéig!



Válassz egy lapot a neked szóló jóslatért!1. Csak csepeg a szerencse: Csak csepegni fog neked a szerencse 2022 végéig, és némelyik hónapot kész rémálomnak érezheted, kivéve akkor, amikor meglátod a fényt a sötétben.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor nem találod meg életed szerelmét az év utolsó hónapjaiban, sőt, az sem kizárt, hogy egyetlen egy randevúd sem lesz. A szerelmi életed stagnálni fog. 2022 végéig nem találsz egyetlen egy olyan jelöltet sem, akivel érdemes lenne kezdened. Ha valakinek mégis adsz esélyt, akkor rémes lesz a randevútok.

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor szintén nem számíthatsz sok jóra 2022 utolsó hónapjaiban! Az még a szerencsésebb eset, ha csak az unalmas, szürke hétköznapokat élitek a kedveseddel, a kapcsolat pedig ellaposodik. Ennél rosszabb helyzet, ha folyton vitatkoztok.

Ugyanakkor ez még csupán csak egy jóslat, tehát függetlenül a párkapcsolati helyzetedtől, tehetsz azért, hogy ne valósuljon meg!

2. Rettentően szerencsés leszel: Elképesztően szerencsés leszel a szerelemben 2022 utolsó hónapjaiban. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor szinte biztos, hogy megtalálod életed szerelmét az esztendő végéig.

Ha viszont már párkapcsolatban élsz, akkor eljöhet az összeköltözés, eljegyzés, házasság, gyerekvállalás ideje, attól függően, hogy hol tartotok most a kedveseddel. A kapcsolatodban megvalósulhatnak a vágyaid, vagy legalábbis ráléphettek annak útjára.

Függetlenül attól, hogy van-e párod, vagy nincs, biztos, hogy bőven lesz számodra romantika, szenvedély, harmónia és boldogság 2022 utolsó hónapjaiban.

3. Jut elég szerencse az életedbe: Nem kizárt, hogy nem történnek veled rendkívüli dolgok a szerelemben 2022 utolsó hónapjaiban, ám ennek ellenére úgy fogod érezni, hogy a sors szeret téged.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor bármikor hódíthatsz az év végéig, ugyanis olyan vonzó leszel, hogy senki sem tud ellenállni neked. Kalandok, flörtök teszik izgalmassá ezt az időszakot, amelyben megtalálhatod életed szerelmét.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor elegendő szenvedélyben és romantikában lesz részed. A kedveseddel stabil és harmonikus lesz a szerelmetek, és úgy érezhetitek, hogy ritkán van ennyire jó időszakotok, amikor ilyen jól megértitek egymást.

4. Valaki elszívja a szerencsédet: Függetlenül attól, hogy van vagy nincs párod, nem fog kedvezően alakulni a szerelmi életed 2022 utolsó hónapjaiban. Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor azt tapasztalhatod az esztendő végéig, hogy állandóan akadályokat gördít eléd az élet, ugyanis semmi sem akar összejönni. Például a randevúid rosszul alakulnak, vagy a jelöltedről derül ki, hogy van valami defektje.

Ha már párkapcsolatban élsz, akkor olyan butaságok miatt veszhettek össze 2022 végéig, amire máskor csak legyintenétek. Az év utolsó hónapjaiban érezhető lesz, hogy nem találjátok az összhangot, aminek oka lehet a munkátok vagy a stressz. Ha együtt éltek, akkor is inkább lakótársként fogjátok kezelni egymást, mint párként.

Mindez azért történhet, mert van egy irigyed, aki akarva, vagy akaratlanul, akadályozza a boldogságodat és a féltékenységével elszívja a pozitív energiádat. Ha sikerül megszabadulnod ettől kapcsolattól 2022 végéig, akkor a szerelmi életed is javulni fog.

5. Szakaszosan áramlik a szerencse: Lesznek jobb és rosszabb pillanataid az érzelmi életedben 2022 végéig.

Ha párkeresőként választottad ezt a lapot, akkor olyan érzésed lehet az esztendő végéig, hogy az egyik héten hódítasz, míg a következőn annyira balszerencsés vagy, hogy csak rossz jelölteket találsz és rémes randevúkon keresed a legrövidebb menekülőutat.

Ha már van párod, akkor szintén hullámvasúthoz hasonló időszakra számíthatsz 2022 végéig, ugyanis az egyik héten a fellegekben jársz a boldogságtól, míg a következőn állandóan veszekedtek a kedveseddel.

Ugyanakkor mivel most már tudod, hogy mire számíthatsz az év utolsó hónapjaiban, tudatosan tehetsz ellene.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló