Ezt üzenik az angyalok októberre!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz az ősz második havában az angyalok szerint.Kos: Azt üzenik neked az angyalok, hogy eddig jó úton jártál, de októberben fontos válaszút elé érkezel. Ezzel kapcsolatban azt tanácsolják, hogy figyelj az ismétlődő gondolatokra, érzésekre, látomásokra, álmokra vagy a körülötted lévő hangokra az ősz második havában, mert az angyalok azokon keresztül próbálnak üzenni, hogy ezzel változtatásra és cselekvésre motiváljanak.

Bika: Azt tanácsolják neked az angyalok, hogy októberben bízz jobban a belső hangodban, a belső Tanítódban, ugyanis megvan a tudásod ahhoz, hogy a helyes úton járj. Az ősz második havában hallgass a megérzéseidre, mert az angyalok azokon keresztül adnak útmutatót neked!

Ikrek: Arra emlékeztetnek az angyalok októberben, hogy a szív a lelkierő forrása. Ha hiszel az égiek védelmében, szívből cselekszel, akkor soha többé nem kell tartanod mások véleményétől és reakcióitól. Többé nem fogsz félni, és képes leszel önmagaddal, a természettel és az isteni erővel összhangban cselekedni.

Rák: Azt üzenik neked az angyalok, hogy mostanában nagyon sebezhetőnek érezted magad, ami miatt bezárkóztál, októberben azonban ideje kibújnod a csigaházadból, és megnyitnod a lelked a szeretet és a fény előtt! Az ősz második havában fontos, hogy ne titkold tovább az érzéseidet! Ne feledd, hogy a belőled áradó szeretet biztos, hogy viszonzásra fog találni!

Oroszlán: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben megmutatják neked, hogy hogyan állíthatod az erődet a saját és mások szolgálatába, ezzel megerősítve a kapcsolataidat, az önbecsülésedet és a küldetéstudatodat.

Szűz: Arra hívják fel a figyelmedet az angyalok, hogy az életed gyökeresen átalakul októberben. Végre megszabadulhatsz a régi terhektől, és megélheted a teljes szabadságot, élvezheted az életet és lehetőségeket, amelyeket nyújt. Az angyalok segítenek abban, hogy legyőzd a félelmeidet, és nyitottan állj hozzá a változáshoz az ősz második havában.

Mérleg: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben el kell fogadnod a negatív érzéseidet is. Annak érdekében, hogy ez sikerüljön, többé ne temesd magadba azt, amit nem akarsz érezni. Mondd ki, hogy ez is hozzád tartozik, és engedd el a korábbi időkből hátramaradt érzéseket!

Skorpió: Azt tanácsolják az angyalok, hogy októberben éld meg a kreativitást, a benned rejlő teremtő erőt, és engedj a gyermeki kíváncsiságodnak! Az ősz második havában bátran fess, zenélj, ha ehhez van kedved, és ne foglalkozz azzal, ha valaki azt mondja, hogy nincs ehhez elég tehetséged. Bátran oszd meg meg a gyógyító szeretetedet, a gondolataidat és az ösztönző erődet másokkal az ősz második havában!

Nyilas: Azt üzenik neked az angyalok, hogy az eddigi munkádnak hála, a dolgaid felfelé ívelnek októberben. Az ősz második havában új lehetőségeket kapsz, és feltölt a pozitív fejlődés energiája. Az angyalok segíteni fognak abban, hogy élvezni tudd a jelent és a fejlődésed minden szakaszát. Októberben higgy abban, hogy minden pillanat úgy tökéletes, ahogy van!

Bak: Azt üzenik neked az angyalok októberre, hogy minél többet kapsz, annál többet tudsz adni másoknak. Ha engeded, hogy az angyalok adjanak, akkor megkapod tőlük a céljaidhoz szükséges eszközöket, ez pedig lehetővé teszi, hogy segítsz másoknak, mivel lesz miből erőt merítened.

Vízöntő: Azt üzenik neked az angyalok, hogy októberben végre kezded elhagyni a régi megszokásaidat és hiedelmeidet, amelyek miatt eddig nem voltál az igazi önmagad. Ennek a folyamatnak a megélése nem könnyű, ám az angyalok arra biztatnak, hogy ne add fel, mert már látni a fényt az alagút végén, hamarosan túl leszel a tisztulási folyamaton, ami után újra harmónia költözik az életedbe.

Halak: Azt üzenik az angyalok, hogy októberben fel kell ismerned, hogy az életed mely területein távolodtál el saját magadtól és a kozmikus egységtől. Minden esélyed megvan arra, hogy visszatalálj a valódi önmagadhoz.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló