Erre számíthatsz a Szűz Merkúr-Bak Plútó fényszögétől!



A csillagjegyed alapján mi vár rád október 07-ig?Kos: Ha másik munkát szeretnél keresni, akkor most érdemes körbenézned az állásajánlatok között. Ha nem akarod otthagyni a jelenlegi munkahelyedet, akkor nem muszáj, de legalább légy tisztában az értékeiddel!

Bika: Annyira sok ötleted és terved lehet október 07-ig, hogy úgy érezheted, nem lehet azok mindegyikét megvalósítani, pedig jól tennéd, ha egyiket sem engednéd el! Mivel egyelőre nem tudhatod, hogy melyik ötleted, elképzelésed válik idővel aktuálissá, ezért írd le mindegyiket!

Ikrek: Már sok ideje töröd a fejed az otthonod átrendezésén, felújításán, csinosításán, de arra is gondoltál már, hogy egyszerűbb lenne inkább elköltözni, mint „kínlódni”. Az október 07-ig tartó fényszög ezzel kapcsolatban segít jól dönteni.

Rák: Rákként nem szeretsz egyedül utazni vagy tanulni, éppen ezért jó hír a számodra, hogy a fényszögnek köszönhetően, mind a kettőhöz, vagy legalább az egyikhez, találsz partnert az október 07-ig tartó időszakban. Igaz, hogy egy társ inspirálhat, viszont nem valósíthatja meg helyetted az álmaidat!

Oroszlán: A Szűz jegyben járó Merkúr olyan pénzt jelképez, amelyet már több ideje meg kellett volna kapnod, ezért erre most jó esélyed lesz a Szűz Merkúr – Bak Plútó október 07-ig tartó fényszögének hála.

Szűz: Szűz jegyed alapján téged érint a legjobban a Szűz Merkúr – Bak Plútó fényszög október 07-ig. Ebben az időszakban végre rég nem látott kreativitás, optimizmus és vállalkozó szellem lesz rád jellemző.

Mérleg: Arról szól számodra az október 07-ig tartó időszak, hogy titkolózás helyett, legalább a családod körében vállald fel magad! Senki sem tökéletes, és neked sem kell annak lenned! Ahogy mindenkinek a világon, úgy neked is vannak problémáid. A családod megért, és támogat téged.

Arra ne számíts, hogy mindenben egyetértenek veled! Azt se feledd, hogy időnként egy új nézőpont segít kilépni az elakadásból, ahogy arra már volt is példa! Október 07-ig hasznodra lesz, ha meglátod a másik nézőpontját.

Skorpió: Már egy ideje hívnak a barátaid és a kollégáid, hogy tarts velük, de te mindig nemet mondasz. Mitől félsz? Jól tennéd, ha nem maradnál le egy remek élményről, ami tanulás, vagy egy utazás során érhet október 07-ig!

Azzal, hogy biztonsági játékot játszol, csak azt éred el, hogy az élet elmegy melletted. Skorpió jegyűként egyébként sem kellene ilyennek lenned. Mi a baj? Az elmúlt évek járványhelyzete, vagy a mostani bizonytalanság tette ezt veled? Bármi is az oka, rázd meg magad, és vesd bele magad a kalandba, mert biztos, hogy nem fogod megbánni!

Nyilas: Alaposan meglephet, mégis igaz, hogy fizetésemelést kaphatsz, vagy egy sokkal jobban fizető állást szerezhetsz meg az október 07-ig tartó időszakban. Most érdemes nyitott szemmel járnod, és körülnézned a munkahelyeden.

Bak: Az október 07-ig tartó időszakban fontos, hogy felismerd, hogy nem vagy teljesen egyedül. A régi iskolatársakkal, évfolyamtársakkal való találkozás inspirálhat, és segíthet kibújnod a barlangodból, amitől biztos, hogy jobban fogod érezni magad.

Vízöntő: Az október 07-ig tartó időszakban felér egy fizetésemeléssel, ha spórolni tudsz. Az elmúlt hetekben hallott rossz hírek arra mindenképpen jók voltak, hogy az emberek megvizsgálják, hogy hol folyik ki a pénz.

A mostani kedvező fényszög abban segíthet neked, hogy optimalizáld a kiadásaidat. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy mostantól mindent meg kell tagadnod magadtól, ami nem létszükség! Sokkal inkább az a cél, hogy ne verd magad felesleges költségekbe. Például a környezetvédelem ugyan némi beruházással jár, de hosszú távon csökkentheti a kiadásaidat.

Halak: Az október 07-ig tartó időszakban ne vedd kritikának, ha nem értenek egyet veled a barátaid, az ismerőseid, vagy a párod! A Szűz Merkúr – Bak Plútó fényszög konkrét és kijózanító konfliktusokat jelez a számodra. Ezekkel a nézeteltérésekkel senki sem akar bántani, hanem csak segíteni akarnak a tisztánlátásban.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló