Ezeket a tulajdonságokat ki nem állhatod a horoszkóp szerint!A csillagjegyed alapján mit és miért utálsz másokban?Kos: Utálod a manipulációt, a kontrollmániát és azokat az agresszív embereket, akik meg akarnak változtatni. Menekülsz, ha valaki változtatni akar rajtad valamit. Mindegy, hogy mennyire alakul jól a kapcsolat, te a manipuláció legkisebb jelére kereket oldasz.

Bika: Utálod az állandó panaszkodást, a helyzet dramatizálását és a hazugságokat. Gyűlölöd, ha a szemedbe hazudnak, de azokat is igyekszel kerülni, akik folyton panaszkodnak, vagy minden kis apróságon dühöngenek. A drámai jelenetektől a hideg futkorászik a hátadon, és lelépsz a legelső ilyen esetnél.

Ikrek: Utálod az ünneprontó viselkedést, a pesszimizmust és a visszahúzó embereket. Mivel csillagjegyed alapján örök optimista, vidám és boldog ember vagy, ezért érhető, hogy messzire kerülöd a búskomorságot és a pesszimizmust.

Rák: Utálodaz arrogancia, az önzőség és a kompromisszumképtelenség. Rák jegyűként szívesen segítesz másokon, nagylelkű vagy, ezért képtelen vagy elviselni azokat, akik csak saját magukra gondolnak.

Oroszlán: Képtelen vagy elviselni az állandó letargiát, az önzőséget és az arrogáns viselkedést. Utálod azokat, akik tönkreteszik a jókedvedet, ugyanis imádsz bulizni, és próbálsz minden helyzetben optimista maradni. Ha egy kapcsolatban azt tapasztalod, hogy mindennaposak az összetűzések, akkor próbálsz minél előbb szakítani. Neked nem kell olyan társ, aki elnyomja a törekvéseidet, hanem arra van szükséged, aki támogat azokban.

Szűz: Utálod a helytelen higiéniát, a rossz szokásokat és a lustaságot. Szűz jegyűként igényled a tiszta, rendezett környezetet, mert csak ilyen körülmények között tudsz alkotni, ezért a szerelemben is olyan párra vágysz, aki a tiédhez hasonló preferenciával bír. Emellett utálod a tunyaságot, ugyanis te társra vágysz, nem egy nagyra nőtt óvodásra.

Mérleg: A veszekedő, civakodó természetet, a helyzet dramatizálását és a pesszimizmust utálod a legjobban. Neked nem csak időd nincs az ellentétekre, hanem nem is vágysz azokra. Igyekszel kerülni azokat, akik állandóan keresik a konfliktusokat és a vitákat, de ugyanígy ki nem állhatod a pesszimista, folyton panaszkodó embereket, akik csak lehúzzák a hangulatodat.

Skorpió: Az általad leginkább utált tulajdonságok a tisztességtelenség, a gerinctelenség és a hűtlenség. Skorpió jegyűként nagyon hűséges és megbízható teremtés vagy, aki ugyanezt várja el másoktól is. Messziről megérzed, ha hazudnak neked, és ha valaki kettős játékot próbál játszani veled, az jobban teszi, ha időben elmenekül előled. A hűtlenséget soha nem felejted el és nem is tudod megbocsátani.

Nyilas: Ki nem állhatod a monotonitást, a csalást és a folyamatos ellenőrzést. Nem neked találták ki a hétköznapi, unalmas, földhözragadt életmódot és kapcsolatot. Neked olyan társra van szükséged, aki szívesen utazik veled a nagyvilágban és vevő a kalandokra. Aki nem képtelen elviselni, hogy nem tud minden lépésedről, az jobb is, ha nem is próbál meghódítani.

Bak: Utálod az önzőséget, a mindentudókat és az egoistákat. Bak jegyűként ki nem állhatod azokat, akik azt hiszik, hogy mindent jobban tudnak mindenkinél. Mivel az egoistákkal, maguknak való emberekkel sem találod a közös hangot, ezért inkább igyekszel kerülni azokat, akik folyton a saját véleményüket szajkózzák.

Vízöntő: Utálod a túlzottan ragaszkodó embereket, az irreális elvárásokat és a túlságosan is alkalmazkodó személyeket. Jellemző rád, hogy gyorsan megszakítod azt a kapcsolatot, amelyben úgy érzed, hogy a másik fél túlságosan rád tapadt. Igényled a szabadságot, ezért a társadnak tudnia kell, hogy szükséged van az egyedüllétre. Ha úgy érzed megfulladsz egy kapcsolatban, akkor annak gyorsan véget vetsz.

Halak: Utálod az elfogultságot, az aljasságot és a parancsolgató magatartást. Halak jegyűként szabályosan menekülsz a hatalmaskodó emberek elől. Azt szereted, ha szabályosan haladnak a dolgaid, és nem azt, ha úgy, ahogy valaki más akarja.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló