Erre számíthatsz a következő 5 évben a Malum Malus szerint!Ha szeretnéd megkapni a mágikus piros alma neked szóló jóslatát, akkor a megérzésed alapján, válassz egyet az alábbi lapok közül!1. Külföldre költözöl: Ha arra az elhatározásra jutottál, hogy az első választod az összes lap közül, akkor azt jövendöli neked a Malum Malus, hogy külföldre fogsz költözni a következő 5 évben.

Lehet, hogy eleinte csak ideiglenesen, de aztán úgy alakul az életed, hogy nem költözöl vissza. Talán azért, mert azon a külföldi helyen találod meg álmaid munkáját, a boldogságodat, a lelki nyugalmadat, vagy életed szerelmét.

Ha eddig nem terveztél külföldre költözni, akkor ne ijesszen meg a jóslat, mert amikor megvalósul, akkor örülni fogsz, hogy külföldre költözhetsz. Hagyd, hogy a sors irányítson, és ne dacolj a változásokkal az előtted álló években!

2. Boldog házasságban élsz: Ha a második lapra esett a választásod, akkor azt jövendöli neked a Malum Malus, hogy boldog házasságra számíthatsz 5 éven belül. Ha még nem történt meg az esküvő, akkor számíthatsz arra, hogy a következő években oltár elé állsz, akkor is, ha most úgy érzed, hogy a pároddal soha nem fogjátok eljegyezni egymást, vagy nem tartod magad olyan fajtának, aki házasodni akarna.

Ha azért tartod elképzelhetetlennek, hogy 5 éven belül boldog házasságban fogsz élni, mert jelenleg párt keresel, akkor ne feledd, hogy bármikor találkozhatsz életed szerelmével, akivel majd összekötitek az életeteket.

3. Megleled az életed értelmét: Ha úgy döntöttél, hogy a harmadik laphoz tartozó jóslatra vagy kíváncsi, akkor a Malum Malus szerint arra számíthatsz a következő 5 évben, hogy megtalálod az életed értelmét, aminek hatására teljesen megváltozik az életed. Nem kizárt, hogy ennek hatására teljesen hátrahagyod az eddigi életedet, és újat kezdesz.

Az általad választott lap szerint egy sorsszerű esemény hatására változik meg a gondolkodásmódod, életszemléleted és által találod meg a végzeted a következő 5 évben. Lehet, hogy úgy döntesz, hogy külföldre mész jótékonysági munkát végezni, vagy itthon kezdesz gyerekeket tanítani, esetleg megtalálod azt a munkát, amely egyfelől igazán boldoggá tesz, másfelől általa segíthetsz az embereknek, az állatoknak, vagy akár az egész világnak.

4. Gyermeked születik: Ha úgy érezted, hogy a negyedik laphoz tartozó jóslat szól neked, akkor a Malum Malus szerint arra számíthatsz a következő 5 évben, hogy gyermeked születik, sőt, talán nem is egy, hanem több.

Ha úgy választottad ezt a lapot, hogy egyáltalán nem tervezel gyereket vállalni, akkor ne feledd, hogy 5 év hosszú idő, és alakulhat úgy az életed, mert például megtalálod életed szerelmét, jobb lesz az anyagi helyzeted, az életkörülményeid, hogy mégis jöhet a gyerek.

5. Megjárod a Poklot és a Mennyet: Ha a belső hangodra hallgatva az ötödik lapot választottad, akkor azt jövendöli neked a Malum Malus, hogy megjárod a Poklot és a Mennyet is a következő 5 évben.

Ez azonban ne ijesszen meg, hiszen az életben mindenkinek vannak jobb és rosszabb időszakai! A következő 5 évben rád is várnak mélypontok, de végül, függetlenül a téged ért megpróbáltatástól, nehézségtől, a Mennybe érezheted magad, természetben még életedben!

Az általad választott lap alapján minden szenvedésed kifizetődik és megkapod a méltó jutalmad a következő 5 évben. Olyan boldogságban lesz részed, amilyet jelenleg talán el sem tudsz képzelni magadnak. Csak nem lesz mindig könnyű az odáig vezető út.

6. Jólétben fogsz élni: Ha megérzésedre hallgatva az utolsó lapot választottad, akkor azt jövendöli neked a Malum Malus, hogy 5 éven belül jólétben és bőségben fogsz élni. Az sok minden lehet, aminek hála ezt elérheted.

Talán a kemény munkád fizetődik ki, de az sincs kizárva, hogy egy nyereményjátékban lesz szerencséd és gyarapodsz pénzzel. Ha vállalkozást, üzletet vezetsz, akkor arra is van esély, hogy annak a felvirágoztatása tesz gazdaggá. Ami biztos, hogy a Malum Malus szerint teljesen megváltozik az anyagi helyzeted a következő 5 évben.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló