Mit üzen októberre a számmisztika?Tudd meg, hogy mi vár rád az ősz második havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es: A munkád terén nem lesz semmi, amit az ősz második havában kell megvalósítanod, ezért a hétköznapi gondok helyett inkább a benned rejlő békével foglalkozz. Ha kapsz erre lehetőséget, akkor utazz el valahova októberben, ugyanis ezzel sokkal jobban fogsz járni annál, minthogy teljesen feleslegesen dolgozol valamiért, ami biztos, hogy nem valósulhat meg az ősz második havában, aminek időszakában kerüld a megszokott dolgaidat!

2-es: Ha októberben sikerül eldöntened, hogy mit akarsz elérni az életben, akkor már csak rá kell lépned a célodhoz vezető útra, és már jön is az anyagi, magánéleti vagy munkahelyi siker az ősz második havában.

Ha úgy alakul, hogy számlát kell rendezned, szerződést kell aláírnod, akkor ezt nyugodtan tedd meg, mert nem fogod utólag megbánni! A szerelem terén határozottnak kell lenned októberben! Ha párt keresel, és van kiszemelted, akkor bátran tedd meg az első lépést, mert visszautasíthatatlan leszel az ősz második havában!

3-as: A 3-as szám alapján fontos az ősz második havában, hogy lassíts egy kicsit a munkatempódon, számold fel a kapcsolatodat azokkal, akik már semmit sem jelentenek neked, akiknek már nem élvezed a barátságát, társaságát!

Ha minderre hajlandó leszel, akkor ennek eredményeként ismét könnyed leszel és megtalálod az új célodat. Októberben próbálj minél többet kirándulni, moziba menni és kulturális programokon részt venni! Tanuld meg az előtted áll hónapban, hogy csak akkor élhetsz lazán, ha te magad is elég laza vagy!

4-es: Októberben ígéretes időszak kezdődik az életedben, de természetesen a siker nem jön egyik percről a másikra, ugyanis ez a folyamat egyelőre csak egy lelkiállapot, ami pozitív, fellelkesült hangulattal jár. A számmisztika azt tanácsolja, hogy készíts terveket októberre, aztán törekedj azok megvalósítására!

5-ös: Októberben a kapcsolataid javítása legyen a legfontosabb a számodra! Igyekezz mindenkivel barátságosan, kedvesen és előzékenyen viselkedni! Ha erre képes leszel októberben, akkor később látni fogod, hogy mennyire megérte.

6-os: Ha a 6-os számhoz tartozol, akkor azt üzeni neked a számmisztika, hogy októberben mindennek az egyszerűbb, könnyedebb oldalára koncentrálj, és arra kell törekedned, hogy minél többet mosolyogj!

Csak pozitív oldalról figyeld a különféle dolgokat az ősz második havában, aminek időszakában bátran szórakozz, pörögj, vagyis élj! Felejtsd el a magányt, a problémákat és az élet sötét oldalát! Októberben az a legfontosabb, hogy mindent a könnyebb végén fogj meg!

7-es: Azt üzeni neked a számmisztika, hogy az október se könnyű, se nehéz időszak nem lesz a számodra. Ha van egy fontos dolgod, elintéznivalód, akkor azt ne halogasd, hanem intézd el minél előbb, hogy aztán tovább tudj haladni az ősz második havában!

8-as: Arra hívja fel a figyelmedet a számmisztika a 8-as szám alapján, hogy elképesztően változatos hónap lesz számodra az október. Ideje, hogy megszabadulj minden unalmas, téged korlátozó dologtól, mert az utazásról és a kalandokról kell szólnia számodra az ősz második havának!

9-es: A munka terén arra számíthatsz, hogy képes leszel konkrét dolgokat megvalósítani az ősz második havában. A szerelemben biztonság és jó közérzet vár rád októberben. Ha párt keresel, akkor egy megértő személlyel találkozhatsz az ősz második havában. Ha kapcsolatban élsz, akkor az meglepő változást tartogat az október.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló