Hogyan alakulhat az anyagi helyzeted az év végéig?



Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el a Fáraó Kincseinek neked szóló jóslatát!1. Sört és bort ihatsz víz helyett: Azt jövendölik neked a Fáraó Kincsei, hogy nem számíthatsz feltűnő anyagi jólétre, de komolyabb pénzügyi problémákra se 2022 hátralévő hónapjaiban. Ez azt jelenti, hogy az anyagi helyzetedben stabil szint, úgymond arany középút várható.

Most harmóniában lehetsz a pénz energiákkal. Olyan életvitelt engedhetsz meg magadnak, ami elég kényelmes, ugyanis nem kell nélkülöznöd, viszont nem is verheted magad nagyobb költségekbe.

2. Utazás a Níluson: Azt jövendölik neked a Fáraó Kincsei, hogy komoly változás vár rád az anyagiak terén 2022 utolsó hónapjaiban. Nagyon úgy néz ki, hogy a jólét és a szerencse valahol külföldön talál meg, de ha nem is külföldön, akkor legalább egy másik városban.

Ami az általad választott lap szerint biztos, az nem más, mint az, hogy minden esélyed megvan arra, hogy nemsokára útra kelj, mert a bőséget és az anyagi biztonságot nem a mostani lakhelyeden találod meg, hanem az ország másik végébe, vagy külföldre költözve.

3. Életedben megárad a Nílus vize: Azt jövendölik neked a Fáraó Kincsei, hogy igazán jó időszakra számíthatsz 2022 végéig, ugyanis az életedbe megérkezik a bőség, méghozzá úgy, hogy szinte tenned sem kell érte.

Az év hátralévő hónapjaiban áradni fog feléd a szerencse és a jólét. Ugyanakkor ne gondold, hogy a kanapén ülve egyszer csak az öledbe hullik egy zsák pénz, viszont az biztos, hogy semmiben sem fogsz hiányt szenvedni, hogy nyugodtan megveheted magadnak és másoknak, amit szeretnél, miközben nem kell aggódnod, hogy ki tudod-e fizetni a rezsit. Kényelmes életre számíthatsz 2022 utolsó hónapjaiban.

4. Veled van a Napisten: Azt jövendölik neked a Fáraó Kincsei, hogy 2022 utolsó hónapjaiban melletted áll a Napisten, tehát a hatalmas Ré, akitől szerencsét kapsz. Éppen ezért az anyagi helyzetedet nem lehet pontosan megjósolni, mert az egyiptomi istentől azt az erőt kapod meg, amellyel a saját szerencséd kovácsa leszel az év hátralévő részében. Ez azt jelenti, hogy kizárólag rajtad múlik, hogy hogyan alakul az anyagi helyzeted.

A Napistentől erőt és lehetőségeket kapsz, de az már kizárólag a te dolgod, hogy mindebből hogyan húzol hasznod. A szerencse tehát melléd áll, ezért néha magától mennek jól a dolgaid, de máskor neked kell erőfeszítéseket tenned érte.

5. Szárazság sújtja Egyiptom földjét: A Fáraó Kincsei azt üzenik neked, hogy anyagi téren nem lesz túl sikeres időszak számodra 2022 utolsó néhány hónapja. Megijedned azonban nem kell, mert ez nem jelenti azt, hogy éhezni fogsz, eladósodsz, esetleg nagyobb anyagi problémákkal kell megküzdened, ugyanis sokkal valószínűbb, hogy nehézségeid támadnak, nem várt kiadások miatt kell a zsebedbe nyúlnod, és kicsit spórolnod kell.

Az általad választott lap alapján gondold át, hogy mire adsz ki pénzt, próbálj takarékoskodni és tanulj meg jól bánni a pénzzel! Lehet, hogy érdemes lenne másodállást vállalnod 2022 utolsó hónapjaiban, ha érzed a pénz hiányát. Ugyanakkor ne keseredj el, mert a száraz időszak után bőséges áradásban lesz részed!

6. Tejben-vajban fürödhetsz: Azt jövendölik neked a Fáraó Kincsei, hogy 2022 utolsó hónapjaiban rengeteg lehetőséged lesz, hogy javíts az anyagi helyzeteden. Azt veheted észre, hogy az élet jobbnál jobb esélyeket kínál fel erre, például plusz munka, jobb fizetés, előnyösebb pozíció, sikeres ingatlaneladás, új vállalkozás formájában.

Sok jó dologra számíthatsz, amellyel sikerülhet egyenesbe jönnöd, vagy biztosíthatod a kényelmes életet. Ez a jóslat azonban csak akkor valósulhat meg, ha hajlandó vagy megragadni a felkínálkozó lehetőségeket!

Könnyen lehet, hogy keményebben kell dolgoznod, esetleg tanulnod kell annak érdekében, hogy a jövőben több pénzzel duzzaszthasd a bankszámládat. Az általad választott lap alapján mindenképpen fektess bele ebbe kicsit több erőt és energiát, mert hasznot fog hozni anyagi téren!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló