Így hatnak rád az előreinduló bolygók!



Mire számíthatsz Merkúr, Plútó, és a Szaturnusz változó mozgásától a csillagjegyed alapján?Kos: A Merkúr és a Plútó a munkádban jelképez előrelépést. Lehet, hogy a mostani munkahelyeden sikerül feljebb jutnod, de az is elképzelhető, hogy új állást kell keresned. Ezt nem kell elkapkodnod, ugyanis az idő bolygója, a Szaturnusz, segíteni fog, hogy időben tedd meg a szükséges lépéseket.

Bika: Rengeteg ötleted van, mégis valami hiányzott ahhoz, hogy meg merd tenni az első lépést. Ez az életed bármely területére vonatkozhat, ugyanis az előreinduló bolygók nem határolnak be. Azt egyedül te tudod, hogy mi, vagy mik az aktuális témák az életedben.

Ikrek: Rengeteget mérgelődtél, amiért hiába tettél meg mindent, nem tisztult a kép. Többször neki indultál ugyanannak a témának, de egyszer sem kaptad meg a remélt választ. Az azonban nem igaz, hogy eközben elkerültek az eredmények! Csupán az zavart, hogy ezek olyan kis sikerek voltak, hogy azokhoz nagyító kellett, hogy lásd. Októberben viszont végre előreindulnak a bolygók, aminek hatására lassan érkeznek az általad várt eredmények.

Rák: Az elmúlt hetekben a szokottnál jobban fájt, ha félretettek, nem értettek meg. Valójában mindent jól csináltál, ugyanis a problémát a retrográd Merkúr okozta, mert annak hatására volt szinte lehetetlen megtalálni a közös hangot. Ennek azonban vége, mivel a bolygó elindult előre, úgyhogy most érdemes újra megpróbálnod beszélni azokkal, akikkel az elmúlt időszakban nem jutottál dűlőre.

Oroszlán: Akaratlanul is sokat nosztalgiáztál, az életkorodtól függetlenül emlegetted a régi szép időket, amivel csak azt érted el, hogy egyre szomorúbb lettél. Ennek azonban októberben vége, ugyanis ahogy a bolygók elindulnak előre, úgy érzed magad egyre optimistábbnak, és végre képes leszel ismét előre nézni. Lassan visszakapod az életkedvedet, és értékelni kezded a jelen boldogságát.

Szűz: Bár többször is úgy érezted, hogy könnyebb lenne feladni, azt mégsem tetted meg, mert régen megfogadtad, hogy semmit sem hagysz félbe. Tisztában vagy azzal, hogy csak az különbözteti meg a sikeres és sikertelen embert, hogy az utóbbi a fékbe taposott a cél előtt.

Mérleg: Annak hatására, hogy a bolygók végre elindultak előre több területen is helyt kell állnod, és szembe kell nézned az új kihívásokkal. Bár évek óta készültél erre, mégis fárasztónak érzed, sőt, néha az is megfordulhat a fejedben, hogy alkalmatlan vagy, ám ez egyáltalán nem igaz!

Skorpió: A retrográd bolygók hatására azt vehetted észre, hogy sokkal több régi zenét hallgatsz, mint újat. Ahogy a bolygók elindulnak előre, úgy engedd el te is a régi dalokat, és keress helyettük újakat! Fontos, hogy mi szól a háttérben, mert az befolyásolja a teljesítményedet.

Nyilas: Egyelőre nem tudsz megszabadulni a kötekedő, kicsinyes, kritikus főnöködtől, kollégádtól vagy ügyfeledtől, viszont októberben már sokkal találékonyabban és gyorsabban tudod leszerelni, ugyanis ezt kellett megtanulnod a retrográd időszakban. Ha ezt a leckét sikerült elsajátítanod, akkor mostantól egyre könnyebb dolgod lesz.

Bak: Olyan sok impulzus ért, hogy nem győzted kapkodni a fejed, de valahogy mégsem sikerült kimozdulnod a holtpontról. Ugyanakkor a türelmedet nem vesztetted el, legfeljebb a lelkesedésedet. Azt viszont visszakapod annak hatására, hogy a bolygók sorban elindulnak előre. Ugyanakkor a lelkesedés nem egyenlő a meggondolatlansággal, tehát inkább a motiváció lesz az, amit visszakapsz.

Vízöntő: Ne kapkodj, ne sürgess semmit és senkit, önmagadat se! Vegyél példát a természetről, hogy a gyümölcs is akkor érik be, amikor eljött az ideje, éretlenül pedig nincs íze! Bízz a Szaturnuszban, az idő bolygójában, hogy segít neked abban, hogy a megfelelő pillanatban tégy lépéseket!

Halak: Annak hatására, hogy a bolygók sorban elindulnak előre, több bosszantó embertől is megszabadulhatsz végre októberben. Ők vagy maguktól lemorzsolódnak, vagy téged nem tudnak már idegesíteni.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló