Mire számíthatsz a csillagjegyed alapján kapott lapok szerint? (1. rész)Ez vár a csillagjegyekre a Kostól a Szűzig a Cigánykártya szerint az ősz második felében.Kos: A csillagjegyed alapján az Ajándék, a Szívkirály és az Utazás lapokat kaptad 2022 őszének második felére, ezért azt jövendöli neked a Cigánykártya, hogy ajándékot kapsz az évszak hátralévő részében.

Nem biztos, hogy ez tárgyi ajándék lesz, ugyanis könnyen lehet, hogy egy gesztussal lepnek meg. A csillagjegyed alapján kapott lapok arra is utalhatnak, hogy a vágyaid valósulnak meg az évszak további részében.

A Szívkirály lap azt jelenti, hogy a párodtól kaphatsz egy ajándékot, ha kapcsolatban élsz. Ha párt keresel, akkor azt üzeni a lap, hogy új kedvest találsz az ősz második felében. Az utazás is lehet nem várt meglepetés.

Bika: A csillagjegyed alapján a Betegség, a Váratlan öröm és a Szívkirály lapokat kaptad 2022 őszének második felére. Bár az első lap a Betegség, ami váratlan kellemetlenséget jelez, megijedned mégsem kell, elvégre ősszel könnyű összeszedni egy szezonális náthát, ami miatt kicsit gyengélkedhetsz.

Ugyanakkor a csillagjegyed alapján kapott lapok érzelmi problémákra, lelki terhekre is utalhatnak. Előfordulhat, hogy pont a Szívkirállyal, tehát a pároddal lesznek kapcsolati nehézségeid. Elkeseredned azonban nem kell, mert jó dolog is fog történni veled ősszel, hiszen váratlan öröm ér, ami lehet egy fantasztikus lehetőség, nyeremény, esetleg siker, nem várt segítség is.

Ikrek: A Pap, az Ajándék és az Utazás lapokat kaptad 2022 őszének második felére, aminek időszakában kellemes meglepetésben lesz részed a Cigánykártya szerint, ugyanis valaki, vagy az égiek, ajándékkal lep(nek) meg. Itt lehet szó tárgyi meglepetésről, de arról is, hogy a kedved szerint alakul egy helyzet, esetleg teljesülnek a kívánságaid.

A Pap lap isteni ajándékra utalhat. Talán megtalálod a hited, az eszméd, a filozófiád, esetleg egy személy vezet be az új életbe az évszak hátralévő heteiben. Az Utazás kártya nem biztos, hogy konkrét utazást jelent, ugyanis lehet, hogy egy kalandban, lelki utazásban lesz részed. Ikrek jegyed alapján az utóbbinak van a leginkább valószínűsége.

Rák: 2022 őszének második felére a Szerelem, a Szívkirály és a Bosszúság lapokat kaptad. Ezek alapján a Cigánykártya azt jósolja neked, hogy egy nem várt bosszúság, kellemetlen szituáció, vita nehezíti meg az évszak további részét. Emellett az sem kizárt, hogy a terveid nem alakulnak úgy, ahogy elképzelted. Sőt, az sem kizárt, hogy valaki direkt okoz neked bosszúságot.

Ugyanakkor a szerelmi életed kimondottan kedvezően alakulhat az ősz második felében. Ha párt keresel, akkor hamarosan sikerrel járhatsz. Párkapcsolat esetén boldog, kiegyensúlyozott időszakban lesz részed. Viszont nem kizárt, hogy megjelenik egy harmadik fél, aki a bosszúságot okozhat.

Oroszlán: A Bosszúság, a Hamisság és a Szívkirálynő lapokat kaptad 2022 őszének második felére, aminek időszakában rengeteg bosszúság érhet, ezért úgy érezheted, hogy a világon mindenki, az emberek és az égiek egyaránt, arra esküdtek fel, hogy keresztbe tesznek neked. A dolgaid nem úgy alakulnak, ahogyan elképzelted, de az sincs kizárva, hogy rájössz, hogy eddig teljesen rossz irányba tartottál.

Ennél rosszabb már csak az lenne, ha rádöbbensz, hogy valaki átvert. A Cigánykártya neked szóló jóslata szerint muszáj megszabadulnod azoktól a dolgoktól és emberektől, akik csak hátráltatnak. Ugyanakkor jó dolgot is jövendölnek neked a lapok, ugyanis képes leszel megoldani a problémáidat. Ha párt keresel, akkor sikered lehet az ősz második felében.

Szűz: A Gyermek, a Szerelem és a Házasság lapokat kaptad, ami alapján bőven lesz részed meglepetésben az ősz második felében. Ilyesmi lehet például az, hogy gyereked lesz, vagy egy hozzád közelálló személy jelenti be, hogy hamarosan szülő lesz. Ha még nem kötöttél házasságot, akkor erre is sor kerülhet az évszakban, de eljegyzésről, összeköltözésről is lehet szó, attól függően, hogy melyiknek van reális esélye.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló