Hogyan oldják a stresszt a csillagjegyek női képviselői?



Kire milyen feszültségkezelő módszer jellemző a horoszkóp szerint?Kos nő: Veszélyhelyzetben szinte mindig az ösztöneire hallgatva cselekszik a Kos nő. Ha stressz vagy félelem éri, akkor azonnal lép, méghozzá úgy, hogy át sem gondolja, hogy annak milyen következményei lesznek. Bár ez egy pillanatnyi szünethez juttatja, mégis az esetek többségében nem sikerül felszámolnia a kiváltó okot.

Bika nő: A feszültséget soha nem az azt előidéző személyen vezeti le, hanem mindig valaki máson a Bika nő. Rendkívül állhatatos és kitartó, de amikor felbosszantják, akkor vulkánként tör ki. Utálja a változást, igyekszik kerülni a felesleges konfliktust, viszont muszáj kiadnia magából a feszültséget, amit azonban soha sem a szerettein vezet le, hanem egy harmadik félen.

Ikrek nő: Az önmeggyőzés és az önbecsapás módszerét választja az Ikrek nő, ha védekeznie kell a feszültség ellen. Amikor kellemetlen helyzetbe kerül, akkor arra hajlamos teljesen ellentétes reakcióval válaszolni. Például kedvesen, udvariasan fordul ahhoz, aki feldühítette, megbántotta.

Rák nő: Ahelyett, hogy szembenézne a problémával, amikor kellemetlen, rossz érzés fogja el, inkább próbál valami jót tenni, mintha az elég lenne ahhoz, hogy jóvá tegye a bűneit. Az igazi problémát pedig nemes egyszerűséggel „elfelejti”.

Oroszlán nő: Ahogy minden tűz jegy, úgy az Oroszlán nő is szenvedélyes, komoly érzelmekkel teli teremtés. Jellemző rá, hogy a stresszes helyzetekre az egyik legjobb módszerrel válaszol, ugyanis amikor szorong, fél, feszült vagy stresszes, akkor azt mindig cselekvéssel vezeti le.

Az Oroszlán nő a művészetben és a harcművészetben éli ki magát, és nem válaszol erőszakkal az őt ért sérelmekre. Ezzel a módszerrel egészséges úton szabadul meg a negatív értelmektől.

Szűz nő: A csillagjegye alapján nagyon szorgalmas és talpraesett teremtés a Szűz nő, de amikor érzelmekről van szó, akkor azokat igazán intenzíven és szenvedélyesen éli meg. Az azonban nem jellemző rá, hogy szabad utat enged az érzéseinek, főleg a haragnak, ugyanis inkább magába temeti. Ez a módszer azonban fel nem vállalt konfliktushoz, rejtett agresszióhoz vezet másokkal szemben, és tudattalanul kelt kellemetlen érzéseket és bűntudatot az emberekben.

Mérleg nő: Kimondottan éretten kezeli az őt ért támadásokat és a stresszt a Mérleg nő, ugyanis az ő módszere az önzetlen viselkedés. A Mérleg nő érzékeny, törődő személy, aki másokra figyelve, róluk gondoskodva oldja a benne lévő feszültséget. Az Oroszlán nő módszere mellett az övé a másik legegészségesebb lelkileg.

Skorpió nő: Ha valamilyen kellemetlenség éri a Skorpió nőt, akkor tudattalanul, de hazugságokba menekül. Ha feszültség, stressz éri, akkor rögtön feltesz egy „másik lemezt”, mellébeszél, tagad és hárít.

Nyilas nő: Nem szeret sokáig rágódni egy problémán a Nyilas nő, ugyanis nem az a fajta, aki elveszti az optimizmusát. Stresszhelyzetben, és bármilyen más nehézség esetén is képes alkalmazkodni, és megváltoztatja az eredeti elképzelését, ha szükséges. A Nyilas nő éretten kezelni a stresszt, rugalmas és képes gyorsan reagálni a problémákra.

Bak nő: Kimondottan szorgalmas és hatékony a Bak nő, akinek a módszere az a stresszhelyzetben, hogy elválasztja egymástól az összetartozó, egymással összefüggésben lévő érzéseket, érzelmeket, élményeket, aminek eredményeként ugyanúgy halad a célja felé, mintha mi sem történt volna, miközben egyszerűen nem foglalkozik a „sérült részével”.

Vízöntő nő: Igazi álmodozó teremtés a Vízöntő nő, aki képes ideákba menekülni mindenféle kellemetlen helyzet esetén. Ilyenkor olyan helyzetekbe képzeli bele magát, amelyek megelégedettséggel töltik el ahelyett, hogy szembenézne a jelen problémájával.

Halak nő: Az érzékeny és a kedves személyiségét hívja segítségül a Halak nő, ha stresszhelyzetbe került. Ha kellemetlenség éri, akkor a családjától, a szeretteitől vár vigaszt és tanácsot. Ezt nagyon jól teszi, hiszen ez a módszer is érett lélekre vall.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló