Gyors és könnyű varázslatok sütőtökkel



Egyperces szertartások, amelyekhez szinte csak egy sütőtökre lesz szükséged.Szelleműző tökvarázs: Ehhez a gyors és könnyű, szombaton elvégezhető varázslathoz szükséged lesz egy sütőtökre és egy fekete gyertyára. Ha megvannak a kellékek, akkor faragd ki a sütőtököt, amit akár ki is festhetsz.

A sütőtököt készítsd elő úgy, hogy bele tudd tenni a fekete színű gyertyát. Ezután helyezd el a sütőtököt az oltárodon, a házad előtt, vagy az otthonod központi helyén, majd gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A tök és a gyertya arra szólít titeket: ideje távoznotok szellemek. Nem maradhattok ebben a házban, térjetek meg a túlvilágra. Menjetek békével, jobb lesz ott nektek, az ég áldjon benneteket!”

A varázsszavak után égesd végig a gyertyát. Ezt megteheted egyetlen éjszaka alatt, de akár több napon keresztül is. A varázslatot annyiszor ismételheted meg, ahányszor szükségét érzed.

Tökvarázs a jósálmokért: A hét bármely napján elvégezheted ezt a gyors és könnyű varázslatot, viszont a legjobb, ha szombaton teszed, mert akkor lesz a legerősebb a hatása. Ahhoz, hogy a szertartást el tudd végezni, szükséged lesz egy sütőtökre, egy fehér gyertyára és egy sült tökre, vagy olyan formájára, amit megeszel.

Ha megvannak a kellékek, akkor kezdd azzal a szertartást, hogy kedved szerint kifaragod a sütőtököt, amiből akár remek halloweeni dísz is lehet. Ha nem akarsz tököt faragni, akkor az is elég, ha csak kikaparod a belsejét.

Állíts bele egy fehér gyertyát, majd gyújtsd meg a gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„Felragyogott a töklámpás, elűzi a sötétséget, elhúzza a jövőt elválasztó fátylat, így hát elmémet megvilágosítva az éjszaka, bepillantást enged a következő évembe.”

Fogyaszd el a sült tököt, vagy annak a választott formáját, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el azt, amire a leginkább kíváncsi vagy, amit látni szeretnél álmodban. Ha ezzel végeztél, akkor már csak le kell feküdnöd aludni. Ha lehet, akkor biztonságos körülmények között égesd le a gyertyát.

Ajándék a bőség istennőjének: Ha ezt a gyors és könnyű sütőtök varázslatot szeretnéd elvégezni, amellyel a kelta bőség istennő, Áine áldását kérheted, akkor a legjobb, ha csütörtökön teszed, a szabadban vagy otthon. A szertartáshoz szükséged lesz egy sütőtökre, borra, sörre, vagy tejre, süteményre, virágokra és jó szívvel adott ajándékokra az istennőnek.

A kellékeket tedd az oltárodra, majd relaxálj, hangolódj rá az istennővel való kapcsolatra, s amikor úgy érzed, hogy kellően felkészültél, akkor mondd el az alábbi imát:

„Kérem a föld istennőjét, hogy hallgassa meg hozzászóló fohászomat. Kérlek téged Áine, vedd magad magadhoz szerény, de szívből jövő ajándékomat és ha elnyerte tetszésedet, úgy hozz nekem bőséget és jólétet, hadd legyen meg mindenem.”

Ha szeretnéd, akkor folytathatod az istennőhöz való fohászkodást, ami után mondj köszönetet neki azért, mert meghallgatott. Végül hagyj mindent az oltárodon éjszakára. Abban az esetben, ha a szabadban végezted el a varázslatot, akkor csak hagyd ott az ajándékokat, kivéve a választott italt, mert azt a földre kell öntened.

Tökmag bőségvarázs: Ha erre az egyperces sütőtök varázslatra van szükséged, akkor készíts elő egy zöld vagy arany színű gyertyát és egy sütőtököt. Ha nem tudod a szabadban elvégezni a szertartást, akkor egy cserépre is szükséged lesz.

A szertartást a legjobb, ha csütörtökön végzed el, és azzal kezded, hogy kikaparod a sütőtök magvait, amiket aztán tisztíts meg! Ha ezzel megvagy, akkor gyújtsd meg a zöld vagy arany színű gyertyát, és mondd el az alábbi varázsigét:

„A földből vettem és a földnek adom vissza. Teremjenek, növekedjenek, burjánzanak el, ahogy velük együtt az én életemben is a gazdagság. Mostantól kezdve, egy percig sem szenvedek hiányt, mert jólétben élek.”

Menj ki a szabadba és ásd el ott a magvakat! Ha ezt nem tudod megtenni, akkor otthon egy cserépben ásd el őket. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló