Ismerd meg a benned lakozó erőt!



Válassz egy állatot az alábbiak közül, majd olvasd el a holland pszichoanalitikus csoport neked szóló elemzését!1. Hópárduc: A holland pszichoanalitikus csoport szerint, olyan ember vagy, aki egyedül is remekül boldogul a problémáival, feladataival, ugyanis az élet már keményen megtanított arra, hogy a világon elsősorban saját magára számíthat az ember.

Rendkívül figyelmes, intuitív személyiség vagy, és nálad csak nagyon kevesen értik meg jobban a világ működését. Emellett hatalmas teret és szabadságot igényelsz ahhoz, hogy megfelelően tudj gondolkodni, ezért nagyon rosszul tűröd, ha valaki korlátozni próbál.

Bár a megfontoltságod és a gyakori magányod miatt a környezeted erős és titokzatos személynek láthat, és úgy gondolhatja, hogy képes vagy a „megfélemlítésére”, mégis te ilyesmit soha nem teszel.

2. Puma: A holland pszichoanalitikus csoport szerint ez azt árulja el a személyiségedről, hogy benned olyan elképesztő erő lakozik, ami sokkal nagyobb az átlagos emberek belső erejénél. Ugyanakkor jellemző rád az is, hogy időnként, akaratodon kívül, visszaélsz ezzel a hatalmas erővel, amivel könnyen fájdalmat okozol másoknak. A benned lakozó erőtől hatalmas önbizalmat kapsz, ami miatt rosszul viseled, ha környezetedben élők nem tudják felvenni az általad diktált tempót.

Szükséged van arra, hogy te légy a legjobb, és minden erőddel azon dolgozol, hogy a teljesítményeddel felülj múlj másokat, illetve igyekszel kitűnni a tömegből. Az emberek általában kétféleképpen állnak hozzád, ugyanis az egyik tábor csodál a belső erődért, a képességeidért, míg másik ugyanezek miatt irigykedik rád.

3. Fekete párduc: A holland pszichoanalitikus csoport szerint jellemző rád, hogy teljesen átlátsz az embereken. Úgymond a veséjükbe látsz, minden esetben megérted az indítékaikat, a szándékaikat, de arra is képes vagy, hogy a jövőbe láss, ugyanis előre meg tudod mondani, hogy mi lesz egy-egy helyzet végkimenetele.

A választásod alapján az is jellemző rád, hogy a természetedből adódóan képes vagy befolyásolni mások gondolatait és véleményét, méghozzá azért, mert a kisugárzásod miatt egyfajta bölcsnek tekintenek. Bár a belső erődet soha nem fitogtatod, mégis a karizmáddal hatást gyakorolsz másokra.

4. Jaguár: A holland pszichoanalitikus csoport szerint azt árulja el rólad a döntésed, hogy elképesztően kiegyensúlyozott, egyensúlyra törekvő, gyógyítani képes, megreformáló személyiséggel rendelkezel.

Mindenben képes vagy meglátni a jót, és hajlandó vagy segíteni a rossz embereknek abban, hogy jobbá váljanak. Habár könnyen építesz ki kapcsolatokat, mégis legbelül úgy érzed, hogy valójában különb vagy másoknál.

Mindemellett gyakran úgy érzed, hogy egy teljesen más nézőpontból szemléled a világot, mint a barátaid, vagy a legközelebbi rokonaid.

5. Fehér tigris: A holland pszichoanalitikus csoport szerint azt árulja el rólad a döntésed, hogy erősen individualista, igazán egyedülálló és szókimondó személyiség vagy. Határozott, de sajátos véleményed van a helyes és a helytelen dolgokról, ráadásul büszkén kiállsz a gyakran népszerűtlen véleményeid mellett is.

Emellett számodra az igazság a legfontosabb, még abban az esetben is, ha az néha kellemetlen. Mindig és minden helyzetben egyenes vagy, korrekt válaszokat adsz az összes kérdésre, és ugyanezt várod el cserébe másoktól. Szívből utálod a kétértelműséget.

6. Hiúz: A holland pszichoanalitikus csoport szerint azt árulja el rólad a választásod, hogy mindig a háttérből, csendesen figyeled a világot, és bölcsen, figyelmesen végighallgatsz másokat. Mindig is tisztában voltál azzal, hogy kimondottan érzékeny személy vagy, ami sokszor megnehezíti a beilleszkedésedet.

A tulajdonságaid közé tartozik az is, hogy mindig mindenkit passzívan vizsgálsz, de arra is képes vagy, hogy beleláss mások lelkébe. Már tudod, hogy az emberek egyszerre képesek szépnek és rondának mutatni magukat, ám ezeket a titkokat megtartod magadnak, ahogyan a véleményedet is.


(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló