Ilyen vagy a szerelemben a hindu horoszkóp szerint!



Rólad mit árul el a hindu jegyed?Siva (01. 20. - 02. 11.): Amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan elképzelted, akkor rögtön magadhoz ragadod az irányítást. Rád az is jellemző, hogy nem rombolsz, mivel annál filozofikusabb beállítottságú vagy. A hindu jegyed alapján egész életedben keresed a megvilágosodást. Az akadályokat rossz szemmel nézed. A szerelemben szenvedélyes vagy, de ugyanakkor csapodár is.

Garuda (02. 12. - 03. 13.): Örömmel segítesz másoknak, és minden erőddel véded a gyengéket. Hajlamos vagy háttérbe szorítani önmagadat, ami miatt gyakran kihasználnak. Ugyanakkor ezen gyorsan túlteszed magad, a derűs természetednek köszönhetően. Veled született képességed az emberek lelkesítése és az, hogy vidám hangulatot teremtesz magad köré. A párkapcsolatban odaadó szerelmet kapsz a társadtól.

Gangá (03. 14. - 04. 12.): Elképesztően érzéki és szenvedélyes teremtés vagy. Ha kapcsolatban élsz, akkor szabályosan elvarázsolod a párodat az erotikus játszadozásaiddal, a merész fehérneműddel, de a szerepjátékokat is szereted bevetni a cél érdekében. Az érzékiséged a hétköznapokban is megmutatkozik.

Agni (04. 13. - 05. 13.): Melletted biztos, hogy egy percet sem fog unatkozni az, akivel összekötöd az életedet, ugyanis gondoskodsz arról, hogy a párod érezze az iránta érzett szeretetedet. Ugyanakkor hajlamos vagy túlzásokba esni, ezért a féltékenykedés sem áll távol tőled.

Nandi (05. 14. - 06. 14.): Ha a Nandi jegyhez tartozol, akkor jellemző rád, hogy rendkívül erős a vállad, amire bárki rátámaszkodhat. Emellett segítőkész és türelmes személy vagy. A vonzerőd hosszú távon ellenállhatatlan, éppen ezért gyakori, hogy valaki egy pillanat alatt beléd szeret.

Visnu (06. 15. - 07. 15.): Kizárólag a legjobbat akarod a párodnak és saját magadnak. Ha szükséges, akkor képes vagy magadra vállalni mások problémáját, és biztonságérzetet nyújtasz a környezetednek. A párkapcsolatodban jellemző rád, hogy veled bármikor össze lehet bújni a kanapén.

Párvati (07. 16. - 08. 15.): Siva hitvese a nőiesség istennője Párvati, aki gondoskodó, gyengéd, és az a vágya, hogy uralkodjanak felette, hogy feloldódhasson a másikban. Egyformán ismered a női és férfi lélek rejtelmeit. Mivel tisztában vagy azzal, hogy hogyan csábíthatsz el valakit, ezért kimondottan népszerű vagy.

Brahma (08. 16. - 09. 15.): Brahma teremti meg az élőlényeket, felel a világ változatosságáért, és képviseli a rendet, ami számodra is nagy jelentőséggel bír, ha Brahma a jegyed. Rád az is jellemző, hogy lépésről lépésre megtervezed az utadat.

A szerelemben gyakori, hogy felemás érzéseket keltesz a párodban, aki egy idő után hiányolni kezdi az izgalmat a kapcsolatból. Mivel te is észreveszed, ha ellaposodott a kapcsolatod, ezért spontán ötletekkel igyekszel színt vinni a szürke mindennapokba.

Ganésa (09. 16. - 10. 16.): Jellemző rád, hogy tökéletességre törekszel a szerelemben, de ez nem véd meg a csalódásoktól. Ha a párod megcsal, akkor azzal szembenézel, majd mész tovább az utadon, miközben hű maradsz az elveidhez.

Laksmi (10. 17. - 11. 15.): Kielégítő a nemi életed, ugyanis számodra ez elengedhetetlen egy jól működő párkapcsolatban. Ezzel a hozzáállással képes vagy megteremteni a földi mennyországot a párod számára. A kedvesed azonban nem felejtheti el, hogy a lelki társat keresed, nem a röpke kalandot!

Yama (11. 16. - 12. 14.): Elképesztő mélységekben és magasságokban éled meg a szerelmet. Benned teljesen meg lehet bízni, hiszen soha nem csalnád meg a párodat. Ha viszont a párod félrelép, akkor mélyen megrendülsz, soha sem bocsátasz meg, és vissza sem fogadod. Aki hűséges hozzád, az biztos rengeteg kényeztetést kap tőled.

Indra (12. 15. - 01. 19.): A hindu jegyed alapján azt vallod, hogy minél szokatlanabb és különlegesebb valami, annál jobb. Belőled sugárzik az érzékiség, ami miatt sokan flörtölnek veled. A szívedet azonban csak annak adod, aki őszinte hozzád. A hazugokat azonnal kiszúrod és elkerülöd.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló