Tudd meg, hogy ki árulhat el a közeljövőben!Válassz egy lapot az alábbiak közül, majd olvasd el Júdás ezüstjeinek neked szóló figyelmeztetését!1. Te árulod el saját magadat: Azt jövendölik neked Júdás ezüstjei, hogy te árulod el saját magadat a közeljövőben. Ez azt jelenti, hogy hamarosan olyasmit tehetsz, amivel egyszerűen elárulod saját magadat, ráadásul úgy, hogy ezzel tisztában vagy.

Valami olyasmit fogsz tenni, ami teljesen ellentétes azzal, aki vagy. Mivel ez még csak egy jóslat, még van időd elkerülni önmagad elárulását! Ha például munkát keresel, akkor ne akarj annyira megszerezni egy állást, hogy azért meghazudtolod önmagad!

Ugyanígy, ha valaki figyelmét vagy szeretetét akarod elnyerni, akkor ne tégy olyasmit, amivel testi vagy lelki fájdalmat okozol magadnak! Az általad választott lap alapján fontos, hogy légy hű saját magadhoz és szeresd magad annyira, hogy nem csinálsz semmi butaságot!

2. Egy közeli rokonod: Azt jövendölik neked Júdás ezüstjei, hogy egy közeli rokonod fog elárulni a közeljövőben. Talán a szüleid, esetleg a testvéred lesz az, aki kellemetlenséget okoz neked. Az általad választott lap szerint egy olyan rokonod fog fájdalmat okozni, akit nagyon szeretsz, akitől ilyesmit soha nem vártál volna. Legyen ez a csalódás bármekkora, ne hagyd, hogy a düh és a harag vezessen, hanem inkább tudd meg, hogy az illető mit miért tett!

Ne feled, hogy nem véletlen, ha az bánt meg, akit a legjobban szeretsz. Könnyen lehet, hogy azért történik ez, mert másképp nem tanulnád meg azt a leckét, amit az élet neked szánt.

3. Valaki, akit még nem ismersz: Júdás ezüstjei azt jövendölik neked, hogy egy olyan személy fog elárulni a közeljövőben, akit még nem ismersz. Az áruló tehát nem egy közeli hozzátartozód lesz, de még csak nem is egy ismerős, hanem tulajdonképpen egy teljesen idegen fog kellemetlenséget okozni a számodra. Lehet, hogy egy szerződést kötsz majd vele, ám nem fogja betartani a szavát.

Az általad választott lap szerint légy óvatos, nehogy anyagi veszteség érjen az árulás miatt! Ha szeretnéd, hogy a jóslat ne váljon valóra, akkor a legjobb az lenne, ha mostanában nem kezdenél új kapcsolatba és semmibe sem fektetnél pénzt!

4. A szerelmed: Ha az összes lap közül a negyedikre esett a választásod, akkor Júdás ezüstjei szerint a szerelmed fog elárulni a közeljövőben. Itt nem kell rögtön megcsalásra gondolnod! Lehet, hogy arról lesz szó, hogy a párod nem mondta el neked az igazat valamivel kapcsolatban, talán elhallgat előled valamit, esetleg egy tettével megbánt.

Az általad választott lap szerint, ha még friss a kapcsolatod, akkor különösen jól teszed, ha nyitva tartod a szemed, mert nem kizárt, hogy a párod mással is ismerkedik, vagy még nem kötelezte el magát melletted eléggé.

5. Egy kollégád: Ha úgy érezted, hogy az ötödik jóslat szól neked, akkor arra figyelmeztetnek Júdás ezüstjei, hogy az egyik kollégád fog elárulni a közeljövőben, méghozzá valószínűleg azért, mert a pozíciódat akarja megszerezni magának.

Könnyen lehet, hogy ezzel a kollégáddal jelenleg jó kapcsolatot ápolsz, de aztán egy váratlan pillanatban megmutatja az igazi arcát. Ugyanakkor ne kezdj bizalmatlankodni a kollégáiddal, hanem csak figyelj, mert az, aki ellened mesterkedik, nem elég óvatos, ugyanis jeleket, nyomokat hagy, ami alapján lebuktathatod, és elkerülheted az árulását.

6. A legjobb barátod: Ha a megérzésed azt súgta, hogy válaszd az utolsó lapot, akkor azt jövendölik neked Júdás ezüstjei, hogy a legjobb barátod fog elárulni a közeljövőben. Ugyanakkor nem biztos, hogy ezt szándékosan fogja tenni!

Lehet, hogy véletlenül kikotyogja egy titkodat, vagy valaki másnak megteszi azt, amit neked nem tett meg. Ami biztos, hogy a legjobb barátod valami olyasmit fog hamarosan tenni, amitől úgy érzed, hogy cserben hagyott.

Fájni fog a legjobb barátod árulása, viszont ettől még nem kell megszakítanod vele a kapcsolatot. Ami fontos, hogy mindenképpen tisztázzátok a dolgot, és derítsd ki, hogy miért tette, amit tett!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló