Hogyan hat rád a Mérleg jegybe lépett Merkúr?



Erre számíthatsz a csillagjegyed alapján!Kos: A Mérleg jegybe lépett Merkúr hatására egy kedves, tapintatos emberrel találkozhatsz. Ez a személy nagyon különbözik tőled, ugyanis óvatosan fogalmaz, kerüli a konfliktusokat, félénk és bizonytalan, mégis nagy hatást gyakorol rád, és a kettőtök közti különbségek ellenére is vonzónak fogod találni.

Bika: Utálod a kiszámíthatatlan, zavaros, változékony dolgokat. Szeretsz tervezni, ami egyszer sikerül, máskor nem. Mindezért a Mérleg jegybe lépett Merkúr jó időszak lesz számodra, ugyanis segít az egyensúly megtalálásában és megtartásában.

Ikrek: Jó hatást gyakorol rád a Mérleg jegybe lépett Merkúr. Mivel ez a bolygó az Ikreké, ezért nagy jelentősége van számodra annak, hogy aktuálisan hogy érzi magát, a Mérlegben pedig jól van. Ennek hatására ismét vállalkozókedvű leszel, és bátran belevágsz valamibe, amit már régóta terveztél.


Rák: Számodra a családon belüli egyetértés megteremtése a legfontosabb, amihez most kellő diplomatikusságot kapsz a bolygóállástól. Ennek köszönhetően képes leszel kezelni a nézeteltéréseket, hogy harmónia költözzön az otthonodba.

Oroszlán: Sokszor elengedhetetlen a jól informáltság és a tájékozottság az érvényesüléshez, amiben most segít neked a Mérleg jegybe lépett Merkúr, ezért ha nem akarsz lemaradni valami fontosról, akkor tartsd nyitva a szemedet és a füledet!

Szűz: A Mérleg jegybe lépett Merkúr most a diplomatikusságot, a tapintatot és a kompromisszum megtalálását segíti. Ebben az időszakban megkönnyebbülve folytathatod az utadat, mert nem kell aggódnod, hogy nem veszel észre minden részletet.

Mérleg: A jegyedbe belépő Merkúr hatására visszakapod a hangodat. Ha van valami, amit nem mondtál ki augusztus 26. és szeptember 22. között, akkor most nyugodtan megteheted. A jegyedben járó Mérleg hatására ellenkező nézeteket közelíthetsz egymáshoz.

Skorpió: A csillagjegyed alapján híres vagy arról, hogy nagyon szeretsz titkokat kutatni, feltárni és megérteni, ám a Mérleg jegyben járó Merkúr arra figyelmeztet, hogy most jobb, ha ezeket megtartod magadnak!

Október 11-től ne csak a pletykákat kerüld el messzire, hanem őrizd meg a rád bízott titkokat is, ugyanis ebben az időszakban a titoktartásodat teszteli az élet. Ha megbuksz, akkor nagy bajban fogod találni magad.

Biztos, hogy előfordult már veled, hogy kínos helyzetbe kerültél, amiért elárultad, hogy tudsz valamit, amit más nem. Most szigorúan tilos a hasznodra fordítani, hogy a titkok tudója vagy!

Nyilas: A barátaid közül sokan sokkal diplomatikusabban és finomabban kommunikálnak nálad, neked pedig ideje tanulnod tőlük, ugyanis a Mérleg jegyben járó Merkúr arra motivál, hogy lesd el tőlük, hogy hogyan csinálják!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mostantól finomkodnod kell, és nem is kell magadra erőltetned egy olyan stílust, ami távol áll tőled, viszont próbálj meg tapintatosabban fogalmazni, ne magadból indulj ki és ne harsogd, hogy jobban szereted a nyers, őszinte beszédet a finomkodásnál!

Bak: Már egy ideje úgy érzed magad, mint egy kötéltáncos, mivel egyensúlyoznod kell a munkahelyeden, hogy nehogy leess. Ennek oka az, hogy két személy, vagy két tábor közé szorultál, ráadásul ők teljesen ellentétes elvárásokkal és stílussal próbálják elérni a céljukat, ami miatt talán még ellentmondásos utasításokat is kapsz tőlük.

Mivel érzed, hogy ez kezd felemészteni, ezért a felmondás is megfordulhat a fejedben. Ugyanakkor a Mérleg jegyben járó Merkúr képessé tesz a diplomatikus kommunikálásra.

Vízöntő: Ha lemaradtál egy utazásról, vagy képzésről augusztus 26. és szeptember 22. között, akkor most újra megkapod a lehetőséget, amivel mindenképpen élj, ugyanis szárnyalni fogsz a Mérleg jegyben járó Merkúr időszakában!

Halak: A Mérleg jegyben járó Merkúr hatására képes leszel megtalálni azt a stílust, amellyel könnyedén leszerelheted a kellemetlen embereket. A legjobb taktika a diplomatikusság és a tapintatos fogalmazás lesz ebben az időszakban.

(Forrás: astronet.hu)

Ajánló

Ajánló