Mit tanácsol a cigánykártya a Kostól a Szűzig?Olvasd el a horoszkóp neked szóló útmutatását!Kos – Szerencsétlenség: Kos jegyed alapján jellemző rád, hogy előbb rombolsz, aztán építesz, tehát mondhatni te vagy a szükséges rossz. Ugyanez mutatkozik meg a kapcsolataidban is, mert ezzel az erővel tudod rávenni az embereket a változásra.

A mindennapokat hirtelen, és gyorsan éled, méghozzá az életed összes területén. A csapásaid mindig gyorsan következnek be.

Bika – Szerelmes Nő: A csillagjegyedhez tartozó cigánykártya lap esetében, ha nőnek jósolnak, akkor önmagát jelenti. Ha férfinak, akkor azt a nőt szimbolizálja, akihez érzelmileg kötődik. A horoszkópban azt jelenti, hogy csupa szív ember vagy, könnyen megszeretsz másokat, és mindenkiben meglátod a jót és a szépet.

Igyekszel mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, és szívesen szerzel örömöt. Igényes vagy, helyén van az önbecsülésed, viszont szeretsz a háttérbe húzódni, hogy onnan irányítsd az eseményeket. Magadban rejted az összes női tulajdonságot és archetípust, ám előfordul, hogy az éned egy részét nem mered megélni.

Ikrek – Üzenet: A csillagjegyedhez tartozó cigánykártya lap jelenti azokat az isteni üzeneteket, amelyek befolyásolják a sorsodat, életedet. Ezek a jelek bárhonnan érkezhetnek, neked pedig az a dolgod, hogy észrevedd és megértsd őket. Ez annál könnyebb lesz, minél tudatosabban élsz.

A cigánykártya lap arra is emlékeztet, hogy te magad is hírvivő vagy, ugyanis elviszed a tudást a világ különböző pontjaira azáltal, hogy imádsz beszélni és információt cserélni. A cigánykártya lap arra figyelmeztet, hogy élj tudatosan, ami neked megy, mert arra törekszel, hogy minden világos, érthető legyen körülötted, és próbálsz másokat is megvilágítani. Emellett arra is figyelj, hogy jobban észrevedd az életedet átható jeleket. Néha próbálj más szemmel nézni magadra és az életedre. Szánj néhány percet arra, hogy elképzeled, hogy mások mit láthatnak, amikor rád néznek!

Rák – Ház: A csillagjegyed alapján kapott cigánykártya lap jelenti az otthont, a szűkebben vett családot, a vérrokonságot, a hazát, szimbolizálja a fizikai síkot, az életteret, a stabilitást, a biztonságot, a zárt kapcsolatrendszereket.

Rák jegyűként te magad vagy a ház, az otthon, ugyanis mindegy, hogy éppen hol vagy, ott is képes vagy másoknak és önmagadnak otthont varázsolni. Ráadásul nagyon erősen kötődsz a családodhoz, a gyerekkorodhoz és a szeretteidhez.

Számodra az otthon biztonságot, stabilitást, békességet, szeretetet, egységet jelent, amiért bármit megteszel. Hajlamos vagy befelé fordulni. Amikor ez történik, akkor szeretsz egyedül lenni, de máskor tárt karokkal várod az embereket.

A cigánykártya lap azt tanácsolja, hogy próbáljunk mindig nyitott maradni, és akkor ne emelj falakat magad köré, ha csalódsz!

Oroszlán – Pénz: Oroszlán jegyed alapján azt üzeni neked a cigánykártya lap, hogy a pénz, az anyagiak, a karrier, a luxus, az egzisztencia kulcsfontosságú dolog a számodra, ezért makacsul ragaszkodsz ezekhez, és mindent megteszel, hogy önerőből szerezd meg őket.

Saját magadat tekinted az elsőnek és legfontosabbnak az életben. Ez azért veszélyes, mert a hatalmas egoddal hajlamos vagy lenézni másokat. Amikor van miből költened, akkor szívesen, nagylelkűen adsz másoknak, esetleg ajándékkal leped meg őket, ami bizonyítja, hogy valójában aranyból van a szíved, és szívesen segítesz. Hála a hatalmas akaraterődnek, kitartásodnak, sokra viszed az életben.

Szűz – Kevés pénz: A csillagjegyed alapján kapott cigánykártya lap jelenti az apróbb, jelentéktelen változásokat, anyagi helyzetet, és a megélhetéshez szükséges pénzt. Ez nem jelenti azt, hogy kevés pénzből kell megélned.

Bízz a felsőbb erőkben, és abban, hogy az élet mindig biztosítja számodra azt, ami a megélhetéshez kell! A kevés pénz a stabilitást is szimbolizálja, ami miatt törekszel a biztonságra és okosan hozol döntéseket. Mivel az egyik legjobb tulajdonságod a mértékletesség, ezért soha nem kell félned a nincstelenségtől.

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló