Mit tanácsol a cigánykártya a Mérlegtől a Halakig?Olvasd el a horoszkóp neked szóló útmutatását!Mérleg – Örvendezés: Esetedben fontos, hogy odafigyelj arra, hogy ne nyeljen el a hétköznapok szürkesége! Ennek érdekében tégy meg mindent, hogy ezek a napok is színesek, örömmel telik legyenek!

A boldogság csak rajtad múlik, hiszen csak fel kell ismerned a pozitív dolgokat. Ne csak mindig mások munkájával foglalkozz, hanem saját magaddal is törődj, és élvezd ki az élet minden pillanatát!

Teremtsd meg a mindennapok idilli lelkiállapotát, a harmonikus környezetet, jó társaságot, szórakozási lehetőséget, viszont ezzel se ess túlzásba!

Skorpió – Halál: Ha te véget vetsz valaminek, akkor annak a helyére rögtön újat viszel. Te folyamatosan változol, és ugyanolyan végletes lehetsz, mint a Halál. Emellett rád az is jellemző, hogy tudsz segíteni mások újjászületésében, amihez ugyancsak hozzátartózik a halál.

Neked soha nem szabad elfeledned, hogy a pusztulás mindig az új életnek, új lehetőségnek ad esélyt. Jól tudod, hogy milyen fontos az idő múlása, ezért nem pazarlod, hanem próbálsz aktívan élni, folyamatosan pörögni. Skorpióként azzal is tisztában vagy, hogy egyedül a szellemi értékek azok, amiket tényleg birtokolsz.

Nyilas – Utazás: Nyilasként imádsz utazni, szereted a változatos, izgalmas, kalandos életet, aminek próbálsz megfelelően élni. Folyton mozogsz és változol. A neked osztott cigánykártya lap segít, hogy meglásd azokat a tényezőket, amelyek akadályoznak vagy segítenek. Ezeket az energiákat felhasználhatod ahhoz, hogy közelebb kerülj a végállomáshoz.

A csillagjegyed alapján nemcsak a cél elérése számít, hanem az is, hogy milyen az odavezető út, mert ha az életfeladatod által meghatározott ösvényen haladsz, akkor nem lesznek akadályok előtted. Ha viszont állandóan gátolnak a haladásban, akkor másik irányba kell fordulnod. Ugyanakkor a lap szerint te irányítod az életedet.

Bak – Özvegyasszony/ Özvegy férfi: A csillagjegyed alapján kapott cigány lap jelentése az idősebb, vagy magányos, esetleg egyedülálló nő vagy férfi. Ez a személy érett, intellektuális és bölcs.

Bak jegyűként azt üzeni neked a lap függetlenül az életkorodtól, bölcs, intellektuális, óvatos, megfontolt személy vagy, aki nagyszerűen megérti a világot és a környezetét. Rád az is jellemző, hogy mindig remek tanácsokat adsz, hála a kiváló meglátásaidnak.

Az embereknek nagyszerű támaszt nyújtasz, de időnként bezárkózol, melankolikussá, magányossá, depresszióssá válsz, ami azért baj, mert jobb lenne, ha igazán élnél, utaznál, bejárnád a világot, hogy más bölcs emberekkel találkozz.

Vízöntő – Váratlan öröm: A csillagjegyed alapján kapott cigánykártya lap jelenti a kedvező fordulatot és változást. Új ismeretség, energia vagy lehetőség jelenhet meg az életben, de jelent tartós pozitív változásokat is.

Vízöntő jegyed alapján akár a beceneved is lehetne a Váratlan öröm, mivel arra törekszel, hogy boldog, elégedett ember légy, és lehetőség szerint, másokat is azzá tégy. Mindig fel vagy készülve a változásra, újdonságra, amit vársz, vagy te idézed elő.

Az esetek többségében felismered a sorsfordító pillanatokat, amiket kihasználva megoldhatod a problémádat. Tele vagy ötletekkel, és mindig azon dolgozol, hogy kiteljesedj. A neked szóló útmutatás szerint ügyelned kell arra, hogy ne hagyd magad könnyen elcsábítani, mert a gyorsan megszerezhető siker, nem a tied! Dolgozz azért, hogy ne légy felelőtlen és meggondolatlan!

Halak – Szomorúság: Nem ismeretlen számodra a melankólia, a depresszió, a negatív gondolkodásmód, a szomorúság, viszont nem erre vagy ítélve! Úgy érzed, hogy nem erre a világra való vagy, ugyanis imádsz az álomvilágodban élni.

Rendkívül spirituális, érzékeny, igazi empata vagy, ezért nagyon mélyen átérzed a helyzeteket, mások érzéseit, ami könnyen elszomoríthat, ezért nem szabad a magadénak érezned a világ érzéseit! Tanuld meg felfedezni a valóság szépségét, mert az igazi élet tele van izgalommal, kalandokkal és csodás álmokkal!

(Forrás: tudasfaja.com)

Ajánló

Ajánló