Ismerd meg a sorsod a Tarot kártya alapján!Számold ki a Tarot lapodat a neked szóló elemzésért!Példa:

Ha 1982.11.15-én születtél, akkor 1+9+8+2+1+1+1+5=28, 2+8=10, tehát a 10-es számhoz tartozó Tarot kártya tartozik hozzád.

1. Mágus: Az akaratoddal és a mágikus erőddel könnyen befolyásolhatod a dolgok alakulását, és mindent elérsz az életben, amit szeretnél.

2. Főpapnő: A Főpapnő lap szerint minél többet segítesz másoknak, annál bölcsebbé válsz az életed során.

3. Uralkodónő: Kreatív, művész, gyakorlatias, az élethez az öröm oldaláról közelítő ember vagy. Ha nőként tartozik hozzád az Uralkodónő, akkor az anyaságot és nőiességet is jelképezi, vagyis igazi nő vagy, aki a szépségével csábít, de nagyon jól ismered a befogadás, a gyengédség és a gondoskodás fogalmát is.

4. Uralkodó: Amikor kell, akkor keményen dolgozol, küzdesz és soha nem adod fel az álmaidat. Mindezért elképesztően erős, határozott, vezetésre született személy vagy.

5. Főpap: Az életfeladatod az, hogy erősítsd mások önbizalmát és hitét, hogy ők is képessé váljanak a céljaik elérésére.

6. Szeretők: Szerelemre születtél, ami miatt a sorsod az, hogy megéled a szerelem összes fajtáját, kezdve a be nem teljesült szerelemmel a szenvedélyes szerelemig.

7. Diadalszekér: Bátran mész előre, mint egy győztes, aki tudja, hogy övé lesz az első hely. Csodálatraméltó önbizalommal és erővel rendelkezel.

8. Erő: Az Erő lap alapján a sorsod az, hogy megtaláld a két szélsőség közti egyensúlyt, ami elengedhetetlen a lelki békédhez.

9. Remete: A te sorsod, hogy az igazi önmagadat keresed, ugyanis meg akarod tudni, hogy ki vagy valójában. Magasabb rendű elvek szerint, tiszta életre törekedve élsz. A te célod nem a több karma teremtése, hanem a tisztázás és a lezárás.

10. Sorskerék: Ebben az életedben lehetőséged van arra, hogy rengeteg tapasztalatot gyűjts az életről, ami során kirajzolódik előtted sors kereke, és ráébredsz, hogy senki sem bújhat el a tettei következményei elől.

11. Igazságszolgáltatás: A mostani életed tanulsága az, hogy minden, ami történik veled, annak te vagy az okozója, vagyis azt kapod, amit megérdemelsz.

12. Akasztott ember: Az életedben többször rákényszerülhetsz arra, hogy alapjaiban változtasd meg a gondolkodásmódodat, vagy az egész életedet. Ha sikerül megtanulnod áldozatot hozni, lemondani némely célodról, álmodról, akkor komoly tapasztalatokkal lehetsz gazdagabb.

13. Halál: Az életedben jelentkező nehéz helyzeteket csak akkor tudod megoldani, ha olykor semmihez és senkihez sem ragaszkodsz tíz körömmel, hanem inkább elengedsz mindent. Jegyezd meg, hogy minden vég egy új kezdetet is jelent.

14. Kiegyenlítődés: A Kiegyenlítődés lap alapján képes vagy arra, hogy megmutasd a többi embernek, hogy mi kell a boldogsághoz, és nagyszerű példát mutatsz nekik.

15. Ördög: Ha képes vagy szembenézni a személyiséged sötét oldalával, akkor annak elfogadásával bölcs és kiegyensúlyozott személlyé válhatsz az életed során.

16. Torony: Gyakran találod magad olyan helyzetben, amelyben már minden tarthatatlan és elviselhetetlen, aztán végül minden romba dől körülötted. Ezek azok a tapasztalatok, amelyekből rengeteget tanulhatsz.

17. Csillag: Jellemző rád, hogy keresed, kutatod az univerzum titkait, és többször is sikerülhet belelesned a kozmikus rendbe.

18. Hold: Életed során szembe kell nézned a félelmeiddel, amelyekkel muszáj megküzdened, és be kell járnod a tudattalan mélységeit.

19. Nap: Te képes vagy legyőzni a végzetedet és olyasmit alkothatsz, aminek köszönhetően a világ sokáig emlékezni fog a nevedre.

20. Végítélet: Tarot lapod a lelki felemelkedés útját mutatja neked, vagyis egy szent, kegyelmi állapotot.

21.Világ: Az a sorsod, hogy elhivatottan dolgozz az életfeladatodon, mert nagy dolgokra vagy hivatott az életben, amit soha ne felejts el!

22. Bolond: Te képviseled a jelenlét bölcsességét, méghozzá azzal, hogy képes vagy teljesen jelen lenni az adott pillanatban. Ez az ösztönös tulajdonságod olyasmi, amit másoknak meg kell tanulniuk.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló