Így telhet a 2023-as éved a Samhain-horoszkóp szerint! (1. rész)



Éves horoszkóp Kostól a Szűzig.Kos – Telihold éve: A munka terén elkerülnek a nagy események, viszont ne feledd, hogy te sem irányíthatsz, befolyásolhatsz mindent. Ennek elfogadásával sokkal könnyebbé teheted az életedet. Év közben új kapcsolatokat, köztük romantikusat, intimet, alakíthatsz ki.

Ha sok ideje élsz párkapcsolatban, akkor az válságba kerülhet 2023-ban, ha nem beszélitek meg őszintén a problémákat a kedveseddel. Ha sikerül kompromisszumot kötnötök, akkor visszatérhet a béke a kapcsolatotokba.

Bika – Tündére éve: 2023-ban törekedj arra, hogy mindenkivel jó viszonyt ápolj, és segíts, ahol tudsz, mert vissza fogod kapni a sok jót, amit adsz! Az idilli és boldog időszakot egy váratlan esemény zavarhatja meg, ami miatt ráébredsz, hogy az élet mégsem annyira tökéletes.

A munka terén olyan problémáid támadhatnak, amelyek megoldásához kitartásra, türelemre és szorgalomra lesz szükséged. 2023-ban muszáj rájönnöd, hogy mi bánt, mi okozza a belső harcaidat. Ha ez sikerül, akkor sokkal bölcsebb emberré válsz.

Ha párt keresel, akkor ragyoghatsz 2023-ban. Ha kapcsolatban élsz, akkor szeretetben élhetsz az esztendőben.

Ikrek – Démon éve: Elsősorban a szerelmi életedben számíthatsz csodás időszakra 2023-ban. Az esztendőben főleg a tavasz lesz sikeres a számodra, ugyanis abban az évszakban kezdenek majd megvalósulni a terveid, amelyek által elkezdődik a sikerszériád.

2023-ban az életed minden területén, így például a szakmádban, a magánéletedben is, valami jelentőset alkothatsz. Ha a pároddal sok ideje együtt vagytok, akkor a kapcsolat szintet léphet az esztendőben. Ha párt keresel, akkor könnyen fogsz ismerkedni és sok kellemes élményben lehet részed. 2023-ban elkerülnek a betegség és a sérülések, ugyanakkor lesznek előfordulhatnak élethelyzetek, amelyek esetében fordulóponthoz fogsz érkezni.

Rák – Szellem éve: Az életed összes területén, de elsősorban a lelkedben és a személyiségedben hozhat változást a 2023-as év. Mivel a nehézségek elkerülnek, könnyű éved lesz, ezért használd fel arra ezt a nyugodt időszakot, hogy a jövődre koncentrálsz, új célokat találsz ki és megtervezed az azokhoz vezető utat!

2023-ban nincs kizárva, hogy bizonyos múltbeli, megoldatlan akadályok, problémák újra megtalálnak, méghozzá azért, hogy végre foglalkozz velük. Javítsd ki a korábban elkövetett hibáidat és engeszteld ki azokat, akiket régebben megbántottál!

2023-ban bátran építsd a személyiségedet, légy nyitott bármilyen megoldásra, mert ezzel teheted jobbá, változatosabbá az életedet. Nyugodtan köss kompromisszumokat a problémás személyekkel! A párkapcsolatodra és a családi életedre a béke lesz jellemző az esztendőben.

Oroszlán – Tűz éve: Annak köszönhetően, hogy tele leszel friss energiával, a csúcson érezheted magad és a lehető legjobb formádat nyújthatod 2023-ban. Elsősorban a munkádban érhetsz el kiemelkedő sikereket. Figyelj az egészségedre, valamint arra, hogy senki se használjon ki!

Miközben a szakmai életedben a csúcson leszel, ne feledkezz el a szeretteidről se az esztendőben, aminek hónapjaiban igyekezz többet segíteni másoknak! Ha az évben úgy döntesz, hogy másik munkát keresel, akkor remek lehetőséged lesz a váltásra.

A szerelem terén romantikus, szenvedélyes év lesz a számodra a 2023-as. Ha kapcsolatban élsz, akkor harmonikus és békés esztendőben lesz részed.

Szűz – Holló éve: A beteljesülésről fog szólni a 2023-as éved. Az esztendőben sorsszerű, varázslatos, különös dolgok történhetnek veled. A szakmai életedben nehézségekkel találod szembe magad, viszont azokat le tudod győzni a szorgalmaddal. Ha hajlandó leszel keményen dolgozni, akkor el fogod érni a céljaidat, megszerzed a vágyott pozíciót és nagy sikereket arathatsz a karrieredben 2023-ban.

A szerelem terén, ha párt keresel, akkor mindenképpen mozdulj ki hazulról, mert csak így lesz esélyed megtalálni életed szerelmét. Ha már kapcsolatban élsz, akkor békés, boldog időszakban lesz részetek a pároddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló