Így telhet a 2023-as éved a Samhain-horoszkóp szerint! (2. rész)Éves horoszkóp Mérlegtől a Halakig.Mérleg – Feltámadás éve: A munka terén viták, konfliktusok bonyolíthatják meg az életedet 2023-ban, ráadásul ezeket egyedül kell megoldanod, mert nem számíthatsz segítségre. Tarts ki, mert a nehezebb időszak után, megkapod a neked járó jutalmat, ugyanis végre sikeres és elismert leszel a szakmádban, sőt, fejlődési lehetőségeid is lesznek.

A szerelem terén, ha kapcsolatban élsz, akkor próbálj többet tenni a saját és a párod boldogságáért az évben! Ha párt keresel, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy találkozhatsz életed szerelmével. Ha kapcsolatban élsz, akkor egyetértés és harmónia lesz köztetek a pároddal.

Skorpió – Töklámpás éve: A munkád terén arra számíthatsz, hogy minden nagyszerűen alakul, a komolyabb problémák elkerülnek, sokan felnéznek majd rád és adni fognak a szavadra. Alapvetően elégedett leszel, de azért kisebb viták előfordulhatnak.


A 2023-as év főleg a személyiséged változásáról fog szólni. Ennek eredményeként új célok, vágyak, remények születhetnek meg benned, ráadásul remek lehetőségeket kapsz arra, hogy mindezt valóra váltsd.

Az emberi kapcsolataid terén előfordulhatnak olyan problémák, amelyeket nem lesz könnyű kezelni, de a kötelékeid megerősödhetnek, ha átvészeled ezt az időszakot. A szerelem terén, ha párt keresel, akkor kellemes viszony, meglepetések várnak rád 2023-ban. Ha kapcsolatban élsz, akkor boldogságban fog telni az éved.

Nyilas – Bőségszaru éve: Életed minden területén számíthatsz a bőségre, a gazdagságra, vidámságra és gyarapodásra 2023-ban, ám mindezt nem ingyen kapod, ugyanis az év első fele még problémás időszaknak ígérkezik a munkádban és a magánéletedben. Amellett, hogy komoly problémákra számítsz, még az egyik gond kihat a másikra. Ebben a nehéz helyzetben támaszkodj a szeretteidre!

Azt követően, hogy sikerült visszatérned a régi kerékvágásba, újra jól fogod érezni magad a bőrödben. Ha van párod, akkor visszaállíthatod a szerelmet, a békét és a harmóniát a kapcsolatodban. A munkahelyeden jobban meg fognak becsülni.

Az év eleji anyagi problémáid is lassan megoldódnak. 2023 végén rengeteg örömre, meglepetésre, esetleg gyermekáldásra számíthatsz, a karrieredben pedig felfelé fog ívelni a csillagod.

Bak – Mágia éve: A csillagjegyed alapján varázslatos fordulatokban, eseményekben, mágikus szerelemben lesz részed a 2023-as évben, ami a Mágia éve lesz a számodra. Ugyanakkor keményen kell dolgoznod, ha el akarod érni a vágyott pozíciót az esztendőben. Ez rengeteg munkát jelent, ami miatt stresszes, ingerlékeny lehetsz, éppen ezért fontos, hogy ne zárd ki az életedből a szeretteidet, mert nagy szükséged lesz a támogatásukra az évben!

A szerelem terén, ha párt keresel, akkor tavasszal találhatsz rá életed szerelmére. Ha kapcsolatban élsz, akkor szintet léphettek a kedveseddel. 2023-ban az életed összes területén sikert arathatsz, ami rendkívüli boldogságot fog okozni neked.

Vízöntő – Druidák éve: Vízöntőként a megértés, megvilágosodás és a bölcsesség éve lesz számodra a 2023-as, aminek időszakában érettebbé és bölcsebbé fogsz válni. A munkahelyeden és anyagi téren jelentkező problémák kihatással lesznek a magánéletedre is.

A nehéz időszak után minden megnyugszik, stabilizálódni kezd körülötted. A tudásodnak, türelmednek és erőfeszítéseidnek hála minden újraéled és jobb lesz. 2023-ban szánj több időt a kedvenc tevékenységeidre és a személyiséged formálására.

Halak – Koponya éve: A csillagjegyed alapján a Koponya éve lesz számodra a 2023-as, de ez nem jelenti azt, hogy elveszítesz valakit, vagy veled történik valami, ugyanis arra utal, hogy komoly változásokon fogsz átesni az esztendőben, aminek hónapjai hihetetlenül mozgalmasak, eseményekben gazdagok lesz.

Ha van párod, akkor harmónia, stabilitás várható 2023-ban. Ha párt keresel, akkor rengeteg flörtben lehet részed az esztendőben. 2023-ban olyan lehetőségeid lesznek, amelyek által megmutathatod a tudásodat és a tehetségedet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló