Könnyű varázslatok, amelyek erősíthetik a párkapcsolatodatPénteken, növőhold vagy telihold idején elvégezhető, gyors és könnyű szertartások.Rózsavarázs: Készíts elő 2 szál vörös rózsát, 2 piros gyertyát, mézet, fehér fonalat vagy szalagot, a saját és a párod hajszálait és fehér anyagot/papírt, amibe majd a rózsákat csomagolod. Azzal kell kezdened a szertartást, hogy meggyújtod a két piros gyertyát, majd az egyik gyertyához kösd a saját, a másikhoz a párod hajszálait.

Ha ezzel kész vagy, akkor fogd össze a két szál rózsát, amiket köss össze a fehér fonallal úgy, hogy haladj alulról felfelé, miközben mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen ez a két ember mostantól egy, szerelmük tartós és szoros, de csak ha mindkét fél ezt akarja.”

Mártsd mézbe a rózsák fejét úgy, hogy közben így szólj:

„Ezennel sorsunkat megpecsételem, szerelmünk édes, mint a méz. Legyünk együtt boldogok, én csak ezt kívánom.”

Ezután tedd a papírra vagy az anyagra a rózsákat, amiket hagyj éjszakára az oltárodon addig, amíg biztonságos körülmények között, le nem égnek a gyertyák. Másnap csomagold a papírba a rózsákat, és temesd el az otthonod közelében.

Mézvarázslat: Szükséged lesz 1 fényképre, ami téged ábrázol, 1 fényképre, amelyen a párod szerepel, 2 piros gyertyára, mézre és egy borítékra. Kezdd azzal a mézvarázslatot, hogy meggyújtod a két piros gyertyát, méghozzá úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Újra felébredt a szerelem lángja.”

Helyezd a gyertyák elé a két fényképet, amelyekre aztán csurgass egy kis mézet úgy, hogy közben elmondd az alábbi varázsigét:

„Szerelmünk legyen olyan édes és biztos, mint amilyen a ragadós méz.”

Ha ezzel is kész vagy, akkor fogd meg az egyik fényképet és fordítsd arccal a másikra, majd így szólj:

„Így vonzódunk mi egymáshoz, ahogy a méz egymáshoz ragaszt bennünket. Amíg van közöttünk szerelem és tisztelet, addig semmi és senki sem választhat el minket.”

Már csak annyit kell tenned, hogy képzeld el, hogy mire vágysz, hogy a jövőben milyen legyen a párkapcsolatod, majd csúsztasd a fotókat a borítékba, amit aztán őrizz meg legalább egy hónapig! A gyertyákat még a varázslat napján égesd le teljesen!

Gyertyarúnavarázs: Ha úgy döntöttél, hogy ezt a párkapcsolat erősítő varázslatot végzed el, akkor szükséged lesz 2 rózsaszín gyertyára, szárított vörös rózsára és mézre. Miután előkészítetted a kellékeket, kezdd azzal a szertartást, hogy a gyertyákba karcolod a sowilo, mannaz és wunjo rúnákat, majd az egyikbe a párod teljes nevét, a másikba a saját nevedet.

Ha ezzel kész vagy, akkor kend be mézzel a gyertyákat, majd szórd meg őket szárított rózsaszirommal. Ezután gyújtsd meg a gyertyákat és így szólj:

„Sowilo, mannaz, wunjo, legyen kapcsolatunk forró, biztos és erős, ha az istenek/égiek is így akarják.”

Ismételd el a varázsigét 13-szor, majd képzeld el a pároddal ápolt kapcsolatodat addig, míg jól esik. Ezután már csak annyit kell tenned, hogy égesd le a gyertyákat a következő 13 napban.

A szerelem körének megidézése: Szükséged lesz 1 fényképre, amelyen a pároddal együtt szerepelsz, 2 piros gyertyára, cukorra, 3 rózsakvarcra és kis ajándékra az istennőknek, ami lehet gyümölcs, virág, édesség, stb..

Kezdd a szertartást azzal, hogy a kezedbe fogod a közös fényképet, amit helyezz az oltárodra, aztán tedd a két piros gyertyát a fotó fölé. Ha ezzel megvagy, akkor a cukorból szórj köréjük kört, amibe helyezd el a 3 rózsakvarcot háromszög alakban.

Amikor mindezzel kész vagy, akkor gyújtsd meg a gyertyákat és mondd el az alábbi varázsigét:

„Aphrodité, Héra és Hesztia. Segítsetek megidézni a szerelem körét, hogy szerelmünk legyünk védett. Ne szakíthassa meg ezt a kört sem külső, sem pedig belső tényező. Amíg ti támogattok, addig kapcsolatunk legyen erős, forró és biztos.”

A varázsszavak után a saját szavaiddal mondj köszönetet az istennőknek, majd tedd az oltárra a nekik szánt ajándékot. A kellékeket hagyd ott az oltáron, majd másnap rakd el a rózsakvarcokat egy biztonságos helyre, vagy dekorál velük az otthonodat.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló