Tudd meg, hogy mivel lehet a legkönnyebben felidegesíteni!



A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mi az, amivel egy pillanat alatt őrületbe lehet kergetni!Kos: Kos jegyed alapján azzal lehet az őrületbe kergetni, ha félbeszakítanak munka közben. Ennek oka az, hogy számodra nagyon fontos, hogy érezd, folyamatosan és jól haladsz a feladataiddal, ezért szívből utálod, ha hátráltatnak.

Bika: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy a megszokás híve vagy, ezért a hirtelen változtatások és a váratlan meglepetések tudnak az őrületbe kergetni. Bika jegyűként teljesen biztos, hogy egy pillanat alatt ideges leszel, ha váratlanul meg kell változtatnod a napirendedet.

Ikrek: Ikrek jegyed alapján ismert vagy arról, hogy nem tudsz sokáig egy helyben maradni, ezért téged azzal lehet egy pillanat alatt felidegesíteni, ha megvárakoztatnak. Ilyen helyzetben úgy érzed, hogy csapdába estél, amitől nagyon gyorsan dühbe gurulsz.

Rák: A horoszkóp szerint azzal lehet téged az őrületbe kergetni, ha figyelmen kívül hagyják a kívánságaidat. Ha úgy érzed, hogy valaki félvállról veszi kettőtök kapcsolatát, legyen az baráti, vagy szerelmi, ha azt tapasztalod, hogy nem viszonozza az erőfeszítéseidet, akkor biztos, hogy dühös leszel.

Oroszlán: Oroszlán jegyed alapján azzal lehet a legkönnyebben az őrületbe kergetni, ha nem ismerik el a munkádat, az erőfeszítéseidet. A horoszkóp szerint jellemző rád, hogy a dicsőség éltet, éppen ezért csak akkor versenyzel, ha érem jár érte. Mindenki sokkal jobban jár, ha dicsér, mert ha nem, akkor nagyon mérges leszel, amit senki sem akar látni.

Szűz: A csillagjegyed alapján jellemző rád, hogy szeretsz mindent egyedül intézni, ezért azzal lehet őrületbe kergetni, ha azt tapasztalod, hogy valaki el akarja venni a munkádat. Ezen még akkor is felhúzod magad, vagy minimum kellemetlenül éred magad, ha az illető csak segíteni szeretne, hogy kevesebb teher nyomja a válladat.

Mérleg: A horoszkóp szerint alapvetően békés teremtés vagy, ezért egyáltalán nem könnyű őrületbe kergetni, viszont nem lehetetlen, ugyanis az igazságtalanságot soha nem tűröd el. Mérleg jegyűként akkor is felhúzod magad rajta, ha téged, de akkor is, ha mást ér igazságtalanság.

Skorpió: Skorpió jegyűként azzal lehet az őrületbe kergetni, ha rájössz, hogy hazudtak neked. Számodra nem létezik a hazugságnál nagyobb bűn, ezért örökre megharagszol arra, akiről kiderült, hogy hazudott neked.

Nyilas: A csillagjegyed alapján azzal lehet az őrületbe kergetni, ha valaki rád próbál akaszkodni. Nyilasként független, önálló személy vagy, és ezt várod el másoktól is, emiatt rettenetesen idegesít, ha felelősséggel tartozol valaki iránt.

Bak: A horoszkóp szerint azzal lehet az őrületbe kergetni, ha kigúnyolnak, ugyanis Bak jegyűként elképesztően büszke vagy. Te még a jóindulatú, humoros kritikán is felhúzod magad, ezért mindenki jobban jár, ha a társaságodban mellőzi a szarkasztikus vicceket.

Vízöntő: Vízöntő jegyűként azzal lehet az őrületbe kergetni, ha ellentmondanak neked. Mivel jellemző rád, hogy úgy gondolod, hogy csak neked lehet igazad, ezért rossz ötlet veled vitába szállni. Még amikor úgy tűnik, hogy engedsz, akkor is biztos, hogy a végén tiéd lesz az utolsó szó.

Halak: A csillagjegyed szerint a kegyetlenkedéssel lehet az őrületbe kergetni. Bár kimondottan nyugodt és csendes teremtés vagy, mégis még a legkisebb rosszindulat esetében is robbansz.

(Forrás: nlc.hu)

Ajánló

Ajánló