Így alakulhat az év utolsó két hónapja! (1. rész)A csillagjegyed alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a munka és a szerelem terén.Kos: Kissé csalódottnak érzed magad az elmúlt időben, és lassan teljesen kimerülsz, ahogy közeledik 2022 vége. Emiatt sokat vitázhattok a pároddal, akivel még az anyagiak miatt is összekaphatsz az év utolsó hónapjaiban.

A viták esetében figyelj oda a kommunikációra, nehogy elfajuljon, és még rosszabb irányba menjenek a dolgok! Emellett iparkodj kompromisszumot kötni, aminek érdekében engedj a saját elképzeléseidből. Ha erre hajlandó vagy, akkor azzal esélyt adsz arra, hogy közös nevezőre jussatok a pároddal.

Bika: 2022 utolsó hónapjaiban megunod, hogy mindenki bele akar szólni az életedbe, hogy folyton kommentálják a döntéseidet. A legszívesebben hátrahagynád a jelenlegi környezetedet, és egy távoli helyen kezdenél új életet. Ezt azonban valószínűleg nem teheted meg, mert itt és most kell megállnod a helyed.

A munkahelyeden is úgy érzed, hogy minden alantas munkát te kapsz, hogy neked van a legtöbb túlórád, és egyáltalán nem érzed, hogy megbecsülnek. Ha kapcsolatban élsz, akkor azzal is csak probléma van, mintha a párod már nem lenne benne szívvel-lélekkel. Bár ez a helyzet nem könnyű, mégis tarts ki, mert a november nagy változásokat hoz, és egy új lehetőség által megtalálod azt a munkát, amivel boldogan foglalkozol.

Ikrek: 2022 utolsó hónapjaiban nem a legjobb a hangulatod, aminek oka az lehet, hogy gondok vannak a munkahelyeden. Talán az egyik kollégád állandóan ellened áskálódik, amit nehezen tűrsz. Nagyon sok energiádat elszívják a benti harcok, ami miatt a nap végére úgy érzed, hogy minden erődet elszívta a munka.

Október végére azonban javul a helyzet, mert megszabadulsz a kollégádtól, akit talán áthelyeznek. Novemberben egy titkos, szenvedélyes szerelemben lesz részed, ám hamar kiderül, hogy az illető már foglalt.

Ha te is párkapcsolatban élsz, akkor valószínűleg megúszod a kalandot, nem buksz le. Bár úgy érezheted, hogy ennyi élvezet jár neked, mégis a bűntudatodat enyhítsd azzal, hogy jobban törődsz a pároddal, akivel már szeretetben tölthetitek a karácsonyi ünnepeket.

Rák: Az elmúlt időszak nehéz volt a számodra, de most már fellélegezhetsz. Már októberben érezheted, hogy melléd áll a szerencse, ami veled marad 2022 végéig. A munkádban nagy változásra számíthatsz, és sok gondolkodás után végre elfogadhatsz egy új munkát.

Emellett olyan lehetőséget kaphatsz, amelyről álmodni sem mertél. A munkakörülmények, a fizetés, a feladat, mind megfelel az elvárásaidnak, ám az elején még attól tarthatsz, hogy megfelelsz-e a követelményeknek, de néhány hét alatt belerázódsz az új munkádba, és biztos leszel benne, hogy a legjobb döntést hoztad. Anyagi téren is nagyon jól fogsz járni.

A szerelemben is pozitív időszakra számíthatsz. Ha a pároddal gyereket terveztek, akkor összejön. Ha még csak most kezdtél kapcsolatot, akkor az komolyra fordul. Ha párt keresel, akkor első pillantásra szerelembe esel valakivel, akivel boldog jövőben lehet részed.

Oroszlán: A hangulatingadozásaid szélsőséges méreteket ölthet, ugyanis a szokottnál jobban ki leszel szolgáltatva a külvilág visszajelzéseinek 2022 utolsó hónapjaiban. Annak érdekében, hogy átvészeld ezt az időszakot, meg kell találnod a belső egyensúlyodat, ami által lelkileg stabilabbá válsz. Ebben segíthet a jóga vagy a rendszeres meditálás.

Novemberben találkozhatsz egy korábbi szerelmeddel, ami ugyan felzaklat, mégis így legalább esélyed lesz lezárni a múltat. Ha nincs kedved ehhez az egészhez, akkor is élj a lehetőséggel, mert egy őszinte beszélgetéssel tisztázhatjátok a régi félreértéseket és megbocsáthatjátok a régi bűnöket. Ha párt keresel, akkor december elején lehet szerencséd, ha nyitott szemmel jársz.

Anyagi téren nagy változásokra számíthatsz, és végre belevetheted magad egy régebb óta tervezett vállalkozásba, amire eddig nem volt lehetőséged. Végre megtehetsz mindent, amit szeretnél, mert a siker garantált.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló