Ilyen nyugdíjas leszel a horoszkóp szerint!



Milyen idős kor vár rád?Kos: Nyugdíjasként sem mondasz le a mozgás öröméről. Ha esetleg valamilyen betegség mégis akadályozna a rendszeres sportolásban, akkor biztos, hogy mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy minél gyorsabban felgyógyulj.

Bika: A legvalószínűbb az, hogy nyugdíjasként végre lesz időd arra, hogy önfeledten élvezd azt az anyagi gazdagságot, és minden mást, amiért keményen megdolgoztál életed során.

Ikrek: Nyugdíjasként sem feledkezel el a barátaidról. Sőt! Minél több szabadidővel rendelkezel, annál szívesebben tartasz összejöveteleket azokkal, akiket a legjobban szeretsz. Ha idős korodban lesz párod, akkor folyton úton lesztek.

Rák: Belőled válhat a legtökéletesebb nagyszülő, aki alig várja, hogy az unokáiról gondoskodhasson és a családjával tölthesse az idejét, szívesen sütsz és főzöl rájuk, tehát mindent megteszel, hogy boldognak lásd őket. Ha viszont úgy alakul, hogy egyedül töltöd a nyugdíjas éveidet, akkor az végtelenül el fog szomorítani.

Oroszlán: Nyugdíjasként sem veszted el a fáradhatatlanságodat, ugyanis képtelen leszel a pihenésre, folyton csinálnod kell valamit, mert ha nem, akkor beleőrülnél az unalomba. Ha idős korodban visszatekintesz az életedre, akkor azt tökéletesnek fogod gondolni, és nagyon büszke leszel mindarra, amit fiatalabb éveidben elértél. Ugyanakkor a betegség és az ágyhoz kötöttség nyugdíjas korodban is meg fog viselni, mivel utálod az ilyen korlátokat.

Szűz: Nyugdíjasként is saját napirend és megszokások szerint fogsz élni. Szűzként a legapróbb részletek sem kerülik el a figyelmedet, ezért a legapróbb dolgok is nagyon boldoggá fognak tenni idős korodban. Ha jó lesz a házasságod, akkor az a legszerethetőbb csillagjeggyé tehet idős korodra.

Mérleg: Mérleg jegyed alapján a szeretet és az őszinte érzelmek éltetnek, a szeretteidnél pedig nincs számodra fontosabb érték a világon, ezért a családi élet lesz a legfontosabb a számodra a nyugdíjas korodban. Ebből következik, hogy a legrosszabb, ami idős korodban történhet az, hogy egyedül, pár nélkül maradsz. Biztos, hogy mindent meg fogsz tenni annak érdekében, hogy találj valakit, akivel együtt öregedhetsz meg.

Skorpió: A jellemzőid alapján boldog nyugdíjas leszel, ha minden harcodat megvívtad és elértél mindent, amit célul tűztél ki magad elé. Estedben biztos, hogy emlékezni fogsz az életed legjelentősebb pillanataira, legyőzni pedig akkor sem lehet, ha már megöregedtél.

Nyilas: Nyilas jegyed jellemzői alapján olyan nyugdíjas leszel, aki bölcs tanácsokkal és javaslatokkal látja el a fiatalokat, mert szívesen segítesz nekik bármilyen témában. Az optimista életszemléleted öregkorodra is veled marad. Emellett a társaságod is szórakoztató marad, hiszen mindig lesz egy izgalmas történeted.

Bak: Olyan vagy, mint a bor, vagyis minél idősebb, annál jobb. A munkamániád öregségedre is megmarad. Habár nyugdíjasként sem akarsz lazítani, a feladatok továbbra is fontosak lesznek számodra, mégis sokkal jobban fogod értékelni és élvezni az életet, mint ahogy azt fiatalabb korodban. Idősebb korodban olyan életszemlélet és bölcsesség árad belőled, ami másokra is átragad.

Vízöntő: Mindegy, hogy hány éves vagy, mert soha nem fogod túl öregnek érezni magad ahhoz, hogy például megtanulj vezetni, beiratkozz egy tanfolyamra, iskolába, vagy jógaórára. Te soha nem vallanád be, hogy feletted is eljárt az idő. Lélekben örök fiatal maradsz, és nyugdíjasként sem fogsz unatkozni, hiszen mindig találsz valami, amit még nem próbáltál ki.

Halak: A horoszkóp szerint a hobbidnak, a kreativitásodnak fogsz élni nyugdíjasként, mert akkor végre lesz elég időd, hogy önmagad légy, hisz nem lesz semmi és senki, akitől függened kellene. Mivel a családod is éli a saját világát, ezért végre te is azt teheted, amit a szíved súg.

Ha viszont öregkorodra nem érted el a fiatalon kitűzött céljaidat, nem valósítottad meg a terveidet, akkor valószínű, hogy szomorú és elégedetlen leszel idős korodban.

(Forrás: nlcafe.hu)

Ajánló

Ajánló