A szerencseszámod alapján kiderül, hogy mire számíthatsz a közeljövőbenA példa alapján számold ki a szerencseszámodat a neked szóló jóslatért!Példa:

Ha 1980. 02. 02-án születtél és nő vagy, akkor:

1+9+8+0+0+2+0+2=22

22+3=25

2+5=7, tehát a 7-es szerencseszámod.

Ha 1980. 02. 02-án születtél és férfi vagy, akkor:

1+9+8+0+0+2+0+2=22

22-3=19

1+9=10

1+0=1, tehát az 1-es a szerencseszámod.

1. Az 1-es szerencseszám alapján nem hiszel a vakszerencsében, ugyanis a pontos, precíz és kivitelezhető tervekbe fekteted a bizalmad. Ugyanakkor az egyes szám sokszor megjelenik az életed során, ráadásul mindig első akarsz lenni. A közeljövőben érdemes nagyobb befektetésekbe fognod.

2. Rólad elmondható, hogy túlságosan érzékeny vagy, ami az emberi kapcsolataidban jó, hiszen intuitív vagy, viszont muszáj erősítened az önbizalmadat ahhoz, hogy a szerencsésebb emberek közé kerülj.

A kettes szám többször is megjelenik az életed folyamán, főleg a párkapcsolatodban. A közeljövőben jól tennéd, ha elmennél egy önbizalmat növelő tréningre.

3. Előfordul, hogy belekényelmesedsz abba, hogy általában szerencséd van, és nem mindig veszed észre azt a szerencsés lehetőséget, ami által változtathatnál az életeden. Számodra a szerelem és a pénzügyek terén lesz szerencsés a közeljövő.

4. Azt árulja el rólad 4-es szerencseszám, hogy harmóniában élsz önmagaddal és a világgal. Rád az is jellemző, hogy remek elemző vagy, de nem törtető, ugyanis az emberekkel jó kapcsolatot ápolva haladsz a céljaid felé.

Mivel a 4-es szerencseszám garantálja, hogy mindig jólétben élj, ezért a közeljövődben is pénzzel gyarapodsz. A szerelemi életed miatt sem kell aggódnod, mert az stabil és ezen a téren is kedvező időszakra számíthatsz.

5. Jellemző rád, hogy ugyan néha döcögős az utad, mégis általánosságban elmondható, hogy minden helyzetet szerencsésen megúszol az életedben. Te olyan ember vagy, akire senki sem tud igazán megharagudni, egy pimasz kártyajátékos és vonzó hazardírozó vagy egyben.

Habár a pénzügyi tervezés nem az erősséged, mert hajlamos vagy többet költeni, mint amennyit keresel, mégis végül jól alakulnak a dolgaid. Ez a közeljövőben sem változik.

6. Ha a 6-os a szerencseszámod, akkor nincs könnyű életed, és a szerencsés helyzetek is elkerülnek. Nem vagy az, akit Fortuna és a többi isten a kegyeibe fogad, viszont az univerzum nem hagy cserben, és gondoskodik a sorsod alakulásáról.

Életed során kemény és hosszú utat kell bejárnod ahhoz, hogy jól alakuljon az anyagi és a szerelmi helyzeted. Ennek oka nem az, hogy valamiben hibázol, hanem csak befelé forduló, és tanító személyiség vagy, akinek muszáj végigmennie azon az úton, amelyet neki szánt a sors. A közeljövőben az eddiginél is jobban megismerheted magad.

7. Nehéz dolgod lesz az életben, ugyanis sok és többféle próbát kell kiállnod annak érdekében, hogy elérd a céljaidat. Pénzügyileg gyakori, hogy rosszul áll a helyzeted, ám a hited és a kitartásod mindig segít túllendülni a holtpontokon.

A 7-es szerencseszám alapján keveredik benned a szellem és a misztikum, ami szerencsés az emberekkel és a pároddal ápolt kapcsolatban, de az anyagi ügyekkel hadilábon állsz. A közeljövőben jól teszed, ha kikéred egy befektetési tanácsadó segítségét, ha nagyobb pénzösszegről döntesz.

8. Könnyen előfordul veled, hogy fontosabbnak tartod az anyagi világot a szellemnél, ami miatt a pénzügyeid, az anyagi javaid és a vagyoni helyzeted általában jó. Ugyanakkor ez nem a szerencsének, hanem az ezekhez való érzékednek köszönhető. A szerencse időnként elhagy a szerelemben, és a közeljövőben is inkább anyagi gyarapodásra számíthatsz, ám ne aggódj, mert végül a szerelem is rád talál.

9. Mindegy, hogy Istennek, vagy univerzumnak nevezzük, de valami mindig úgy alakítja a sorsodat, hogy az kedvezően alakuljon. A 9-es szerencseszám alapján tanító vagy, szerencse kísér a szerelemben és a pénzügyekben, méghozzá azért, mert soha semmit sem akarsz görcsösen, és mindig kivárod a legjobb alkalmat. A közeljövőben célba fogsz érni az életed minden területén.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló