Mit árul el a személyiségedről a kedvenc italod?Tudd meg, hogy mit mesél el rólad az, amit a legszívesebben iszol!Pálinka: A lobbanékonyságod miatt előfordulnak hangulatingadozásaid, könnyen megsértődsz, dühbe gurulsz, viszont gyorsan ki lehet békíteni. Emellett igazán segítőkész, változatos, ötletes, jószívű teremtés vagy, aki inkább adni szeret, mint kapni.

Tequila: Imádsz élni, szórakozni, új dolgokat kipróbálni és bulizni. Emellett nagyon szereted a barátaidat, akikkel rendszeresen találkoztok, hogy együtt táncoljatok, nevessetek és jól érezzétek magatokat.

Bor: Neked sokat számít a presztízs, a karrier, és az, hogy egyedül teremts meg magadnak bármit. Emellett szeretsz kacérkodni, játékból csábítani, és a színészkedés sem áll távol tőled. Szereted fitogtatni a hatalmadat és a tudásodat.

Sör: A szabadság híveként ki nem állhatod a szabályokat és a kötöttségeket. Te egy olyan természetes személyiség vagy, aki próbálja minden esetben önmagát adni. A sör alapján az is elmondható rólad, hogy humoros, szórakoztató, szellemes teremtés vagy, minden helyzetben megállod a helyedet és feltalálod magad. Egyáltalán nem vagy elveszett ember, és nem szereted, ha mások segítségére szorulsz.

Likőr: A kedvenc italod alapján utálod a hangoskodást, ugyanis alapvetően nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott ember vagy. Kifinomult ízléssel, remek szépségérzettel, odaadó, figyelmes, törődő, meleg szívvel megáldott személy vagy, akinek az önzetlenül adás és szeretet a legfontosabb.

Whisky: A kedvenc italod alapján hozzád a vezetői, üzleti, karrierista élet illik. Szeretnél a magad ura lenni, hogy azt tedd, amit akarsz. Bátor, harcias, logikus gondolkodású emberként semmi problémád az egóddal. Ha kell, könnyedén átlépsz mások felett. Mindemellett eredményorientált, maximalista és törtető személyiség vagy, ha whiskyt iszol a legszívesebben.

Martini: Időnként hajlamos vagy magas lóról nézni a világot, és kedveled a tündöklést, a csillogást, hogy mások észrevesznek és bókokkal halmoznak el. Esetedben sokat számítanak a külsőségek. Nagyvilági emberként élsz, nagyon szeretsz utazni, világot látni és imádod élvezni a luxust.

Pezsgő: Ha a pezsgő a kedvenc italod, akkor rólad elmondható, hogy időnként csendes, visszafogott személynek tűnsz első látásra, ám valójában sokszínű személyiség vagy. Imádsz a társaság középpontjában, a reflektorfényben tündökölni, viszont soha sem szándékosan hívod fel magadra figyelmet.

Előfordul, hogy habzsolod az életet és az érzékeid pedig kifinomultak. Szereted a művészetet, a szép dolgokat, de főleg a romantikus pillanatokat. Emellett elegáns, vonzó teremtés vagy, aki egy mosollyal és a természetes bájával bárkit elbűvöl. Mindent imádsz, ami édes, rajongsz a társasági életért, ahol ugyanúgy pezsegsz, ahogyan a kedvenc italod.

Gintonic: Azt árulja el a személyiségedről az, ha a gintonic a kedvenc italod, hogy komoly, óvatos, előrelátó, határozott személyiséggel megáldott ember vagy. Jellemző rád, hogy szereted előre megtervezni a napjaidat, az életet, amiből következik, hogy egyáltalán nem szereted a váratlan dolgokat és a spontaneitást. Imádod a kezedben tartani a dolgokat.

A kedvenc italod azt is elárulja rólad, hogy hajlamos vagy a borúlátásra, a szigorúságra, viszont kétségtelen, hogy a határtalan türelmed és az óriási belsőerőd tesz naggyá, és képessé arra, hogy szinte bármit megvalósíts. Keményfából faragott, talpraesett ember vagy.

Vodkanarancs: Ha a vodkanarancs a kedvenc italod, akkor jellemző rád, hogy rendkívül erős, határozott, öntudatos és következetes személyiség vagy, aki szereti, ha tisztelik, megbecsülik és elismerik a tudását, illetve tehetségét.

Nagyon határozott véleményed van mindenről és mindenkiről, ráadásul azt szereted, ha befolyásolhatsz másokat, és nem ők téged. Egyáltalán nem szereted elveszíteni az irányítást, vezető, ambiciózus, tekintélyparancsoló, karizmatikus személyiség vagy. Sokakat elvarázsolsz a magabiztosságoddal, a fantáziáddal és az akaratosságoddal.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló