Szellem jelent meg a hajó fedélzetén



Hátborzongató szellemtörtének.A HMS Victory szelleme: Tony Ferguson nagyon megijedt, amikor a HMS Victory fedélzetén készített fotót megpillantotta Lord Nelson feleségének szellemét. A 33 éves személyi edző, akinek hobbija a paranormális nyomozás, arról számolt be, hogy amikor eltöltött egy napot a hajón, ami Lord Nelson zászlóshajója volt a trafalgari csatában, akkor úgy érezte, hogy valaki, vagy valami, követi.

Emellett látott egy női alakot, ahogy elhalad a hadihajó fedélzetén, majd látszólag eltűnik a falon keresztül. A férfi gyorsan elővette a kameráját, majd körbejárta a kamrát. Bár akkor szabad szemmel nem látott semmit, mégis a felvétel visszajátszásakor egyértelművé vált, hogy valamit sikerült felvennie. Ferguson szerint biztos, hogy Frances „Fanny” Nelson szellemét örökítette meg.

Fénygömb ijesztette meg a kutyát: Gary James Park egy videón nézte végig, ahogy egy rejtélyes jelenség megijeszti JJ-t, a staffordshire-i bullterrier kutyáját az éjszaka közepén. A felvételen az volt látható, hogy az idős kutya az ágyában feküdt, amikor hirtelen rejtélyes zajokat lehetett hallani, majd „gömbök” jelentek meg.

Park azért állított be egy kamerát, mert JJ nem akart a hálószobában aludni a Cheshire-ben található, teljesen új házban. A felvételen a kutya hegyezte a füleit, majd oldalra fordította a fejét, tehát ő is hallotta a halk hangot, ami talán azt mondta, hogy „kifelé”.

Ezután a fehér gömbök csakis JJ körül lebegtek, majd a kutya lehajtotta a fejét, a füleit védekező állásba helyezte, mintha próbálná megtalálni a különös zaj okát. Végül a fehér gömbök és a rejtélyes hang egyszerre tűnt el. JJ nyüszögött, majd visszament az ágyhoz.

Annak ellenére, hogy a felvétel ijesztő, valaki mégis azt mondta JJ gazdájának, hogy a fehér gömbök nem gonoszak, mert csak védik őt.

A régi lakása ablakában jelent meg egy kisfiú szelleme: A háromgyermekes, dél-lankarshire-i Hamiltonból származó Elaine McMonagle képnézegetés közben rémült meg, ugyanis az egyik fotón egy kisfiú szellemét pillantotta meg a régi lakása ablakában.

Kiderült, hogy amikor korábban a család a Loch Lomond melletti Alexandriában élt, akkor McMonagle akkor 3 éves kislánya, Hailey arról mesélt, hogy egy kisfiú ugrált vele az ágyon, de akkor az anyuka azt hitte, hogy csak egy képzeletbeli barátról van szó.

A kislány azonban többször is mesélt a kisfiúról, sőt, arról is beszélt, hogy egy férfit is lát. Egy idő után McMonagle kezdte azt hinni, hogy paranormális jelenségek történnek az otthonában, ugyanis a lámpák gyakran maguktól működtek, különös szagokat érzett és a rejtélyesen eltűnt holmijaik különös helyeken bukkantak fel.

Szellemgömb a kiságy felett: A bébiőr egy remek találmány arra, hogy a szülők azon keresztül figyeljék a gyermeküket, amikor alszik, ám már nem egyszer előfordult, hogy a szülők valami megmagyarázhatatlan, ijesztő jelenséget fedeztek fel a monitoron.

A 31 éves Stephen Armstrong is egy ilyen esetről számolt be, ugyanis ijesztő fehér fényt látott a mélyen alvó 13 hónapos kislánya, Ella kiságya felett lebegni. Az apa elmondta, hogy nem hisz a szellemekben, de ez a jelenség annyira hátborzongató volt, hogy kissé megijedt.

Armstrong bement a lányához, hogy jobban megnézze a jelenést, de az akkora már eltűnt. A férfi azt is állította, hogy nem ez volt az első paranormális jelenség a Blythben, Northumberlandben található családi házukban.

Autóbaleset okozásával vádolt szellemek: Egy paranormális nyomozó, Mike Brooker azt állítja, hogy szellemek okoznak baleseteket az angliai M6-os autópályán, annak a 16. és 19. csomópontja között, amit a Cheshire-féle Bermuda-háromszögnek is neveznek.

Brooker elmondta, hogy több sofőr is arról számolt be, hogy fantom teherautókat, álstopposokat és római katonákat láttak az úton. A paranormális nyomozó szerint az, hogy az autópálya egy római temetőre épült, ráadásul egy skót hadsereget is lemészároltak a helyszínen, megmagyarázza a szellemtevékenységet.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló