Milyen karácsonyi meglepetésnek örülnek a csillagjegyek?Ajándéktippek a horoszkóptól.Ha szeretnél ötletet meríteni a karácsonyi ajándékozáshoz, akkor az alábbi horoszkóp a segítségedre lehet abban, hogy minek örülhetnek az egyes csillagjegyek.

Kos: Az örökmozgó Kos, aki képtelen a négy fal között megmaradni, mert folyton mehetnékje van, annak örülne a legjobban, ha kapna egy egyszerű, de hasznos kelléket az autójához, a kerékpárjához, vagy bármihez, amivel közlekedik. Ha nem tudsz dönteni, hogy mi legyen ez a kellék, akkor kérd ki egy szerelő tanácsát.

Bika: A született hedonista Bika egy egyszerű, ugyanakkor különleges vacsorának örülne a legjobban, főleg akkor, ha ez nem meglepetés, hanem előre bejelentett, mert akkor nagy élvezettel készülhet rá. Vidd el egy családias vendéglőbe, és tedd igazán romantikussá az estét, hogy a Bika úgy érezze, hogy az este kizárólag neki és róla szól!

Ikrek: A kettősségéről híres Ikrek számára egy egynapos wellness meghívás lenne a legszebb karácsonyi ajándék. Biztos, hogy imádná a sok élményfürdést és a szaunázást, a meleget, miközben kint hideg van.

Rák: A Rák nagyon szeret tanulni és olvasni, ezért számára ideális karácsonyi ajándék lehet egy könyv, ám nem akármilyen! A legjobb, ha felkelted a nosztalgiáját azzal, hogy megszerzed a gyerekkora kedvenc könyvét, lehetőleg abban a kiadásban, amiben ő olvasta. Ennek a felelésében segíthet az internet.

Oroszlán: Az Oroszlán biztos, hogy imádná, ha egy olyan különleges kirándulást kapna karácsonyi ajándékba, ahol olyan élményekben lehet részed, amilyenekben máshol soha. Természetesen ezért nem kell messzire utazni, úgyhogy nézz körül a közeli ajánlatok között!

Szűz: A Szűz szereti a csendet és az elmélyülést, ezért ő biztos, hogy örülne, ha egy szép, karácsonyi koncertre szóló jegyet kapna ajándékba.

Mérleg: Kapjon bármit, az biztos, hogy a csillagjegyéhez hűen, mérlegelni kezdi az ajándékot és azt, akitől kapta, ám nem az érdekli, hogy mennyit költöttek rá, hanem az, hogy az ajándékozó mennyire ismerte meg, mennyire személyre szabott ajándékkal lepte meg.

Ha tehát Mérlegnek keresel karácsonyi ajándékot, akkor annak kifejezetten személyesnek kell lennie, úgyhogy itt csak irányt tud mutatni a horoszkóp: keress valami spirituális jellegű meglepetést!

Skorpió: Bármit is kap tőled, annak a Skorpió nagyon fog örülni, ám ez nem tart nála sokáig, ami nem az ő hibája, hiszen egyszerűen csak a csillagjegye miatt vágyik mindig új és új impulzusokra, mert szerinte az visz előrébb az életben.

Nyilas: A Nyilas szeret mindenféle csokoládét, akárcsak Gombóc Artúr, úgyhogy biztos, hogy nagy örömöt szereznél neki egy különleges édességválogatással, vagy egy cukrászdai túrával.

Bak: Nincs könnyű dolgod, ha Baknak keresel ajándékot, mert gyakran nem szereti a meglepetést. Ha mégis örül, akkor csak abban az esetben, ha az ajándék praktikus. Esetében az a legegyszerűbb, ha megkéred, hogy írjon egy listát arról, amit szeretne, és majd az lesz a meglepetés, hogy mit választottál a felsorolásból. Az öltözködés terén a visszafogott, stílusos holmikat kedveli. Emellett lakberendezési tárggyal lepheted meg, vagy vidd el egy különleges helyre vacsorázni.

Vízöntő: A Vízöntő minden olyan karácsonyi ajándéknak örülni fog, ami elfeledteti vele az elmúlt időszak kudarcait, és megerősíti a sikerélményeit. Neki mindenkinél jobban szüksége van a folyamatos megerősítésre, és minden boldoggá teszi, ami által kikapcsolódhat és megszabadulhat az állandó bizonyítási vágytól. Esetében remek ajándék lenne például egy igazán bulis, könnyűzenei koncert, ami közben mindenről elfeledkezve, „csak” együtt táncolhat a közönséggel.

Halak: Könnyű dolgod van, ha Halaknak keresel karácsonyi ajándékot, ugyanis az összes csillagjegy közül benne van meg a leginkább a felhőtlen öröm képessége, ezért minden ajándéknak örül, hiszen már maga a gesztus boldoggá teszi. Ebből következik, hogy végtelen számú lehetőség közül válogathatsz az ékszerektől kezdve a különleges virágokig.

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló