Szerelmet bevonzó boszorkányüvegek párkeresőknek és kapcsolatban élőknekPénteken, növőhold idején elkészíthető boszorkányüvegek.Az egyiptomi szerelemistennő üvege: Szükséged lesz 1 zárható üvegre, 1 rózsaszín gyertyára, 1 vörös gránátra, vörös rózsa szirmokra, szerecsendióra, vaníliára, kardamomra és 1 kis Ankh keresztre (ha belefér az üvegbe, ha nem fér bele, akkor az is elég, ha csak rárajzolod az üvegre az Ankh keresztet).

Gyújtsd meg a gyertyát, aztán tedd bele az összetevőket az üvegbe, miközben képzeld el, hogy mennyire boldog vagy az új vagy a jelenlegi szerelmeddel. Ha ezzel kész vagy, és úgy érzed, hogy sikerült felkészülnöd, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Fahéj, szerecsendió, kardamom, Ízisz illata körberagyog. Legyen enyém a nekem szánt szív, a boldogság már hív, az istennő áldása legyen rajtam, hadd legyek az őszinte és sírig tartó szerelem tulajdonosa.”

A varázsszavak után tekerd a fedelet az üvegre, és aztán meditálj, amíg jól esik. Az elkészült boszorkányüveget hord magadnál, vagy helyezd el a hálószobádban!

A görög szerelemistennő segítsége: Szükséged lesz 1 zárható üvegcsére, 1 rózsaszín gyertyára, 1 kis darab papírra, 1 rózsakvarcra, cukorra, rózsára, hibiszkuszra, jázminra, kamillára, vaníliára és citromdarabra.

Gyújtsd meg a gyertyát! Abban az esetben, ha a párkapcsolatod erősítése céljából készítesz boszorkányüveget, akkor a társad nevét és születési dátumát írd a cetlire. Ha új szerelmet szeretnél bevonzani, akkor azt írd a papírdarabra, hogy „új kedves” és néhány reális tulajdonságot, amit szeretnél, hogy meglegyen az új párodban.

Tekerd össze a cetlit, majd tedd az üvegbe, amibe aztán helyezd el az összes többi összetevőt is. Ezt követően rázd egy kicsit össze az üveget, majd a kezedben tartva azt, mondd el az alábbi varázsigét:

„Pislákoló tűz, fényesen ég,

Aphrodité csókja megérint.

Szeress belém légy az enyém,

Szívedet lepje el az édes érzés.

Találd meg a kapcsolatot velem,

Én várni foglak türelmesen.

Az Univerzum mosolyog, itt a szerelem!

A Föld, a szél, a tűz és a tenger erejével,

Ez az én akaratom meglesz!”

A varázsszavak után már csak annyit kell tenned, hogy tekerd rá a fedelet az üvegre, amit méretétől függően magadnál tarthatsz, vagy kirakhatod a hálószobádban dekorációként.

Életed szerelme üveg: Szükséged lesz 1 zárható üvegre, 1 rózsaszín gyertyára, 2 db rózsakvarcra, 1 cetlire, 3-féle vörös vagy rózsaszín virágsziromra, mézre, rozmaringra, bazsalikomra és levendulára.

Gyújtsd meg a gyertyát. Ezután írd rá a cetlire az „életem szerelme” kifejezést. Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi párod az igazi, akkor az ő nevét is ráírhatod a papírdarabra. Ezután helyezd el a cetlit az üvegben, amibe aztán tedd bele az összes többi hozzávalót is.

Ha ezzel kész vagy, akkor mondd el az alábbi varázsigét:

„Az Univerzumban mindenkinek van párja,

Az én lelkemnek van társa,

Életem szerelme jöjj közelebb, érints meg,

Siess, hogy egyesülj velem.

Szerelmünk lángja csapjon a magasba,

És soha ki ne hunyjon.”

Tekerd rá az üvegre a fedelét, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy egymásra találtok életed szerelmével, és azt, hogy hogyan alakul kettőtök kapcsolata. A boszorkányüveget ettől kezdve magadnál tarthatod, de akár az otthonodban is elhelyezheted valahol.

Szerelmet vonzó üveg: Készíts elő 1 zárható üveget, 1 piros gyertyát, 1 vörös gránátot, 1 mágnest, rózsaszirmokat, fahéjat, narancsdarabokat és a kedvenc parfümödet. Gyújtsd meg a gyertyát, majd fújj a kedvenc parfümödből a rózsaszirmokra, amiket aztán tégy bele az üvegbe, majd tedd bele a többi összetevőt is. Amikor ezzel kész vagy, akkor az üveg lezárása előtt mondd el az alábbi varázsigét:

„Rózsa, gránát és fahéj, mágnesként vonzom a szerelmet. Ma, holnap rám talál, és újra párban leszek, a szerelem istennője megajándékoz egy társsal engem.”

Tekerd rá a fedelet az üvegre, méghozzá úgy, hogy közben képzeld el, hogy mire vágysz a szerelemmel kapcsolatban, éld bele magad, mintha már meg is történt volna. Végül tedd le egy biztonságos helyen a boszorkányüveget!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló