Mi várható az egészség terén 2023-ban?Egészséghoroszkóp az évre.Kos: 2023-ban alapvetően jól érzed magad, ráadásul a munkáddal és a mindennapi feladatokkal járó stresszt is jól tűröd, mégse ártana egy teljes körű kivizsgálásra menned. Azzal biztos, hogy csak jót teszel magadnak, ha tisztában vagy az egészségi állapotoddal.

Bika: A megújuló természethez hasonlóan nyered vissza az energiádat 2023-ban. Az évben jól fogod érezni magad a bőrödben, de törekedj arra, hogy a legjobban légy! Ennek érdekében figyelj oda arra, hogy ne ess túlzásba a munkával, tudatosan törekedj a kellő mennyiségű és minőségű pihenésre, a vitamindús és ásványi anyagokban gazdag táplálkozásra, valamint szabadulj meg a káros szenvedélyeidtől!

Ikrek: Hajlamos vagy addig hajtani magad, amíg le nem dönt valami a lábadról, ezért 2023-ban az a legfontosabb az egészséged szempontjából, hogy találd meg az egyensúlyt, amit tarts fent egész évben!

Rák: Arra számíthatsz 2023-ban, hogy valamikor jelezni fog a szervezeted, hogy figyelj oda jobban magadra. Az évben hajlamos leszel túlzásba vinni a nassolást, méghozzá annak ellenére, hogy tudod, annak nem lesz jó vége. Arra figyelj, hogy az étrended alapja a tápanyagban gazdag élelmiszerek legyenek.

Oroszlán: 2023-ban javulást tapasztalhatsz az egészségedben, ugyanis testileg és lelkileg is sokkal jobb formában leszel annál, mint voltál. Ebben nagy szerepet játszik, hogy a tavaszi megújulás címén ráveszed magad a rendszeres testmozgásra, ráadásul a sport a szenvedélyeddé válhat. Az egészséged megőrzése érdekében vigyázz az immunrendszeredre!

Szűz: A csillagjegyed alapján hajlamos vagy túlhajtani magad, ami miatt kimerülsz és könnyen ágyba döntenek a különféle betegségek. 2023-ban ismerd fel, hogy a munka és a túlszervezett élet nem minden, szükséged van a pihenésre és a tudatos életmódra is! Ha hajlandó leszel a harmóniára törekedni, akkor tulajdonképpen elkerülnek a komolyabb bajok az évben.

Mérleg: A 2022-es év végi ünnepek alaposan kimerítenek, ami miatt nem fogod elég energikusan indítani a 2023-as esztendőt, de aztán sikerülni fog formába lendülnöd. Ahogy beköszönt a jó idő, úgy jársz el egyre többet hazulról és szabályosan szükséged lesz a mozgásra, ami remek hatást gyakorol az energiaszintedre és az általános egészségedre. Ha okosan osztod be az erődet, akkor minden rendben lesz az egészségeddel 2023-ban.

Skorpió: 2023-ban az a legfontosabb, hogy soha ne legyints a tested jelzéseire! Az évben figyelj oda arra, hogy idejében megelőzd és felismerd az egészségügy problémákat, mert csak így kerülheted el a bajt! A szokottnál többet fogsz utazni a világban, ami közben ügyelj a testi épségedre és igyekezz elkerülni a fertőzéseket!

Nyilas: 2023-ban arra kell a legjobban odafigyelned, hogy tudatos életmóddal tartsd karban az egészségedet! Bár egy visszatérő egészségügyi probléma kisebb kellemetlenséget okozhat, az nem fog felülkerekedni rajtad.

Ugyanakkor a testi mellett a lelki egészségeddel is foglalkoznod kel 2023-ban! Ne feledd, hogy a lélek problémái megmutatkozhatnak testi tünetek formájában. Mindenképpen végezz spirituális nagytakarítást az évben!

Bak: 2023 elején nem veszed elég komolyan a pihenés fontosságát, aminek nem marad el a negatív következménye. Ha el akarod kerülni a bajt, akkor vedd észre a figyelmeztető jeleket és minél előbb változtass a rossz szokásaidon, annak érdekében, hogy ne legyen több problémád az egészségeddel!

Vízöntő: 2023-ban nem fogod elhanyagolni a testmozgást, amit nagyon jól teszel, mivel egyre jobban fogod érezni magad a bőrödben. Minél többet sportolsz, annál inkább igényled a fizikai aktivitást, amivel csökkented a benned lévő stresszt és erősíted az immunrendszeredet, tehát sok bajtól megvéded magad általa az évben.

Halak: Az évben egy munkahelyi nehéz időszak vagy egy magánéleti lelki probléma okozta stressz gyengítheti le az immunrendszeredet, ezért fontos, hogy elég vitamint és ásványi anyagot, főleg magnéziumot vigyél be a szervezetedbe!

(Forrás: varosikurir.hu)

Ajánló

Ajánló