Neked mit jövendöl a Tarot télre? (1. rész)



Erre számíthatsz az évszakban a csillagjegyed alapján!Kos: Kos jegyed alapján a Főpap, a Hold és a Sorskerék Tarot lapokat kaptad télre. A csillagjegyed alapján kapott lapok jóslata szerint egy nagyobb eseményre számíthatsz az életedben, ám nem biztos, hogy ez közvetlenül téged fog érinteni. Talán valaki a környezetedből házasságra készül, esetleg szülni fog, ami rád is pozitívan fog hatni.

Bika: Bika jegyűként a Torony, a Nap és az Uralkodó Tarot lapokat kaptad télre. A csillagjegyed alapján kapott lapok jóslata szerint kifejezetten változatos hónapoknak nézel elébe, amelyek leginkább egy érzelmi hullámvasútra fognak hasonlítani. Az előtted álló évszakban kellemes és kellemetlen események követik egymást.

Télen megjárod a Mennyet és a Poklot, ám a gyökeres változások segíteni fognak abban, hogy leszámolj a félelmeiddel, megszabadulj a függőségeidtől és a felesleges rossztól, aminek helyét új dolgok foglalhatják el.

A végeredmény magáért fog beszélni, te pedig a tél végén látni fogod, hogy ez a változékony időszak kellett ahhoz, hogy felébredj, cselekedj, a kezedbe vedd az irányítást. Ha bátran a tettek mezejére lépsz, akkor megvalósíthatod az álmaidat, a karrieredben pedig nagyot léphetsz előre.

Ikrek: A csillagjegyed alapján a Főpap, a Csillag és a Hold Tarot lapokat kaptad télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint valóra válhat a legtitkosabb vágyad, ugyanis a csillagok elég szerencsét adnak ehhez az évszakban.

A téli hónapokban a tetteidtől függetlenül is kegyes lesz hozzád Fortuna. A szerelmi életedben komolyan meglepetés érhet. Ugyanakkor a Tarot lapok arra hívják fel a figyelmedet, hogy járj nyitott szemmel a téli évszakban!

Hallgass a megérzéseidre, és ne engedd, hogy bizonyos emberek, dolgok átverjenek, mert erre nagy esély lesz ezekben a hónapokban, ahogy arra is, hogy találsz valakit, akire majd mindig számíthatsz!

Rák: Rák jegyed alapján az Ördög, a Remete és a Hold lapokat kaptad télre, ezért a neked Tarot szóló jóslat szerint a tele leszel lelkesedéssel és szenvedéllyel az évszakban, ezért elég jó az esélyed arra, hogy beteljesítsd a vágyaidat.

Ha nincs párod, akkor télen ez változhat, ám arra figyelj, hogy ne ess egy birtokló, kihasználó, esetleg szeretői kapcsolat csapdájába! Párkapcsolat esetén fokozódhat a szerelmetek, a nemi életnek pedig új mélységeit ismerhetitek meg.

Emellett a neked osztott Tarot lapok arra figyelmeztet, hogy hajlamos leszel a csapongásra, sok mindenbe belekezdesz, de aztán egyiket sem fejezed be. A téli hónapokban te sem tudod, hogy valójában mit akarsz. Jól tennéd, ha ezt tisztáznád magadban, mert csak akkor érkezhetnek meg a pozitív változások az életedbe.

Oroszlán: Oroszlán jegyűként a Főpapnő, az Uralkodónő és a Világ lapokat kaptad télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint már az évszak első napjaiban is jobban kell bíznod a megérzéseidben, mert azok kiéleződnek és irányítani próbálnak. Előfordulhat, hogy a téli hónapokban olyasmi bizonyosodik be, amit már régebb óta gyanítottál.

Ez ne ijesszen meg, mert alapvetően jó dolgokat jósolnak a csillagjegyed alapján kapott lapok! A szerelemben megvalósulhatnak a vágyaid, a párkapcsolatodban pedig előrelépés várható, akár gyerekvállalás formájában is. Más tekintetben is megvalósíthatód az álmaidat, a karrieredben áttörést érhetsz el, mert a lehetőségek adottak lesznek mindehhez.

Szűz: A csillagjegyed alapján az Igazság, a Mágus és az Ördög lapokat kaptad télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint ha van valamilyen ügy, amiben döntésre vársz, akkor azt hamarosan megkapod, ráadásul valamilyen módon kedvezni fog neked a dolog.

Ha a szerelem terén új partnert keresel, akkor légy óvatos, mert beteges, birtokló kapcsolatba torkollhat a nagy lánggal égő szerelem. Ha van párod, akkor egy új terület felfedezésével próbálhattok új életet lehelni a kihűlt szerelemetekbe. A téli hónapokban hallgass a megérzéseidre, mert varázslatos dolgokban lehet részed!

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló