Neked mit jövendöl a Tarot télre? (2. rész)



Erre számíthatsz az évszakban a csillagjegyed alapján!Mérleg: Mérleg jegyed alapján a Halál, a Sorskerék és az Uralkodónő lapokat kaptad télre. Télen jelentőségteljes változásokon eshetsz át, ha hagyod, hogy a sors megreformálja az életedet. Adj teret az újnak, mert akkor látni fogod, hogy pozitív irányba haladnak a dolgaid!

Skorpió: Skorpió jegyűként az Erő, a Kiegyenlítődés és a Világ lapokat kaptad télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint pillanatra sem veszítheted szem elől a célodat az évszakban! Maradj erős és kitartó, mert csak így érhetsz el sikert!

Mindegy, hogy milyen nehézség akad az utadba, mert folytatódnod kell azt, amit elkezdtél! Emellett figyelj arra, hogy a döntéshelyzetekben ne kapkodj a válasszal, hanem mindent fontolj meg legalább kétszer, mert télen elég egy apró hiba, hogy lemaradj a jó dolgokról.

Légy kicsit türelmesebb magaddal, másokkal, de még az égiekkel szemben is! Ne aggódj, mert minden a maga idejében fog történni, így az is, hogy az ígéretes lehetőségeket megvalósítsd!

Nyilas: Nyilasként a Csillag, az Erő és a Szeretők lapokat kaptad télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint valóra válhat egy régi kívánságod az évszakban. Itt lehet szó arról, hogy megtalálod a nagy szerelmet, új párkapcsolatba kezdesz, esetleg a jelenlegi kedveseddel a következő szintre léptek, de álmaid munkáját is megkaphatod.

Összességében tehát elmondható, hogy a téli hónapokban gyökeres változásokon esik át az életed. A szerencse melléd fog állni, tehát ne aggódj, hanem csak hagyd, hogy az események magukkal sodorjanak.

A téli hónapokban rengeteg lelki erőt fogsz gyűjteni, miközben úgy fogod érezni, hogy a sors a kegyeibe fogadott, ezért szinte bármit elérhetsz, amit csak akarsz.

Bak: Bak jegyed alapján a Bolond, az Erő és a Nap Tarot lapokat kaptad a télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint mindenképpen megéri kockáztatnod az évszakban, ha sikert arasz aratni, függetlenül attól, hogy azt a munkádban vagy a szerelemben akarod elérni.

Bízz a megérzéseidben a téli hónapokban, és bátran mondj igent, mert új élmények és kalandok várnak rád! Az erőfeszítéseidnek meglesz az eredménye, úgyhogy ne add fel a vágyaidat és a terveidet! Az életedben pozitív változások következhetnek be, amikor minden a fejlődés útjára lép.

A csillagjegyed alapján kapott Tarot lapok szerint szerencsés évszakod lesz, amiben szinte mindegy, hogy mibe vágsz bele, mert sikerre fognak zárulni a dolgaid. Amellett, hogy az akadályokkal leszámolsz, még egészséges önképet is kialakíthatsz a téli hónapokban.

Vízöntő: Vízöntő jegyed alapján a Kiegyenlítődés, a Sorskerék és az Uralkodó lapokat kaptad a télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint mindegy, hogy milyen problémával találkozol az évszakban, mert semmiféleképpen sem kapkodhatod el annak megoldását! Ne sajnáld az időt a gond megoldásától, ne akarj gyorsan túlesni semmin, mert azzal csak nagyobb kárt okoznál magadnak!

Ha van párod, akkor a téli hónapokban gyakorolnod kell az önkontrollt, mert könnyen a párod idegeire mehetsz a folyamatos figyeleméhségeddel és a soha véget nem érő panaszkodásoddal. A neked osztott lapok szerint nagy változás előtt állsz, ráadásul lehetőséged lesz arra, hogy megcsináld a szerencsédet.

Az előtted álló időszakban előreléphetsz a karrieredben, megvalósíthatod az álmaidat, hiszen csak annyit kell tenned, hogy nem szalasztod el az előtted felkínálkozó lehetőségeket.

Halak: A csillagjegyed alapján a Remete, a Torony és az Uralkodónő lapokat kaptad a télre, ezért a neked szóló Tarot jóslat szerint gyakran fogod keresni a magányt az évszakban, méghozzá azért hogy a gondolataidba temetkezhess, átgondolhasd az életed. Ezt nagyon jól teszed, mert mert van néhány megoldásra váró problémád, amiket csak így oldhatsz meg.

Meg kell találnod a szíved és az elméd közötti egyensúlyt, mert csak így kerülhet harmóniába a lelked! Ez azért nagyon fontos, mert ennek hiányában teljesen széteshetsz.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló