Mit üzen decemberre a számmisztika?Tudd meg, hogy mi vár rád a tél első havában a születésed napja alapján!1 – Ha bármely hónap 1-jén, 10-én, 19-én és 28-án születtél

2 – Ha bármely hónap 2-án, 11-én, 20-án és 29-én születtél

3 – Ha bármely hónap 3-án, 12-én, 21-én és 30-án születtél

4 – Ha bármely hónap 4-én, 13-án, 22-én és 31-én születtél

5 – Ha bármely hónap 5-én, 14-én, 23-án születtél

6 – Ha bármely hónap 6-án, 15-én és 24-én születtél

7 – Ha bármely hónap 7-én, 16-án és 25-én születtél

8 – Ha bármely hónap 8-én, 17-én és 26-án születtél

9 – Ha bármely hónap 9-én, 18-án és 27-én születtél

1-es szám: Az 1-es szám alapján neked szóló decemberi jóslat szerint, a novemberi viszonylag csendes időszak után a december elhozza neked az igaz szerelmet. A számmisztika szerint, nagy a valószínűsége annak, hogy amennyiben eddig nem találkoztál életed párjával, akkor decemberben eljön a nagy szerelem ideje.

2-es szám: A számmisztika neked szóló decemberi jóslata szerint biztos, hogy sikeres és pozitív időszak lesz számodra a tél első hava. Most minden úgy fog alakulni, hogy számodra kellemes meglepetést okozzon. Emellett találkozhatsz egy rég nem látott ismerősöddel, akivel akár szerelembe is eshetsz.

3-as szám: A neked szóló decemberi jóslat szerint, ugyan szereted, ha izgalmak vesznek körül, a tél első hava mégis nyugodtabb időszaknak ígérkezik az életedben. Lehet, hogy ennek eleinte nem örülsz, de ez egy kiváló lehetőség arra, hogy számot vess a 2022-ben történtekről.

4-es szám: A számmisztika neked szóló decemberi üzenete szerint minden esély megvan arra, hogy megkapod a már nagyon várt és ki nem mondott előléptetést. A tél első havában teljes mértékben élvezheted a főnökeid és a munkatársaid bizalmát, a rád váró feladatokba pedig szeretnél mindent beleadni. Ha kitartó leszel, akkor annak meglesz a ragyogó eredménye!

5-ös szám: Családcentrikus, befelé forduló, némileg lelkizős és gyengéd személyiséggel megáldott személy vagy, aki nem szereti a felszínes kapcsolatokat. A számmisztika neked szóló decemberi üzenete szerint kissé megviselhetnek a családi problémák, mert nem szereted, ha a szeretteid borús hangulatban vannak. Jó hír, hogy a problémák gyorsan megoldódnak, ami után te is sokkal nyugodtabb leszel. A tél első havában próbálj minél több időt tölteni a szeretteiddel!

6-os szám: Te kivétel nélkül mindenkiben nyomot hagysz, pedig nem vagy harsány vagy hivalkodó. Igazi végzet embere vagy, ha a 6-os a számod.

A számmisztika neked szóló decemberi üzenete szerint nagyon valószínű, hogy minden, amibe belevágsz, sikeres lesz, még abban az esetben is, ha egy nagyobb befektetésre kerül sor. Hála a kiváló üzleti érzékednek, december sikeres hónapként zárul. Szintén a tél első havában alakulhat ki egy mélyebb szerelem, de csak akkor, ha hajlandó leszel megnyílni.

7-es szám: Ha a 7-es a számod, akkor kreatív és vezető személyiséggel vagy megáldva. Egyáltalán nem szereted, ha mások irányítani próbálnak, esetleg rád akarják erőltetni az akaratukat. Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, és hajlandó vagy lépéseket is tenni azért.

A számmisztika neked szóló decemberi üzenete szerint egy komolyabb feladatot adhatnak neked a munkahelyeden a tél első havában. Ennek a teljesítésébe azonnal bele fogsz vágni, amit biztos, hogy nem fogsz megbánni. A decemberi mottód az lesz, hogy aki mer, az nyer, ezért igyekszel a lehető legtöbbet kihozni magadból.

8-as szám: A számmisztika neked szóló decemberi üzenete szerint nem kell attól félned, hogy unatkozni fogsz, mert a tél első hava rengeteg meglepetést tartogat számodra. Emellett egy vonzó idegen flörtölni kezdhet veled, ami kedvedre való lesz.

9-es szám: A számmisztika neked szóló decemberi jóslata szerint tele lesz váratlan eseménnyel számodra a tél első hava, aminek időszakában egy régi barátod is előkerülhet, hogy a segítségedet kérje, amit megadsz neki. A szerelemi életed alaposan felbolydul decemberben, de ezt nem bánod, mert igazán izgalmasnak ígérkezik.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló