Egyszerű decemberi kívánságvarázslatokA választott kívánságvarázslatot bármelyik nap elvégezheted a tél első havában, de ugyanezt megteheted a vágyadnak megfelelő napon is, amit az alábbi táblázatból kereshetsz ki.Hétfő – álom, nőiesség, asztrálutazás, spiritualitás-spirituális képességek-harmadik szem (lila).

Kedd – szex-szexualitás-szenvedély (piros).

Szerda – bölcsesség-intellektualitás (lila/kék), gyógyítás (zöld), kreativitás (narancssárga).

Csütörtök – szerencse, anyagiak-bőség (zöld/arany).

Péntek – romantikus szerelem (rózsaszín), szeretet (rózsaszín), barátság (rózsaszín), szépség (rózsaszín), harmónia (zöld), igaz vagy vad, nagy szerelem (piros).

Szombat – védelem, elhárítás (kék/fekete).

Vasárnap – siker (zöld/arany), egészség (zöld), gyermekáldás (zöld/arany), vitalitás-erő (narancssárga) béke-nyugalom (fehér/zöld).

Tobozvarázs: Ahhoz, hogy elvégezd ezt a gyors és könnyű kívánságmágiát, szükséged lesz néhány hajszáladra, papírra, tollra és 1 tobozra. Ezt a mágiát kandalló, vagy kályha mellett a legjobb elvégezni.

Kezdd a szertartást azzal, hogy a kezedbe fogod a tobozt, amire aztán tekerd rá a hajszálaidat úgy, hogy közben elmondod az alábbi varázsigét:

„Kívánságok toboza, valósítsd meg álmomat, add meg nekem, hogy a hónapban…(itt fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy mire vágysz)”

Minimum háromszor ismételd meg a varázsigéz, a hajszálad tobozra tekerésével együtt. Végül égesd el a tobozt.

Vágyvarázs: Ahhoz, hogy el tudd végezni ezt a gyors és könnyű kívánságmágiát decemberben, szükséged lesz 1 fehér gyertyára, papírra, tollra, hóra és edényre.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy meggyújtod a fehér gyertyát, majd írd rá a papírra a vágyadat és tedd a tálba, amibe aztán tégy annyi havat, amennyi belefér. Ha ezzel megvagy, akkor tartsd a tálat a gyertya lángja fölé úgy, hogy közben mondd el az alábbi varázsigét:

„A hó megdermeszt és megállít, de ahogy fokozatosan elolvad, úgy szűnik meg az akadály és hozza el vágyaimat. Amilyen sebesen olvad a hó, olyan gyorsan teljesül kívánságom még a hónapban.”

A varázsszavak után fogalmazd meg a vágyadat és addig ismételgesd a varázsigét, amíg el nem olvad a hó. Ezután hagyd ott az oltárodon a kellékeket, majd a következő napon tedd el egy biztos helyre a papírt, amit addig őrizz meg, amíg valóra nem válik a kívánságod.

Mézeskalácsszív varázs: Ha ezzel a gyors és könnyű mágiával szeretnéd elérni, hogy a kívánságod teljesüljön decemberben, akkor szükséged lesz 1 fehér gyertyára, papírra, tollra és mézeskalácsra.

Ha előkészítetted a kellékeket, akkor kezdd a szertartást azzal, hogy sütsz egy mézeskalácsszívet, méghozzá úgy, hogy írd rá a vágyadat a papírra. A papírt rejtsd el a mézeskalácsszívbe, amit aztán süss ki, miközben a vágyadra koncentrálsz.

A mézeskalácsszívet korábban is elkészítheted, nem muszáj a varázslat napján. A szertartás napján gyújtsd meg a fehér gyertyát, majd a kezedbe fogva a mézeskalácsszívet, mondd el az alábbi varázsigét:

„Legyen áldott ez a szív és ha Isten is úgy akarja, még a hónapban teljesüljön a vágyam. Azt kívánom…(itt fogalmazd meg a vágyadat)”

A varázsszavak után már csak annyit kell tenned, hogy minél előbb menj el egy templomhoz, aminek közelében hagyd ott a mézeskalácsszívet!

Mákvarázs: Szükséged lesz 1 fehér gyertyára, 1-2 szelet mákos bejglire, 1 jó nagy marék mákra, 1 kis tejre, papírra és tollra.

Menj ki, a szabadba majd gyújtsd meg a fehér gyertyát és írd rá a papírra a vágyadat. Ezután áss egy gödröt, amibe szórd bele a mákot úgy, hogy közben így szólsz:

„Legyen a földé, amit adok, tisztelet az Anyának, teljesüljön az én vágyam.”

Tedd a cetlit a gödörbe és mondd ki hangosan a kívánságodat. Ezt követően a süteményt is tedd a gödörbe, miközben így szólj:

„Édes, mint a méz, fogadd szeretettel Föld Anya és add, hogy még a hónapban teljesüljön kívánságom.”

Ha elmondtad a varázsigét, akkor öntsd a tejet a gödörbe, amit aztán temess be. Ha ezzel is kész vagy, akkor végeztél is.

(Forrás: noiportal.hu)

Ajánló

Ajánló